braza 13.09.2016 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 O rany TARciu, tak strasznie mi przykro! Nie będzie żadnego tańca, obiecuję! I qurcze cierpliwości...cierpliwości...cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Powitania deszczu też nie było. Dzisiaj zebrała się ekipa powakacyjna i zaczęliśmy delikatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2016 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Matko, jakie tłumy! TARcia, udało się wszystko? Sielankowe popołudnie: Jesień zakwitła: I nadal sucho ... i nadal nie chce mi się podlewać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2016 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Gagatki były! No i wzięły i pojechały .... To jeszcze z serii obyczajowej ...najpierw "miziu-miziu" a po chwili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Wszyscy korzystali z ostatnich dni lata chyba... :yes:no przynajmniej my się staraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2016 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 W tym roku to ja będę przez jakąś wredną swołocz nazwana wredną swołoczą bo właśnie udało mi się (po dwóch latach) zerwać jabłka z pysznej jabłoni rosnącej tuż obok mnie w lesie. Ha, i wcale mnie to nie martwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2016 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Razem pisałyśmy. Korzystam chociaż aktualnie jeno na tarasie. Trza by się w końcu do Brazi wybrać ... A tu brama chyba przyjechała do Leroya ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 udalo sie, wszystko dziala. korzystajac z ostatnich dni lata ogarnialismy chalupke. za niecale 2 tyg. przeprowadzka, musze w koncu sie zabrac do pakowania. mamy lodowke:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.09.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 U mnie dziś już lata nie było. Wyciągnęłam w pudeł jesienne szmaty i wyszło, że mam 3 spódnice. Tylko trzy!!. Swoją drogą- gdzie poszła reszta? Jakoś wiosną więcej chowałam. Ale za to ostatni tydzień spędziłam w Reptach. W szpitalu ale mimo to odpoczęłam. Co dzień basen, spacer, 3 godziny pracy. Mogłabym tak ze 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2016 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 TARciu doczytałam u Ciebie! Ciesze się bardzo! Ewa, spódnice mają to do siebie, że od czasu do czasu wychodzą. Naprawdę! Spodnie też potrafią ale robią to o wiele rzadziej! A mama dochodzi do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 U nas zrobiło się jesiennie. Wczoraj nawet zdrowo popadało. Zdążyłam jeszcze przed deszczem posadzić trawkę, różę i irgę z zielono-białymi listkami. Nabyte również jodła, berberys i jakiś żółty połogi iglaczek czekają na swoją kolej, bo akurat zaczęło padać. Brutalnie przecięłam największą tawułę - mam nadzieję, że mi to wybaczy, ale jakoś tak poczułam, że muszę. Mnie spódnice nie wyszły, bo w ogóle mam ich niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Nic mi nie wyszło, poza łikendem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2016 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 u nas wciaz slonce choc rano tylko +6, ale ja nadal w letnich ciuchach pomykam i oczywiscie w sandałach. musze w nich wytrzymac do przeprowadzki bo wszystkie buty jesienno-zimowe pochowane gdzies w niebycie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2016 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 A co to jest deszcz?? Qurde, naprawdę sucho i naprawdę przydałyby się ze dwa dni mokre! TARcia, osobiście poszukałabym jednak tych butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2016 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 u mnie lało w sobotę trochę w niedzielę dzisiaj pomżyło nieco;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2016 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 (edytowane) u nas sucho nadal, jutro cos zapowiadaja, najwyzej skarpetki ponczoszkowe zaloze albo adidasy butow nie znajde chocbym nawet chciala, do tego potrzebuje rozbebeszyc cala piwnice. teraz juz mi sie nie opyla, powoli zwozimy kartooony do domku :wiggle:z czasem dojdziemy i do butow Edytowane 19 Września 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 eeeeeeeeee tam będziesz szukać kup nową parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 kupilam nawet nie jedna ale akurat na nie jest jeszcze za cieplo. ja na bosaka zazwyczaj biegam do polowy pazdziernika. az mi czasem glupio, ze ludzie tak sie dziwnie na mnie patrza. no co ja poradze, ze lubie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 to kup takie mniej ciepłe no ponoć kobieta nigdy za dużo butów nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 nie ma takich jakbym chciala. poza tym wydaje mi sie ze moja szafa na buty i tak jest za mala, co maz na to powie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts