Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od 2 godzin natura zachowuje się przyzwoicie, tak jak na lipiec przystało. Poszłam z gnidami i ledwo nogami powłóczyłam, znalazłam parę podgrzybków ale bardziej myślałam o tym, żeby wrócić do domu i usiąść z wyciągniętymi nogami.

Pierwszy raz w tym roku 4 koszyki w suszarce grzybowej zapełniłam :)

A teraz proszę o radę

Nad sofą brakuje jakiego obrazu. Uparłam się na coś związanego z morzem a najlepiej kołobrzeskim. No i zrobiłam te zdjęcia mola - kicz jak cholera, ale mi się podoba. I mam dylemat: czy dać jeden większy (np. 100x50) np. fioletowo lub czerwono oświetlony czy dwa mniejsze (50x70) ale z dwoma różnymi kolorami (np. zielonym i fioletowym). Na kominku też chciałabym "coś" np. port nocą. Zrobiłam sobie nawet pseudowizualkę. Spójrzcie, proszę i powiedzcie, co jest nie tak

molo fiolet poziom.jpg

molo 2 pion.jpg

i kominek

port poziom kominek.jpg

kominek port poziom.jpg

A może zamiast 2 pionowych dać 3 ...? Wdzięczna będę za wszystkie sugestie.

Jak dla mnie nad telewizorem nic już nie trzeba i tak dużo różności na całej ścianie. Za to nad kanapą może dobrze wyglądałaby panorama - jeden widok, może być pocięty na fragmenty np. http://www.digart.pl/zoom/3118549/Molo_Kolobrzeg.html

coś w tym stylu http://www.luelue.pl/obrazy-na-plotnie/widoki/latarnia-morska-panorama-11235.html

No widzisz, ile głosów, tyle gustów. Mnie dwa poziome - jedna nad kanapą, jedna na kominku. Nawiasem mówiąc plany były wielkie, też mi tam brakowała morza i Zuza miała ci namalować ;) Ale przez te kłopoty wszystkie ona też nie ma czasu... Może za trochę ;)