Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kufa, cały dzień internet zachowuje się jak murzyn na pasach i strzela focha! Trzeci raz dzwonię do tych pomarańczowych popaprańców - pomaga na 30 minut i znowu to samo! Jakby mi ktoś w tej chwili zaproponował internet, nawet droższy ale stabilny, brałabym bez zastanowienia!

Poszłam cija do lasu z zamiarem uzbierania kurek. Nie powiem, las mi sprzyja, kilka znalazłam i podbudowana osiągnięciem ale z pewnym niedosytem poszłam dalej. Szanowny pokazał mi swego czasu miejsce, gdzie ponoć (zarzekał się, że zawsze) kurki być miały. Wdrapałam się po piaszczystej stromiźnie bez zadyszki, co bardzo mnie ucieszyło bo już się bałam, że się starzeję straszliwie i prawie z nosem przy ziemi jęłam szukać ...Ani jednej kurki tam nie było! Było za to takie coś

10.07 (25).jpg

10.07 (26).jpg

(na drugim planie to nie żaden nowy gatunek grzyba, jeno tyrionowe kończyny przednie :D)

Aż się mocno zastanowiłam, jaki to dzień i miesiąc aktualnie mamy ...

A skoro już zgrałam zdjęcia ...

10.07 (28).jpg

10.07 (27).jpg

10.07 (30).jpg

I co Wy na to? (dotyczy: pierwszych 2 zdjęć)

Na razie nie wiejo ale dyć i saren ani innej rogacizny i nierogacizny jakoś nie spotykam. Sygnał dźwiękowy działa a Tyrion to skichany jest normalnie jak go słyszy - i nie wiem, czy się cieszyć, czy się wstydzić ....