Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj byliśmy w restauracji z mężusiem na obiadku.. i po raz pierwszy jadłam dyniową zupę... pycha...

Ponieważ mam dynie w domu , upiekę dyniowe ciasto i zrobię zupę rozgrzewającą... z imbirem...

I oczywiście duszonki ... bo to już jesień... i sezon duszonkowy a, że gości będziemy mieć, to i coś przekąsić na ciepło będzie trzeba ....

Dyniową u mnie jadam tylko ja, jak ktoś mi da. Raz mi dali fajną- rosół z takimi "kluskami" z dyni. Podobno to była jakaś dynia makaronowa, w każdym razie bez mąki, naturalne dyniowate farfocle. Ale dobre było.

Zupa dyniowa wg tego przepisu, który podałam wyszła super! Mam zamrożone jeszcze trzy woreczki kostek dynii, takiej najprawdziwszej z ogródka sąsiadki! Warto!

Wypróbowuję internet Plusa. Bez zmiany kierunku anteny działa jak na razie bez zarzutu. Pożyjom - uwidym, jak mawiają nasi sąsiedzi ze wschodu.

Plusy plusa jak do tej pory. Antena nadal nie ustawiona i bez wzmaccniacza/ to oferta Plusa/

Prędkość nie jest porażająca, ale net jest stabilny

Używanie np YouTube w tym samym czasie / Braza w salonie, ja w sypialni/bez problemów.Test zrobiony pomiędzy 2000 a 2400.W przypadku Orange net mielił dosyć długo, a potem następowały przerwy w odbiorze

Dzisiaj net stabilny, bez przerw i mielenia.

Jak dotąd (a antena nadal nie skierowana na nadajnik Plusa) net jest, chwilami wolny i owszem, ale jest CAŁY CZAS! Orange wysiadał! Właśnie Szanowny próbował się do mnie dodzwonić i ... dżówno: orange pokazuje mi pusty trójkącik zasięgu i "brak usługi". To jest jakaś kpina tak w ogóle!

Siemanko wszystkim. Dzisiaj nie było przymrozku ale moje tulipany muszą poczekać, bo ziemia zmarznięta!