Moose 08.07.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Nie przejmuj się... mazowieckie takoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2016 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Kufa, cały dzień internet zachowuje się jak murzyn na pasach i strzela focha! Trzeci raz dzwonię do tych pomarańczowych popaprańców - pomaga na 30 minut i znowu to samo! Jakby mi ktoś w tej chwili zaproponował internet, nawet droższy ale stabilny, brałabym bez zastanowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 hehe... nie zaproponują Ci zapewne jak i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2016 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Bez komentarza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2016 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Bobrze kochany, mam internet i może zdążę wysłać ten wpis... Miłego dnia! U mnie leje i zimno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 U mnie tyż słabo... ale jeszcze nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.07.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Napisałam właśnie długiego posta, po czym mi zeżarło.Napiszę więc tylko DZIEŃ DOBRY.I ku.wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Powiało optymizmem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2016 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Oooo, Gagatka Dobre i to! Właśnie sie u mnie zaczął taniec-popapraniec: zasięg jest, za chwilę go nie ma więc resetuję ustawienia aby po kilkunastu minutach robić dokładnie to samo! K...wa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2016 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Poszłam cija do lasu z zamiarem uzbierania kurek. Nie powiem, las mi sprzyja, kilka znalazłam i podbudowana osiągnięciem ale z pewnym niedosytem poszłam dalej. Szanowny pokazał mi swego czasu miejsce, gdzie ponoć (zarzekał się, że zawsze) kurki być miały. Wdrapałam się po piaszczystej stromiźnie bez zadyszki, co bardzo mnie ucieszyło bo już się bałam, że się starzeję straszliwie i prawie z nosem przy ziemi jęłam szukać ...Ani jednej kurki tam nie było! Było za to takie coś (na drugim planie to nie żaden nowy gatunek grzyba, jeno tyrionowe kończyny przednie ) Aż się mocno zastanowiłam, jaki to dzień i miesiąc aktualnie mamy ... A skoro już zgrałam zdjęcia ... I co Wy na to? (dotyczy: pierwszych 2 zdjęć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 maślaczki takoż już wytropiłam fakt że nad morzem:rotfl: piesy powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Jednego maślaczka zlekceważyłam dzisiaj - no nie przepadam za nimi! Piesy dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.07.2016 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 maślaczki takoż już wytropiłam fakt że nad morzem:rotfl: piesy powalają czy to na pewno byly maslaki??? bo ja mam wrazenie, ze nad morzem to wiecej papierzakow zostawionych przez turystow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2016 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Ja mam do morza 100 km do tego w lesie więc na pewno to maślak Chociaż puszek po piwie tez nie brakuje, może zacznę zbierać, zawszeć to aluminium .... Gorąco się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 TAR-cia no prooooooszę maślaka to ja rozpoznać umiem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 U nas maślaki, inaksze grziby i puszki/butelki... papierzoków nader niewiele Pieseły Ci nie wiejo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2016 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Na razie nie wiejo ale dyć i saren ani innej rogacizny i nierogacizny jakoś nie spotykam. Sygnał dźwiękowy działa a Tyrion to skichany jest normalnie jak go słyszy - i nie wiem, czy się cieszyć, czy się wstydzić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Myślę, iż cieszenie, wew tym wypadku, jest nader wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 co to za sygnal dzwiekowy, prosze mi tu szybko pisac. Bialasy trzeba w karby wziac, bo sie rozbestwily na maxiora. Kiedys troche sluchaly a teraz zero, null - gluchota i tepota:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts