Agduś 10.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Przestało warczeć. Chyba pójdę spać. Wyśpij się, wyśpij - przez najbliższych parę dni możesz nie mieć okazji Czyżbym opacznie tę zapowiedź zrozumiała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Przestało warczeć. Chyba pójdę spać. Wyśpij się, wyśpij - przez najbliższych parę dni możesz nie mieć okazji Czyżbym opacznie tę zapowiedź zrozumiała? Agduś, litości, gubię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Oj, chyba lepiej idź spać.Długie Polaków rozmowy... tradycyjne przy tym napoje... a od rana zwiedzanie... Wyśpisz się u Depeesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Oj, chyba lepiej idź spać. Długie Polaków rozmowy... tradycyjne przy tym napoje... a od rana zwiedzanie... Wyśpisz się u Depeesi. W cuda wierzysz!!!!!????? Ale chyba jednak faktycznie pójdę spać. Byłyśmy caluśki dzień w stajni - dwie jazdy poprowadziłam, 3 konie wyczyściłam na zicher, i sama w końcu pojeździłam (na Brazie) - padam!!! Wiek ju nie ten i siły nie te, mocium panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Depeesia jest skowronkiem. Jeżeli jej w tym dorównasz, to... czapki z głów.Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Depeesia jest skowronkiem. Jeżeli jej w tym dorównasz, to... czapki z głów. Dobranoc! No nie, raczej szans nie mam, ja sowa bardziej jestem. Dobranoc, nosem leżę już prawie na klawiaturze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2008 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Fakt, u mnie to raczej poranny poligon niż wieczorno - nocny. Trza się przyzwyczajać, gospodarz na wsi nie może długo spać. Obrządek trza z rana robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jak córcia chodzi do szkoły to wstaję o tej godzinie, o której Ty wpisu dokonałaś Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 dZIEŃ DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Skoro nikt nie chce ze mną gadać to ja się stąd zabieram Trzymajcie się kochani i mam nadzieję, że trochę za mną zatęsknicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No jak moglibysmy nie zatesknic Baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Już zaczęłam obejście rychtować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Skoro nikt nie chce ze mną gadać to ja się stąd zabieram jak to nikt nie chce gadać ja zawsze chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 11.02.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dobry wszystkim Braza juz w podróży, ale nie obyło się bez drobnych problemów Musiałem lecieć do domu bo Brazunia z nerwów zapomniała biletów,pieniędzy,domkumentów itp. Nie powiem akcja była szybka, obróciłem w 9 min co jest sukcesem zwazywszy że dworzec jest po drugiej stronie miasta.Policja chyba ma dzisiaj wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Widze , ze Szanowny Pan ma wolna chate Trzeba impreze szykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 11.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Chata może i wolna, ale stasznie pusta.Zazwyczaj to ja wyjeżdżałem a one czekały.A co do impreży to podrzućcie cosik, nie mam jeszcze wprawy w przyjęciach forowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 To ja się wpraszam i nawet coś na ząb przygotuję http://www.kurozweki.nazwa.pl/palac/images/stories/zd/stol.jpg Mam nadzieję , że Braza nie bedzie mi miała tego za złe jak wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 11.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Mimo mikrego wyglądu lubię dobre potrawy.Braza na pewno wszystkiego sie dowie jutro. W końcu Kraków to nie księzyc, inerntet pewnie jest.zapewne będą same pochwały za to ,że mnie samego nie zostawiliście :DMoże to za duże wymagania, ale odrobina dobrego Guinesa by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 http://binrock.net/permanent/2004/0905_guiness/guiness.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 To na dowód, że internet w Niepołomicach bywa.Przepraszam za rozciagnięcie strony, ale nie umiałam zmniejszyć. Taka niegramotna komputerowo jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts