Agduś 26.10.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 No właśnie!Grabisz sobie, koleżanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2016 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Poświęcenie wykazałam nieziemskie! Zdjęcia są - jak obiecałam w dzienniku. Nie będę Wam ułatwiać, taka jestem, zamknęłam się w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 poszedłam, znalazłam, wyoglądałam;) ogrodzenie jak najbardziej w moim guście leciutkie, nienachalne i nie ogranicza widoczności;) ścieżka donikąd rzeczywiście ho ho miodzio bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.10.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Otwieraj się natentychmiast!!! No pięknie jest... zresztą sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2016 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Tak Osia, właśnie coś w tym stylu Czasami jeszcze: "i co się opindalasz ... szybciej!" Cieszę się, że nie tylko nam podobają się zmiany w Brazoczysku. Długa droga, bardzo kosztowna droga ale ... przeżyjemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2016 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Fajne zmiany Zapytam tylko czy ten pilocik to teraz jest najbardziej ulubiona współpraca z ogrodzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Brazunia, kochana wyszlo pieknie. wiec i ja poczuwam sie coraz bardziej byc zobligowana do odgruzowania garazu i poslania obiecanych farb. nawet je juz widze ale potrzebny mi facet do odsuniecia bariery. ostatecznie jest jeszcze mikolaj jako suprajs twoje dopiero teraz obczaiły o dzwonku? wredne bialasy od malego to zakodowaly a teraz nawet jak ktos dzwoni telefonem i ich kochana pani podnosi sie z fotela to znak, ze trzeba drzec jape, bo goscie ida. male cwaniaki a w ogole to biale szybko pokochaly nowy dom i jeszcze szybciej sie zaaklimatyzowaly. kiedy sie przeprowadzalismy do wynajetego to byl horror i psia deprecha a teraz miod malina psiej radochy konca nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.10.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 No i pięknie! Brazula! Czytam i czytam i czytam dziś Twoje Uroczystko i leżę ze śmiechu, chichram się jak głupi co sera Masz Ty dziewczyno talent do pisania! Tak to wszystko ładnie, sprytnie, żeby nawet jak jest mega źle i człowieka wnerw taki bierze, że coś to i tak jest dobrze. Bo jest! Naprawdę, Wasze Uroczysko jest obłędnie piękne. Na ten mój obłęd w uczuciach do Niego składa się Wasza ciężka praca, radość z każdego, najmniejszego ruchu w czynieniu Go bardziej domowym i przytulnym, radosne życie psiaków, Twój temperament(choleryk się kłania ), no i Ty jako całość - barwny, acz warczący ptak Choć czy ptak może warczeć Piszesz tak, że sceny stają przed oczami jako żywe. Ale się uchichrałam! Wiem, wiem, jak to czasami jest z tym budowaniem. Też to miałam. Łacina tak na usta się ciśnie, że....ach jakby tak wyszło na wierzch, co to ja w myślach nie raz wypowiadam to aż strach bierze... Ale potem jest tak pięknie Uwielbiam Cię czytać! Uroczysko jest coraz piękniejsze! Szacunek dla Was przeogromny Idę robić późny obiad z bananem na ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.10.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 I wiesz (jeszcze tak mi się skojarzyło) w zeszłym roku na zlocie forumowiczów w Warszawie dostałam taki piękny dyplom z dedykacją: "Dla Nelli Sza, która pokazuje jak walczyc o marzenia" . Piękny, wzruszył mnie, ale dzis chętnie przekazałabym go Tobie. Tak pięknie walczysz o te uroczyskowe marzenia! I cały czas się dzieje! Jak się czyta i ogląda zdjęcia po dłuższym czasie nieobecności to wychodzi taka piękna historia! I tak ładnie, od razu widać jak to wszystko się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Masz zaliczone! (nie próbuję nawet osiągnąć wyżyn poetyczności przedmówczyni).Wprawdzie oglądałam te zdjęcia i powtarzałam "to już widziałam" (na żywo albo na zdjęciach), póki nie zobaczyłam rabaty w nowej odsłonie. Czapki z głów przed Szanownym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2016 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 (edytowane) Nelly, powiem bardzo poważnie: zaczerwieniłam się! Dziękuję Ci bardzo za te piękne słowa! I dodam jeszcze, że staram się jak mogę, żeby te brzydkie słowa nie wylazły publicznie na wierzch bo to wstyd byłby na całą Europę, ale co wygłaszam w samotności to już tylko ja wiem (i niech tak zostanie ) - tak, choleryk całą gębą! I nie: swojego dyplomu nie masz prawa nikomu oddawać, bo zasłużyłaś na niego jak nikt! Pamiętaj! TARcia, dzwonek pojawił się dopiero teraz, poprzedni tylko udawał, że jest bo nie działał! Toteż teraz mam takie chwilami zapędy, coby może jednak zepsuć ten nowy ... Żartuję, oczywiście. A z farbą spokojnie, malowanie szykuje się na wiosnę, mamy czas kochana! Cieszcie się domem i sobą! Agduś, ja też jestem pod wrażeniem! Szanowny się zaparł i ... no zamurowało mnie z wrażenia! I jedno wiem na pewno: nigdy więcej dalii w kupie Arnisia, oczywiście tak! Pilot do bramy to nasz ukochany gadżet a i on sam z brama dogadują sie cudownie. Sama brama (+ furtka) tez ogrodzeniu do gardła nie skacze chociaż z lekkim niepokojem czekamy na moment, gdy to nowe ogrodzenie i brama (+ furtka) dostrzegą towarzystwo starego ogrodzenia... Tylko czekać i znowu zaczną się awantury a z nimi ... wydatki, coby te chamskie odzywki zakończyć Edytowane 27 Października 2016 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.10.2016 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 :hug: Przyjrzałam się dokładnie ostatnim zdjęciom i.... czy Ty mieszkasz w lesie ? Ale tam jest pięknie! Ps. Choleryk, ten co się kłaniał, odnosił się do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2016 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 W lesie, w lesie I cholerykiem jestem wręcz wzorcowym! Córcię wzięliśmy i przywieźliśmy ze Stargardu, bo pociąg bez trakcji za daleko i za szybko nie pojedzie a ta odmówiła współpracy (z przyczyn niewiadomych). W naszym lesie jest mnóstwo brzóz, sosen i świerków, niewiele buków i dębów więc nie dziwota, że jadąc przez lasy liściaste oczy miałam na szypułkach .... Swarogu umiłowany, ależ orgia barw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 U mnie w lesie też cała paleta barw... Na uliczce tańczą liście, uwielbiam patrzeć... tylko już nie koniecznie lubię jak przekraczają za ogrodzenie... jest wówczas co zbierać... Ale i tak lubię jesień. Pod warunkiem, że patrzę na nią z cieplutkiego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.10.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 U nas tyż orgia kolorystyczna, jeszcze coby wiać przestało i padać to będę przeszczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 A grzyby są u Was..? Bo u mnie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.10.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2016 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 U nas też są grzyby! I te jesienne (jeszcze) i zimowe się pokazują - w tych specjalizuje się Szanowny bo dla mnie to one wszystkie podejrzane. Za to jakie pyszne później w słoiczkach albo w sosiku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Osia to opieńki?A u nas grzybów nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 29.10.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Wybieramy się dzisiaj na grzyby.Może jeszcze coś znajdziemy.Ostatnio pokazały się zielonki, siwki lub jak kto woli podzielonki... A na podwórku opieńka miodowa i kanie.Pogoda fajna słońce na zmianę z przelotnym deszczem.Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts