Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Agduś dzięki! Wczoraj, gdy zajrzałam pajęczynami plułam 2 godziny no i nie przedarłam się dalej.

Ano Braza zajęta! Brama stoi i owszem ale nadal potrzebny pilot człekokształtny bo panowie nie zdążyli siłowników założyć. Ehhh, życie ....

Dziecko nam wybyło (złe jak osa, bo, i tu cytata: "no dlaczeeeeeeegooooo muuuuszęęęęę???") I co mieliśmy jej odpowiedzieć?

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A właśnie, że nie, że nie spawają! Przykręcacze nie przykręcają bo pada.

Jakiś problem wystąpił z wysokością, nie dogadały się w tym zakresie skrzydła bramy ze słupkami a siłowniki odmówiły współpracy do czasu porozumienia ... Nadal więc robię (tym razem ja) za pilota ... wrrryyyy ...

Ale piździ! Jak to dzisiaj na szajsie ktoś cudownie zauważył: "Sezon na "k...wa jak zimno" zamiast "cześć" uważam za otwarty!" :rolleyes:

kurna czy tylko mnie ta pogada sie wyjatkowo podoba:rolleyes:

juz tlumacze, mam mnostwo do rozpakowania i w pip pracy zawodowej przed urlopem. taka pogoda odciaga moje mysli od opierniczania sie i zajecia sie pracami ogrodowymi. po weekendzie jak najbardziej poprosze o zlota polska jesien. od poniedzialku maja mi klasc trawe wiec slonce wskazane, dzisiaj niestety nie wypalilo z wiadomych wzgledow.:rolleyes:

moja brama tez cos haczy, mezaty musi wyregulowac na srubkach, Brazunia brama z napedem jest miodzio :) obys jak najkrocej musiala pilotowac. ps. w urlop postaram sie dokopac do farby ale nie gwarantuje 100% sukcesu :hug:

Pada z przerwami ale ... JEST BRAMA! Pilotem mogę ją włączyć nawet z salonu! Czy ja muszę szeroko opisywać, jak bardzo jestem uradowana?

Problem: szukam obejmy początkowej 100x100mm ocynkowana antracyt i ... jest tylko w Castoramie. Castorama nie sprzedaje wysyłkowo! Czy ktoś z Was nie wybiera się w najbliższym czasie do owej? Uśmiechnęłabym się o kupno i przysłanie... Potrzebuję 3 sztuki.

http://media.castorama.pl/media/catalog/product/cache/32/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/O/b/Obejma_poczatkowa_100_x_100_mm_ocynkowana_antracyt-624876-234356_1.jpg

Pytanie serio- czy masz gdzieś paczkomat? Bo do Casto może jechać mój mąż, ale wysłać to ja będę mogła dopiero w połowie tygodnia. Bo poczty pracują do 20. A paczkomaty całą dobę i też można wysłać. Więc czy masz paczkomat?