wu 07.11.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 cimno zimno i deszcz leje to komu się wychodzić chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 A u nas dzisiaj ładnie było. Rano jeszcze pochmurno, ale kole południa się wypogodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.11.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Od kilku dni nie lało, więc nie narzekam... trochę siąpiło ale to w spacerach nie wadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2016 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 No siema Robaczki! Człowiek musi się upominać o odrobinę zainteresowania! Gagatki były i zupę jedliśmy ... no mówię Wam: pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 u nas dzis watrobka z jablkami, do jablek dodalam sliwki ale bylo pycha. a teraz zupa na jutro i pojutrze sie gotuje. pomidorowa na pomidorach prawdziwych, niepryskanych ze szklarni mojej mamy. tez pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.11.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Dyniową...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Miałam gdzieś świetny przepis na dyniową z pomidorami. No pyszna była! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2016 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Wczoraj byliśmy w restauracji z mężusiem na obiadku.. i po raz pierwszy jadłam dyniową zupę... pycha...Ponieważ mam dynie w domu , upiekę dyniowe ciasto i zrobię zupę rozgrzewającą... z imbirem... I oczywiście duszonki ... bo to już jesień... i sezon duszonkowy a, że gości będziemy mieć, to i coś przekąsić na ciepło będzie trzeba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.11.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Dyniową bez przepisu i wedle fantazji popełniam zawsze ostatniej główne składniki to: dynia i cebula oraz czosnek... goście jedli żądali dokładki, więc chyba wyjszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.11.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Dyniową u mnie jadam tylko ja, jak ktoś mi da. Raz mi dali fajną- rosół z takimi "kluskami" z dyni. Podobno to była jakaś dynia makaronowa, w każdym razie bez mąki, naturalne dyniowate farfocle. Ale dobre było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Na szczęście Andrzej nie wybrzydza, więc mam towarzystwo do dyniowej. W tym roku nie posiałam własnych dyń, takoż nie robię zupy. Kupiłam jakiegoś gotowca z mrożonki. Opowiem po wypróbowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2016 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Zupa dyniowa wg tego przepisu, który podałam wyszła super! Mam zamrożone jeszcze trzy woreczki kostek dynii, takiej najprawdziwszej z ogródka sąsiadki! Warto! Wypróbowuję internet Plusa. Bez zmiany kierunku anteny działa jak na razie bez zarzutu. Pożyjom - uwidym, jak mawiają nasi sąsiedzi ze wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.11.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Koniecznie informuj o tym plusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Najlepiej o plusach plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.11.2016 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Ewentualnie o minusach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 ... ale tych dodatnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 13.11.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Plusy plusa jak do tej pory. Antena nadal nie ustawiona i bez wzmaccniacza/ to oferta Plusa/Prędkość nie jest porażająca, ale net jest stabilnyUżywanie np YouTube w tym samym czasie / Braza w salonie, ja w sypialni/bez problemów.Test zrobiony pomiędzy 2000 a 2400.W przypadku Orange net mielił dosyć długo, a potem następowały przerwy w odbiorzeDzisiaj net stabilny, bez przerw i mielenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2016 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 na moim zadupiu net z plusa tez chodzi calkiem niezle, pomarancza prawie nie otwiera stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.11.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Testujcie i opowiadajcie, może i ja się skuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2016 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Jak dotąd (a antena nadal nie skierowana na nadajnik Plusa) net jest, chwilami wolny i owszem, ale jest CAŁY CZAS! Orange wysiadał! Właśnie Szanowny próbował się do mnie dodzwonić i ... dżówno: orange pokazuje mi pusty trójkącik zasięgu i "brak usługi". To jest jakaś kpina tak w ogóle! Siemanko wszystkim. Dzisiaj nie było przymrozku ale moje tulipany muszą poczekać, bo ziemia zmarznięta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts