EZS 23.08.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 No i masz grzyby Jechałam dziś na rowerze i rżałam tak, że ludzie się oglądali. Bo ni z tego ni z owego przypomniałam sobie opowiadanie Agdusi i wyobraziłam twórcze wykorzystanie. Otóż forum czytuje jakiś obrzydliwie bogaty książę (koniecznie książę, bo musi mieć zamek), który stał się wielkim fanem jej twórczości. I potraktował opowiadanie idolki jako gotowy scenariusz do zrealizowania. No, może z poprawkami. Braza z Agdusią poszły na grzyby a tu w środku lasu zatrzymał się wielki czarny samochód, wyskoczył nienagannie ubrany Włoch koniecznie z wąsikiem i po użyciu odrobiny chloroformu porwał obie panie. Po chwili z środka lasu wystartował helikopter... Otworzywszy oczy Agdusia zobaczyła las i majaczące na tle zachodzącego słońca wieże zamku...... Czy mogłam się nie śmiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 nie moglas polaczenie tworczosci Agdusi z Chmielewska ci wyszlo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2016 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 I przepraszam.... myślisz, że ten zahelikopterowany Włoch wpił mi się w nogę, żeby NAS uśpić? A tak na marginesie... chichoczemy i zastanawiamy się w przerwach chichotu co ty qrna jadłaś....? I czy on naprawdę musi mieć wąsik (ten Włoch)? Aaaa i Agduś mówi, żebyś absolutnie nie zmieniała dostawcy a jest szansa, że niedługo wszyscy będziemy się zaczytywać o przygodach w zamku z wieżami z Włochem w tle ... tfu ... Włocha z zamkiem z wieżami w tle! Dostałam steryd i clemastine a także receptę na antybiotyki ... Jeśli do piątku ta cholera nie zginie albo przynajmniej się nie zmniejszy do rozmiarów lilipucich wykupię ją i spożytkuję nabyte artykuły. Co ty na to? Nadmieniam, że nie swędzi, nie piecze i nie boli juz tak, jak wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.08.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 dostawcy... otworzyli koło mnie rzemieślnicze lody..... są po drodze ze sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.08.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Lody z dodatkami? Ja też chcę takich rzemieślników koło domu! Tylko podobno TO działa po potraktowaniu wysoką temperaturą, a w lodach jak? Koniec byczenia się - wróciłyśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Masz namiary na tych dostawców? Dziwnie jest ... nie mam z kim gadać o Bardzo Ważnych Rzeczach (czyt.: ratowaniu świata) ani o doopie Maryni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.08.2016 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Szkoda naszych Wielkich Umysłów, skoro i tak nikt nie posłucha Światłych Rad odnośnie urządzenia świata. A tak by było pięknie, gdyby uwzględniono opracowane na tarasie Brazoczyska Zasady Ogólne i Szczególne... Dupa Maryny jakoś sobie bez nas poradzi, ale światu źle wróżę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2016 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Dokładnie tak, jak mówisz. Ja dupę Maryny tez mam właściwie gdzieś ale świat ....no ten ma przerąbane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 A już szczególnie jego część - ta pogrążona w "dobrej zmianie" jak wampiry w bagnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2016 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 W samo sedno! Dlaczego ja muszę zamawiać bramę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.08.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 moja brama juz wisi, silnik chwilowo jeszcze schowany w srodku co by nikt nie zajumal ale juz podstawa przypasowana. brakuje tylko zamontowanych dech ale na to chwilowo czasu i sil brak. we wtorek niby ma byc zrobiona kostka, jestem ciekawa czy nie zabraknie, bo jest na styk:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Dlaczego ja muszę zamawiać bramę?! Bo pilot do bramy wyjechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2016 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Bo pilot do bramy wyjechał? Bingo! Z tropikalnego upału zrobiła się polska jesień ... no jak żyć...jak żyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2016 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 moja brama juz wisi, silnik chwilowo jeszcze schowany w srodku co by nikt nie zajumal ale juz podstawa przypasowana. brakuje tylko zamontowanych dech ale na to chwilowo czasu i sil brak. we wtorek niby ma byc zrobiona kostka, jestem ciekawa czy nie zabraknie, bo jest na styk:rolleyes: A ja dopiero MUSZĘ zamówić i jestem zniesmaczona tym faktem. Jak nic coś popieprzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 na cale szczescie mam zaprzyjaznionego kumpla ktory akurat tym sie para zawodowo, robi nam po raz drugi brame, robil tez w firmie. robi dobrze. robi w komplecie brame, furtke i silnik plus roboty towarzyszace czyli jakies uzbrajania, kabelki i inne duperszwance. jutro ma skonczyc, bo w sobote sie okazalo ze jeden ze slupkow nie pasuje. przy okazji machnie nam tez dodatkowe malowanie bramy i slupkow ogrodzeniowych. musze sie zebrac i pojechac po dechy. a od piatku wchodzi pan i rozplantowuje ziemie, ma jeszcze wytyczyc rabaty, pozakladac obrzeza i porobic murki. a na koniec ulozyc trawe. a od wiosny ja zaczynam dzialac w ogrodzie z nasadzeniami, chce sobie zrobic jedna fontanienke-kaskade i jedno mini oczko wodne - uwielbiam plumkanie przy odpoczynku. w nowym miejscu mam juz ulubiony kącik i tam zrbie sobie "odpoczywalnie" a obok posadowie oczko wodne. kaskadke chce przy tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 kurde ja musiałam sama kombinować z ogrodzeniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.08.2016 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Pozazdrościć planów Tarcia! A u nas tropikalne upały - chętnie bym je oddała Brazie. Nic mi się nie chce przy takiej pogodzie, a tu rzeczywistość skrzeczy. Trzeba kupić to i owo przed rokiem szkolnym. Decathlon zaliczony, wuefy i kółko jeździeckie zabezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 kurde ja musiałam sama kombinować z ogrodzeniem;) a ja to niby co? tez kombinerkowalam sama, mam tylko wykonawcow mojego kombinerkowania Pozazdrościć planów Tarcia! A u nas tropikalne upały - chętnie bym je oddała Brazie. Nic mi się nie chce przy takiej pogodzie, a tu rzeczywistość skrzeczy. Trzeba kupić to i owo przed rokiem szkolnym. Decathlon zaliczony, wuefy i kółko jeździeckie zabezpieczone. Plany ogrodowe sa ambitne, ale jak inaczej myslec skoro za miesiac przeprowadzka u nas bylo cieplo a w ciagu godziny temperatura spadła do 12 st., brr niechybnie jesien za progiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 ja nawet ilość cegieł musiałam wyliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 no a ja to nie? ilosc betonow, kostki, kraweznikow teraz musze jeszcze drewno policzyc na ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts