Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to tak: chyba się jednak zdecyduję na bramę od razu z automatem w komplecie. Z tego, co zrozumiałam, automat jest ten ze wszystkimi szykanami, czyli pilotem, lampa itp., td. Mam wrażenie, że to wyjdzie taniej ale w poniedziałek zadzwonię jeszcze do producenta i wywiem się dokładnie. Matko, za co to wszystko, co ja komu zrobiłam?

Masz rację Osica, innej alternatywy niet!

Znalazłam dzisiaj prawdziwka, pierwszego w tym roku. Super! Drewno zaczęłam układać i kręgosłup znowu mie opier...ł. We wtorek chyba pojadę do Perły, w d... ze wszystkim! Miasta mi się chce!

Braza, dziś w Lidlu były te szczotki do wyczesywania podszerstka. Po 12 zł. Zobacz sobie na zdjęciu, czy to to. Ja mojej kupiłam, ale jak działa nie wiem, bo teraz nie linieje.

A ja byłam w Perle i nawet tam, w jednym z największych kurortów RP miałam do doopy internet, wyobrażacie sobie? :jawdrop:

Ale zdjęcia robiłam!

"Jantar" wraca z Bornholmu

12-23.07 (161).jpg

Polska w ruinie ....

12-23.07 (177).jpg

Druga strona ... moje dawne miejsce pracy ....

12-23.07 (169).jpg

Fontanna przez rdzennych mieszkańców zwana "Szczęki Naczelnika"

12-23.07 (212).jpg

12-23.07 (207).jpg

Nie bywam pięć razy w roku w różnych stronach świata ale wiem, że są na tym świecie rzeczy cudowne, piękne i powalające, jednak molo kołobrzeskie mnie zachwyciło... Ta gigantyczna góra betonu i stali wieczorem staje się lekka i tajemnicza....

12-23.07 (188).jpg

12-23.07 (196).jpg

12-23.07 (194).jpg

12-23.07 (189).jpg

12-23.07 (195).jpg

45 minut zajęło mi wrzucenie tych 3 postów .... Orange jest do bani!

Wróciłam zła .... no nie chciało mi się wyjeżdżać ... no miejski szczur jestem .... ale dzisiaj moje Brazoczysko mnie ucieszyło ...

12-23.07 (237).jpg

Obrazki obyczajowe ...

12-23.07 (26).jpg

12-23.07 (27).jpg

12-23.07 (242).jpg

12-23.07 (41).JPG

P.S. Czy ja tego wszystkiego nie powinnam aby w dzienniku opisać ....?

Molo podświetlone na różne kolory. Ładne choć kiczowate. Lubię kicz. Tak poza tym mam mamę od 3 dni w domu i to jest niemożliwe. To jest niemożliwe. Ugotować, wyprać, przebrać, ugotować, nakarmić, przebrać, paść. mam tydzień urlopu i siedzę taka zmęczona, że nie mam siły po klawiszach palcami ruszać. A wszystko robi ze mną Zuza. jest dzielna, ale tak się na stałe nie da :(

O rany Ewa, tak bardzo mi przykro .... Cieszyłam się na spotkanie z Tobą ale coś bladziutko to wygląda ... Pozostaje tylko mieć nadzieję, że mama chociaż w jakiejś niedużej części będzie jeszcze samodzielna ... Uciskaj Zuzę, dzielna dziewczyna.

TARciu, nie wiem czy taras jest spatynowany czy bardziej zdarty ale wygląda dość fajnie. Trzeba go chyba jednak będzie poprawić ...

Edytowane przez braza