Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odkąd pamiętam moje psy uwielbiały maliny, to chyba po mnie mają ;)

Arni, nad stołówką psiaków jest szkło lacobel, a odkąd tam jest niestraszne mi brudne ściany :)

Kolejny gorący dzień się szykuje a mnie naszła ochota (i po części konieczność) "sadolinowania" krawędziaków na rabaty. 3 sztuki już pomalowane dwukrotnie z jednej strony, czeka druga i ... kolejne 3 sztuki.

Bardzo się cieszę, że kuchnia z tapetą sie podoba. Zawszeć to miło wiedzieć, że ma się ten gust :);)

czyli dzis masz podobna robote jak moj mezaty tyle ze on nie sadolinuje a fałtrzyfałuje dechy ogrodzeniowe :D

tapeta bardzo ladnie wyglada i domyslilam se ze nie ma jej nizej z powodu siersci, lakobel to dobry pomysl :)

Edytowane przez TAR

Bardzo ładnie!

Ale jak to się stało,że z Agdusią wzięłyście się DO ROBOTY? Chore jak nic, cięęęężko choreee...

Szanowny gdzieś w drodze do Casablanki (pisał)... Niektórzy to mają... :rolleyes:

U nas SUSZA. Grzybów niet.

Chociaż ..... na 3 dni przyjechała moja mama i znalazła trzy kozaczki czerwone.

Istnieje taka obiegowa wersja, że przywiozła je potajemnie ze sobą.:cool:

O, widzę, że nie wytrzymałaś i się pochwaliłaś efektami naszej szalonej pracowitości!

Mieszkamy przy samej Puszczy Niepołomickiej, a na grzyby musimy jeździć w góry. Puszcza jest wyjątkowo niegrzybowym lasem! Primo głównie liściasta (buczyny), secundo głównie zarośnięta i zachaszczona. Tak sobie planujemy wypad na rydze w Beskidy albo Pieniny, ale na razie taki upał, że nie chce mi się wypadać z domu wogle.

Emi nauczyła się zjadać borówki amerykańskie z krzaka. A Saba zbierała zwykłe borówki, czyli po Waszemu czarne jagody, kiedy chodziliśmy na borowisko w Wiśle.

Przyjrzyj się tej obiegowej wersji Gagaciu bo kto wie, czy nie będzie musiała przywieźć więcej:)

W kwestii naszej (mojej i Agdusiowej) choroby pracowej to i owszem, to był pomór! Pewnie dlatego, że na zewnątrz pogoda nie za bardzo nastrajała do przebywania tam a tapeta w oczy właziła wręcz mistrzowsko!

Szanowny sobie podąża w tropikalne rejony tylko na jaki gwizdek, taż u nas jak w tropikach!Chociaż w tym szaleństwie jest metoda: dłużej w morzu - szybciej czas mija !

Zasadolinowałam już 3 sztuki krawędziaków na zicher, zostały jeszcze trzy. Czy bedzie mi się chciało to nie wiem, te leżą za daliami i w oczy się nie rzucają. No chyba, że zaczną wrzeszczeć!

Są! Nawet ja na tarasie nie wysiedzę w godzinach południowy a to juz znaczy wiele!

Kolejne 3 krawędziaki zasadolinowane a tak się rozpędziłam, że machnęłam i czwarty co to Szanowny stwierdził: "Będzie na wszelki wypadek...". Cokolwiek by ten "wszelki wypadek" w mniemaniu Szanownego nie znaczył!

Chyba zacznę jakiś taniec deszczu realizować, nie chce ,mi się podlewać!

blagam jeszcze nie jesieni, mamy problem na budowie natury kanalizacyjnej, trzeba odkopac rury, ktore prawdopodobnie sa uszkodzone przez koparke, deszcze dobiłyby nas. a i tak mamy nastroje nie najlepsze, do tego stopnia ze olalam niedzielne targi ogrodnicze. maz stwierdzil, ze musi byc ze mna bardzo zle skoro tak obojetnie do tego podeszlam.

wisi mi wszystko zgniłym kalafiorem:sick::sick::sick: