braza 15.07.2016 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 W pralni mam, faktycznie. Na jedno wychodzi, jak to wyciągnąć ... Dobra , martwić się będę później. Niech szlag trafi to cholerne Orange!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2016 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 No to tak: chyba się jednak zdecyduję na bramę od razu z automatem w komplecie. Z tego, co zrozumiałam, automat jest ten ze wszystkimi szykanami, czyli pilotem, lampa itp., td. Mam wrażenie, że to wyjdzie taniej ale w poniedziałek zadzwonię jeszcze do producenta i wywiem się dokładnie. Matko, za co to wszystko, co ja komu zrobiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.07.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Jednak po namyśle... niech szlag nie trafia, bo inszej alternatywy NIET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2016 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Masz rację Osica, innej alternatywy niet! Znalazłam dzisiaj prawdziwka, pierwszego w tym roku. Super! Drewno zaczęłam układać i kręgosłup znowu mie opier...ł. We wtorek chyba pojadę do Perły, w d... ze wszystkim! Miasta mi się chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Mnie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2016 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 No ruch, widzę, jak na Manhatanie ... rozsuńcie się trochę, dajcie przejść .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.07.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 To ja pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.07.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Braza, dziś w Lidlu były te szczotki do wyczesywania podszerstka. Po 12 zł. Zobacz sobie na zdjęciu, czy to to. Ja mojej kupiłam, ale jak działa nie wiem, bo teraz nie linieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2016 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Mnie w weekend czeka strzyzenie bialasow, po raz pierwszy bede to robic sama:o. mam nadzieje, ze wszyscy wyjdziemy z tego bez szwanku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2016 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 A ja byłam w Perle i nawet tam, w jednym z największych kurortów RP miałam do doopy internet, wyobrażacie sobie? Ale zdjęcia robiłam! "Jantar" wraca z Bornholmu Polska w ruinie .... Druga strona ... moje dawne miejsce pracy .... Fontanna przez rdzennych mieszkańców zwana "Szczęki Naczelnika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2016 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Zachód słońca ... kicz nad kicze ale jaki cudowny I coś pieknego ... żywe figury ... szczękę zbierałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2016 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Nie bywam pięć razy w roku w różnych stronach świata ale wiem, że są na tym świecie rzeczy cudowne, piękne i powalające, jednak molo kołobrzeskie mnie zachwyciło... Ta gigantyczna góra betonu i stali wieczorem staje się lekka i tajemnicza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2016 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 45 minut zajęło mi wrzucenie tych 3 postów .... Orange jest do bani! Wróciłam zła .... no nie chciało mi się wyjeżdżać ... no miejski szczur jestem .... ale dzisiaj moje Brazoczysko mnie ucieszyło ... Obrazki obyczajowe ... P.S. Czy ja tego wszystkiego nie powinnam aby w dzienniku opisać ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Nie wiem... mnie tam wszystko jedno gdzie ale foty mnie się wielce podobują zwłaszcza w duuużej ilości A dlaczemu one wszystkie tylko jedną michą zainteresowane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.07.2016 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Nie mam bladego pojęcia, to zwykła woda jest...chyba że ja o czymś nie wiem ... Ku.rwa nawet maila nie mogę otworzyć a strona w komentach ładowała się 4 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.07.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Molo podświetlone na różne kolory. Ładne choć kiczowate. Lubię kicz. Tak poza tym mam mamę od 3 dni w domu i to jest niemożliwe. To jest niemożliwe. Ugotować, wyprać, przebrać, ugotować, nakarmić, przebrać, paść. mam tydzień urlopu i siedzę taka zmęczona, że nie mam siły po klawiszach palcami ruszać. A wszystko robi ze mną Zuza. jest dzielna, ale tak się na stałe nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Brazuniu, u mnie też internet kuleje ale cóż i tak innej opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.07.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Braza zwierza oczywiscie poza konkursem, kot mnie na łopatki rozwalil. Ale pieknie dechy tarasowe ci spatynowaly, no miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Brazuniu, u mnie też internet kuleje ale cóż i tak innej opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.07.2016 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) O rany Ewa, tak bardzo mi przykro .... Cieszyłam się na spotkanie z Tobą ale coś bladziutko to wygląda ... Pozostaje tylko mieć nadzieję, że mama chociaż w jakiejś niedużej części będzie jeszcze samodzielna ... Uciskaj Zuzę, dzielna dziewczyna. TARciu, nie wiem czy taras jest spatynowany czy bardziej zdarty ale wygląda dość fajnie. Trzeba go chyba jednak będzie poprawić ... Edytowane 25 Lipca 2016 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts