braza 02.09.2016 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Mam to za sobą dopóki jakiś imbecyl nie zacznie miąchać w studiach .... U mnie ma padać w poniedziałek, tyle wytrzymały to i wytrzymają do poniedziałku...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.09.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 W studiach trudniej. Ja mam jeszcze dużo przed sobą i się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.09.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Nie ma się co bać... i tak zrobią co zachcą a my na to wpływu mieć nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.09.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Tym bardziej się boję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2016 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Leje! Od wczoraj. I chyba się z tego cieszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Leje i u nas... się nie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2016 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 ja troche sie ciesze ze popadalo, w zasadzie to cieszy sie pan od kopania w ogrodku. od strony wschodniej mamy tak ubita ziemie ze szpadla nie idzie wbic. a mowilam zeby tam nie jezdzili i nie robili sobie z ogrodu drogi. ale wytlumacz to durnym patalachom:rolleyes: to jak walka z wiatrakami. tak samo walczylam o porzadek na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.09.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Ja też się cieszę, bo podlewać nie trzeba. Padało w nocy i rano, i teraz znowu pada. Może wreszcie grzyby urosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2016 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Byłam dzisiaj i stwierdzam autorytatywnie, że nieprawdą jest jakoby grzyby szybko rosły! Wczoraj padało cały dzień, mokro jak diabli a grzybów na lekarstwo. No, chyba że kurki - w końcu też grzyby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Leje dalej... już chyba wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Podobno upały wracają. Do nas jeszcze nie dotarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2016 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 O upałach nic nie wiem, jeszcze mi ręki nie podały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.09.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 w mnie padało hmm umiarkowanie, dziś wcale i sucho jest znów. Upały- możliwe, ciepło dziś było. Nie chcę upałów, w pracy mam okna na zachód i można się udusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 ja tam bym jeszcze troche ciepla przytulila, u nas dom wciaz schnie , panowie w ogrodzie robia a mezus dechy chce malowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2016 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Poszłam znowu z gnidami do lasu - 2 podgrzybki (słownie: dwa) i kilkanaście kurek! A wilgotno jest! Ja się nie zgadzam! Mam do pomalowania kątowniki na rabaty a tak mi się nie chceeee... Szanowny wraca pod koniec września to coś można by jeszcze zrobić ... Bramę zamówiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Kurek w ciul... znaczy dużo... inakszych niewiele Nie za ciepło i nie za zimno - jam zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2016 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Pokażę, co uczyniłyśmy z Agduś w chwili przypływu niespotykanej, jak dla nas, energii: I zobaczcie co dostałam! Całe dwie sztuki! Dobrze, że mam refleks amazonki, dzięki niemu udaje mi się zabrać poduszki spod psich pysków I obrazek obyczajowy z dzisiejszego przedpołudnia Tyrion liczy na malinki a na co liczyła starszyzna, nie mam pojęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 fajnie zrobiłyście i poducha piękna:lol: no starszyzna liczyła na mizianie o psi pysk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2016 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Raczej mu udowodniała, że jest ciekawsza i ważniejsza od malin Świetnie wygląda ta tapeta! Nawet Szanownemu się podoba, a on nie kocha tapet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.09.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Super wyszlo z ta tapeta. ale Tyrionek to przystojniak, piekna mordeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts