Moose 04.06.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Póki czyste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 U Brazy takie piachy, że płotek nie ma się od czego ubrudzić.Chyba, że jakiś ptaszek narobi.Albo koty podrapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2016 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Jak dotąd jeno gnidy psują efekt, skacząc na niego przy najmniejszej okazji! Ale co tam, pikny jest!!! Zdjęcia porobię na pewno!Dzisiaj miałam absolutny DAL - tak dostałam wczoraj w tylna część ciała (na własne życzenie, oszywiście), że jedynie słuszną decyzją było nicnierobienie! No brawo ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Pozdrowienia. Mam NET w hotelu tylko czadu mało. Wiecie co jest najpiękniejsze w tej Korei? Podgrzewana deska sedesu z całym zestawem urządzeń myjących. Korzystam co dzień. Ile to kosztuje?? Na razie zgubilam się tylko 2 razy. Nie da rady pisać z komórki. Opisze, jak wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2016 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 udanego wyklado-zwiedzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Ooooo Ewcia, baw się dobrze! I czekamy na relacje!!!! Znowu dzisiaj pracowaliśmy jak skrzyżowanie osłów z pszczołami .... To już zaczęło być niebezpieczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 A dyszczu choć nieco macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2016 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Gdzie tam, nawet kropli. Podobno coś ma się zmienić ale ile w tym prawdy ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 U nas na razie wciąż wilgotno po ostatnich deszczach. I pogoda fajna do dzisiaj - słoneczko, ale bez upałów. Jutro ma być jeszcze chłodniej, pochmurno i może ciut pokapać. Dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Aguś, zazdraszczam wielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2016 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Ja też powoli zaczynam zazdrościć - nadal susza. Niby bezdeszczowa pogoda nam pasuje akurat ale wieczorami mogłoby popadać ... No nic, trzeba jakoś przeżyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Było strasznie parno przez cały dzień, jakieś dwie albo trzy burze przeszły, ale dopiero wieczorem się ochłodziło. Na suszę, dzięki Mokoszy, wciąż nie narzekam. Wszystko pięknie podlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2016 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Ochłodziło się ale tego co spadło z nieba deszczem raczej bym nie nazwała.... Wczoraj kilka godzin spędziliśmy na badaniach Brazki. Zaznacza trochę obie przednie nogi no i juz wiemy ... wiek swoje robi. Gorsze jednak było to, że znowu zaczęła ciężko oddychać no i wetka dała jej preparaty. Powiedziała też, że jest w świetnej kondycji jak na 24 lata i tylko się cieszyć. Na Brazuni jednak już nie pojeździmy, a już na pewno nie w terenie chociaż można by było. Warunek: Brazunia musiałaby iść stępem ... tiiiaaaa, to jakby od orła wymagać, żeby wolno na ofiarę spadał! Przy badaniu dała pokaz, co potrafi! No cóż, ona już swoje wypracowała a teraz służy tylko do kochania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 No to Ją kochajcie! Innego wyjścia nie macie.Jakby co, to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.06.2016 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Księżniczki tylko do kochania są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2016 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Część dowodów na nasze ADHD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 O w mordę!!!No mowę mi odebrało!!! http://m.memegen.com/yegn80.jpg Doczekać się nie mogę przyjazdu i podziwiania tego na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2016 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 i jeszcze przed wjazdem Reszta kiedy indziej. Spokojnych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2016 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Razem pisałyśmy. No kurcze, działo się! W końcu klonik znalazł swoje miejsce, ale to już następną razą, padam na pysk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts