Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Ewa, nie mam paczkomatu! Ale spokojnie może być w przyszłym tygodniu, nie pali się aż tak. Aktualnie panel trzyma się na takich plastikowych zaczepach i jest w miarę ok. Do przyszłego tygodnia spokojnie wytrzyma. Jeśli to możliwe, to bardzo proszę! O szczegóły to się zdzwonimy, tylko musisz mi dać znać, kiedy będziesz miała chwilę na pogadanie.

Ta-dam:

02-07.10 (21).jpg

02-07.10 (26).jpg

Jesień, jak w mordę:

02-07.10 (112).jpg

I dwa obrazki obyczajowe:

Tyrion a obok kot:

02-07.10 (132).jpg

Tarya na pańci

02-07.10 (13).jpg

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:bye:

Brama choćby z napędem ręcznym prezentuje się doskonale :)

Ewa pocztowe punkty są też w dużych marketach... ale można też zamówić kuriera z opcją odbioru przesyłki z np. pracy... wówczas zostawisz list przewozowy u portiera albo gdzieś w sekretariacie i wcale na pocztę nie musisz jechać...

:bye:

Ewa pocztowe punkty są też w dużych marketach... ale można też zamówić kuriera z opcją odbioru przesyłki z np. pracy... wówczas zostawisz list przewozowy u portiera albo gdzieś w sekretariacie i wcale na pocztę nie musisz jechać...

o urzędzie w markecie właśnie myślę, to jedyny, w którym nie ma kilometrowych kolejek. Ale nadal do 20. Co do listów przewozowych, Arni, ja prosty człowiek jestem, to mnie przerasta! Dobrze, że się nauczyłam obsługi paczkomatu ;)

Nie masz paczkomatu, ale masz odbiór w placówkach

[h=2]Lista inpostów w mieście Czaplinek:[/h]

O!

Braza, co do zakupu, to jutro zadzwonię, muszę męża mieć wtedy "pod ręką"

No i paczkomat mi zrobił kuku. Nie dało się wysłać, jak nie ma paczkomatu, do punktu trzeba zamawiać kuriera. Zuza dziś wysłała pocztą, ja byłam u mamy ale mam nadzieję, że załatwiła to dobrze. Tak więc będzie odrobinę dłużej.

Ewa, dziękuję! Nie szkodzi, że dłużej, grunt, że będzie! No i wiesz...napisz mi wszystko!

Taryunia po sterylce. Biedna taka nasza dzidzia, dzisiaj przez drzwi tarasowe patrzyła, gdy Tyrion po podwórku z Szanownym szalał a minę miała dokładnie taką, jaką ma chore dziecko nie mogące wyjść na dwór :rolleyes:

Cheffie, no jak rany :D Ależ miłe odwiedziny!

Owszem, jest sucho. Owszem, nawet (ledwo bo ledwo) słoneczko przebłyskuje. I co ... ano nic, nie chce nam się tyłków ruszać więc sobie zrobiliśmy dzień filmowy! Na tapecie ... odrobina magii czyli ... jassssneee: Harry Potter :)

Ubezpieczyciel w tej chwili mobilizuje wszystkie siły :D

Ewa, orzeł wylądował! Dziękuję bardzo! Już zamontowane!

(ale że w sensie, że jak? Odwiedzić to Ty mnie możesz zawsze i o każdej porze, dobrze o tym wiesz no ale no ... Gdy będziesz miała chwilę, to daj znać, oddzwonię i pogadamy)

Popracowałam sobie dzisiaj, jako że jutro wybieram się do mojej Perły! I jakbym nie miała co robić to mi się jeszcze zachciało znaleźć lampę ogrodową do bramy... i nie mam pojęcia, jakiej szukać? Jak myślicie, wystarczy taka do metra wysokości?