Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Upałów nie ma ale i za zimno nie jest. Poszłyśmy z gnidami w las i tak na mały słoiczek kurki dopadłyśmy!

Kuna lubi czereśnie!!! :jawdrop: Gdybym nie zobaczyła na własne oczy w życiu bym nie uwierzyła!!! A jak sprytnie sobie radzi :)

Popracowałam sobie dzisiaj, nawet ciężko ale drewno ułożone! Skąd mojemu Szanownemu tyle szczęścia się trafia? On tylko za drzwi a wszyscy kurcgalopkiem zwożą i zaczynają robić wszystkie wredne roboty, umawiają się, qrna czy jak?

Iiiieeetaaam, za daleko masz ...:)

Mój pieris też przyrasta myślałam, że to normalne ...

Wczoraj pół dnia bez jakiejkolwiek łączności, bo padły sieci komórkowe, internet i stacjonarny. Dzisiaj pozostał do zrobienia stacjonarny - ciszę słyszę w słuchawce! Odkąd Orange połączył nadajniki z innymi operatorami to ja internet mam podobny do Murzyna na pasach a zasięg telefonu jeszcze gorszy! I wiecie ... nie dziwię się, że PiS "rządzi" jak rządzi pomimo sprzeciwów, mając te sprzeciwy w d... Orange (a kto wie czy inne firmy też) działa dokładnie tak samo - ma gdzieś złe opinie klientów i nie robi nic, żeby tych złych opinii było mniej! Pewnie inni operatorzy działają podobnie ale mi to kalafiorem wisi, ja mam w Orange i mam o nich jak najgorsze zdanie!

a mnie sie konczy umowa i nie wiem w ktorej teraz wziac sieci, orange juz przetestowalam - nie chce, w sumie najlepiej wspominam wspolprace z era.

musze we wrzesniu zmienic operatora, no i chce numer zmienic, juz za duzo ludzikow ma moj numer, telefony od "nagabywaczy" sa najgorsze. a tak zmienie numer i na jakis czas bedzie wzgledny spokoj ;) :cool:

TARcia, w dużych miastach, na wolnych przestrzeniach to każdy operator chojrak ale gdy przychodzi do zabezpieczenia dobrej jakości usług w terenach odleglejszych, wiejskich lub zalesionych to wszyscy wymiękają! Nasi polscy operatorzy są daleko za murzynami w kwestii technologii zasięgu! Tobie ogólnie to rybka, każdy będzie działał dobrze. My jesteśmy skazani na Orange, żaden inny operator nie ma takiego zasięgu internetowego. Poza tym Orange nam daje 400 minut darmowych rozmów w roamingu, co w przypadku zawodu Szanownego jest bezcenne! Pomimo tych pozytywów Orange to kicha w kwestii zasięgu!

Sarny chyba podeszły i gnidy pierdolca pod ogrodzeniem dostaja!

no wlasnie tam gdzie sie przeprowadzam zasieg dupowaty, internet biore radiowy, od faceta ktory dostarczal nam radiowke w poprzednim domu, podjechal ze sprzetem bysmy sprawdzili czy nam pasuje. hula zaczepiscie, bo nadajnik we wiosce obok. nie biore juz neta od operatorów, jak sie pokoncza umowy nie bede odnawiac, a koncza sie jakos zima. na wyjazdy starczy nam tyle co w komorkach, w razie czego komorke ruterem zrobie i bedzie wystarczajaco, w sumie z fonow mam ponad 20 gb

dla mnie najwazniejsze by wybrac operatora, ktory nie bedzie mnie wqr...ł telefonami, reklamami itp. i takiego do ktorego bede mogla sie dodzwonic nie oczekujac godzinami na infolinii sluchajac durnowatej muzyczki. a moze w ogole zrezygnuje i cofne sie do lat bezstresowych kiedy nie bylo smyczy typu telefon komorkowy :cool::D

Ze smyczy już się nie da zrezygnować, taki czas, ale próbuj :)

U mnie nie ma nic, pustynia! Mam wrażenie, że zachodniopomorskie traktowane jest z lekka po macoszemu przez różnych usługodawców, wszystkie "nowinki" wprowadzane sa na koncu - pewnie to kwestia alfabetu ;)

Idę posadzić wiciokrzewa, zapomniałam o nim i mam nadzieję, że mnie nie opier.... :wiggle: