braza 07.10.2016 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Ewa, nie mam paczkomatu! Ale spokojnie może być w przyszłym tygodniu, nie pali się aż tak. Aktualnie panel trzyma się na takich plastikowych zaczepach i jest w miarę ok. Do przyszłego tygodnia spokojnie wytrzyma. Jeśli to możliwe, to bardzo proszę! O szczegóły to się zdzwonimy, tylko musisz mi dać znać, kiedy będziesz miała chwilę na pogadanie. Ta-dam: Jesień, jak w mordę: I dwa obrazki obyczajowe: Tyrion a obok kot: Tarya na pańci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Brama choćby z napędem ręcznym prezentuje się doskonale Ewa pocztowe punkty są też w dużych marketach... ale można też zamówić kuriera z opcją odbioru przesyłki z np. pracy... wówczas zostawisz list przewozowy u portiera albo gdzieś w sekretariacie i wcale na pocztę nie musisz jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Jezdem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.10.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Ewa pocztowe punkty są też w dużych marketach... ale można też zamówić kuriera z opcją odbioru przesyłki z np. pracy... wówczas zostawisz list przewozowy u portiera albo gdzieś w sekretariacie i wcale na pocztę nie musisz jechać... o urzędzie w markecie właśnie myślę, to jedyny, w którym nie ma kilometrowych kolejek. Ale nadal do 20. Co do listów przewozowych, Arni, ja prosty człowiek jestem, to mnie przerasta! Dobrze, że się nauczyłam obsługi paczkomatu Nie masz paczkomatu, ale masz odbiór w placówkach [h=2]Lista inpostów w mieście Czaplinek:[/h] Inpost IPK4368775 Ul. Bydgoska 2 (78-550) Inpost IPK0811430 Ul. Długa 13 (78-550) Inpost IPK4283891 Ul. Kochanowskiego 16A (78-550) O! Braza, co do zakupu, to jutro zadzwonię, muszę męża mieć wtedy "pod ręką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2016 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Wiesz więcej niż ja ... A najlepsze jest to, że o tylko o jednej ulicy wiem, gdzie takowa jest: o Długiej Ok, to czekam na telefon. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.10.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 zakup zrobiony, wyślę we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2016 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Ewa... a paczkomat w obsłudze prosty jest? bo ja jeszcze nigdy nie posyłałam nic przez paczkomat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2016 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Dziękuję Ewa, bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.10.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 No i paczkomat mi zrobił kuku. Nie dało się wysłać, jak nie ma paczkomatu, do punktu trzeba zamawiać kuriera. Zuza dziś wysłała pocztą, ja byłam u mamy ale mam nadzieję, że załatwiła to dobrze. Tak więc będzie odrobinę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2016 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Ewa, dziękuję! Nie szkodzi, że dłużej, grunt, że będzie! No i wiesz...napisz mi wszystko! Taryunia po sterylce. Biedna taka nasza dzidzia, dzisiaj przez drzwi tarasowe patrzyła, gdy Tyrion po podwórku z Szanownym szalał a minę miała dokładnie taką, jaką ma chore dziecko nie mogące wyjść na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 cześć i czołem kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2016 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Cheffie, no jak rany Ależ miłe odwiedziny! Owszem, jest sucho. Owszem, nawet (ledwo bo ledwo) słoneczko przebłyskuje. I co ... ano nic, nie chce nam się tyłków ruszać więc sobie zrobiliśmy dzień filmowy! Na tapecie ... odrobina magii czyli ... jassssneee: Harry Potter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2016 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Cheffie, no jak rany Ależ miłe odwiedziny! ... cienko śpiewam po tym zasranym wicherku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2016 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 A wierzę, wierzę! Mogę tylko sobie wyobrazić, co przeszliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.10.2016 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Ewa, dziękuję! Nie szkodzi, że dłużej, grunt, że będzie! No i wiesz...napisz mi wszystko! Odwiedzę cię latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.10.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 cienko śpiewam po tym zasranym wicherku ale wszyscy zdrowi! ?! Dom stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2016 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 ale wszyscy zdrowi! ?! Dom stoi? wszyscy zdrowi z dachu cieknie ... jak szybko nie naprawią, zachorujemy na reumatyzm i będą dodatkowe koszty dla ubezpieczyciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2016 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Ubezpieczyciel w tej chwili mobilizuje wszystkie siły Ewa, orzeł wylądował! Dziękuję bardzo! Już zamontowane! (ale że w sensie, że jak? Odwiedzić to Ty mnie możesz zawsze i o każdej porze, dobrze o tym wiesz no ale no ... Gdy będziesz miała chwilę, to daj znać, oddzwonię i pogadamy) Popracowałam sobie dzisiaj, jako że jutro wybieram się do mojej Perły! I jakbym nie miała co robić to mi się jeszcze zachciało znaleźć lampę ogrodową do bramy... i nie mam pojęcia, jakiej szukać? Jak myślicie, wystarczy taka do metra wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.10.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Popracowałaś...? Ja się staram chorować ale mi nie wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2016 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Jasne, że popracowałam. Pierwsze od kilku dni promienie słoneczne i mnie totalnie rozchwiało E no siostra, chorowanie to mi zawsze najlepiej wychodziło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts