braza 02.10.2016 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Agduś dzięki! Wczoraj, gdy zajrzałam pajęczynami plułam 2 godziny no i nie przedarłam się dalej. Ano Braza zajęta! Brama stoi i owszem ale nadal potrzebny pilot człekokształtny bo panowie nie zdążyli siłowników założyć. Ehhh, życie .... Dziecko nam wybyło (złe jak osa, bo, i tu cytata: "no dlaczeeeeeeegooooo muuuuszęęęęę???") I co mieliśmy jej odpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Że nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2016 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 No to mi się cisnęło jednak ugryzłam się w jęzor ... mogłaby to potraktować bardzo powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.10.2016 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Musi zmienić nastawienie na "chcę". A najlepiej działa wizja kasy w biedronce. Choć podobno podwyżki dostali i może to być coraz mniej skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2016 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Rozsiewanie wizji kasy w Biedronce to ja mam opanowane do perfekcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2016 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Mnie straszono okienkiem na poczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2016 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Pada u nas a brama bez siłowników! Trudno się z ta Perperuną dogadać. Gdy o deszczu myślałam - psińco, gdy wcale go w tej chwili nie potrzebuję a wręcz przeciwnie, na gwizdek mi on - masz, drugi dzień pada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Dla nas była łaskawa, bo w sobotę pozwoliła na piękną wycieczkę, w niedzielę podlałam wrzosy i nowe krzaczki, a w nocy zaczęło padać. Może ona lubi podlewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2016 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Kominek to wspaniały wynalazek ludzkości! A już w taką pogodę to niezastąpiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.10.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Jestem tego samego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Ja też!Właśnie wróciłam po przejażdżce rowerowej w tych pięknych okolicznościach pogody, więc tym bardziej doceniam kominek i herbatkę z imbirem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.10.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Koza też dobra. A co z tymi siłownikami? PAda i nie spawają, czy nie masz i nie spawają, czy znikli spawacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Spawacze spawają i dlatego nie mogą spawać - tak mi się nasunęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2016 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 A właśnie, że nie, że nie spawają! Przykręcacze nie przykręcają bo pada. Jakiś problem wystąpił z wysokością, nie dogadały się w tym zakresie skrzydła bramy ze słupkami a siłowniki odmówiły współpracy do czasu porozumienia ... Nadal więc robię (tym razem ja) za pilota ... wrrryyyy ... Ale piździ! Jak to dzisiaj na szajsie ktoś cudownie zauważył: "Sezon na "k...wa jak zimno" zamiast "cześć" uważam za otwarty!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2016 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 kurna czy tylko mnie ta pogada sie wyjatkowo podoba:rolleyes: juz tlumacze, mam mnostwo do rozpakowania i w pip pracy zawodowej przed urlopem. taka pogoda odciaga moje mysli od opierniczania sie i zajecia sie pracami ogrodowymi. po weekendzie jak najbardziej poprosze o zlota polska jesien. od poniedzialku maja mi klasc trawe wiec slonce wskazane, dzisiaj niestety nie wypalilo z wiadomych wzgledow. moja brama tez cos haczy, mezaty musi wyregulowac na srubkach, Brazunia brama z napedem jest miodzio obys jak najkrocej musiala pilotowac. ps. w urlop postaram sie dokopac do farby ale nie gwarantuje 100% sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Przestało padać... zimno zostało... ale słoneczko jest i na spacery nam pozwala a jutro spotkanie fajne się szykuje, więc nie ma co narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2016 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Pada z przerwami ale ... JEST BRAMA! Pilotem mogę ją włączyć nawet z salonu! Czy ja muszę szeroko opisywać, jak bardzo jestem uradowana? Problem: szukam obejmy początkowej 100x100mm ocynkowana antracyt i ... jest tylko w Castoramie. Castorama nie sprzedaje wysyłkowo! Czy ktoś z Was nie wybiera się w najbliższym czasie do owej? Uśmiechnęłabym się o kupno i przysłanie... Potrzebuję 3 sztuki.http://media.castorama.pl/media/catalog/product/cache/32/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/O/b/Obejma_poczatkowa_100_x_100_mm_ocynkowana_antracyt-624876-234356_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Niestety nie wybieram się... Aliści posiadania cudeńka gratuluję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.10.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Pytanie serio- czy masz gdzieś paczkomat? Bo do Casto może jechać mój mąż, ale wysłać to ja będę mogła dopiero w połowie tygodnia. Bo poczty pracują do 20. A paczkomaty całą dobę i też można wysłać. Więc czy masz paczkomat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts