Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak dotąd jeno gnidy psują efekt, skacząc na niego przy najmniejszej okazji! Ale co tam, pikny jest!!! Zdjęcia porobię na pewno!

Dzisiaj miałam absolutny DAL - tak dostałam wczoraj w tylna część ciała (na własne życzenie, oszywiście), że jedynie słuszną decyzją było nicnierobienie! No brawo ja!

Pozdrowienia. Mam NET w hotelu tylko czadu mało. Wiecie co jest najpiękniejsze w tej Korei? Podgrzewana deska sedesu z całym zestawem urządzeń myjących. Korzystam co dzień. Ile to kosztuje?? Na razie zgubilam się tylko 2 razy.

Nie da rady pisać z komórki. Opisze, jak wrócę ;)

Ochłodziło się ale tego co spadło z nieba deszczem raczej bym nie nazwała....

Wczoraj kilka godzin spędziliśmy na badaniach Brazki. Zaznacza trochę obie przednie nogi no i juz wiemy ... wiek swoje robi. Gorsze jednak było to, że znowu zaczęła ciężko oddychać no i wetka dała jej preparaty. Powiedziała też, że jest w świetnej kondycji jak na 24 lata i tylko się cieszyć. Na Brazuni jednak już nie pojeździmy, a już na pewno nie w terenie chociaż można by było. Warunek: Brazunia musiałaby iść stępem ... tiiiaaaa, to jakby od orła wymagać, żeby wolno na ofiarę spadał! Przy badaniu dała pokaz, co potrafi! No cóż, ona już swoje wypracowała a teraz służy tylko do kochania :yes: