Gość 11.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Męża koleżanki jakos trzeba pocieszyc http://annad9.blox.pl/resource/Mama_68.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tym bardziej, że żona do mnie właśnie bieży... Jakoś poczucie winy muszę utopić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 czyżbym się spóźnił na imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ooooo, to Wy tu piwkujecie, a ja muszę ciężko pracować. Szanowny Pan zapewne osamotniony nieco się czuje. Będzie dobrze, nie damy Ci zginąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie Muszę ostrzec Szanownego Pana Niech Pan uważa na te Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 12.02.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 dzień dobry . Jesteście wspaniali, Guinness, smakuje lepiej niż w Irlandzkim pubie, a jeszcze jak podany No, ale dnia nie nalezy zaczynać od szklanki piwa tylko od spaceru po plaży, a to mam zapewnione, bo nasze zwierzątko czule patrzy mi w oczka Zyczę wszystkim miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 12.02.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dzięki, ale tak właścwie to na co mam uważać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No właśnie, Romciu. Na co on ma uważać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 hhihihihi nic juz nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Cześć kochani!!! Dojechałam, jest po prostu super!!!! Romciu, Ty mi tu Pań nie obrażaj I nie strasz nimi Szanownego, bo to nie etyczne jest, wiesz Dzięki Paniom Szanowny się przynajmniej nie nudzi (i głupich pomysłow nie ma...) Dzięki dziewczyny, że zadbałyście o pożywienie dla ciała Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Brazunia baw sie dobrze i leniuchuj, odpoczywaj Pozdrowienia dla Wszystkich forumowiczów Mam nadzieję, ze pobyt u Depesi zaowocuej nowymi pomysłami i optymistycznie anstawi Cię do całego projektu agro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ooooo, poczułam się naprawdę doceniona. A gdzie Brazowa relacja z dzisiejszego dnia????? Co to jest, proszę ja kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a co to ? dps-ia jeszcze nie spi? braza wysciskaj agusie ode mnie a Pana szanownego to ja serdecznie , no...w czolko ...caluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Depeesia nie śpi, a Braza chrapie odsypiając podróż. Jutro wyprawa do Krakowa w planach. W podgrupach, bo dziatwę mamy zamiar rozpuścić i same spokojnie zabalować. Na tę okoliczność Wero nie idzie do szkoły (zapracowała). Drżyj grodzie Kraka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ło matko, muszę "Fakty" uważnie oglądać, czy nie spowodował ktoś jakiejś zadymy w Krakowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 13.02.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 a co to ? dps-ia jeszcze nie spi? braza wysciskaj agusie ode mnie a Pana szanownego to ja serdecznie , no...w czolko ...caluje dzień dobry. Jak to miło że ktoś o mnie dba kiedy Braza rozbija sie po Polsce. Małże na ogół nie przyznają się do pewnych słabości,ale lubią jak się o nich się troszczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 U mnie dzisaj flaki i schabowe na obiad Moze byc ? A jak tam sucz , teskni pewnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 U mnie dzisaj flaki i schabowe na obiad Moze byc ? No nie przesadzaj rrmi, jeszcze Szanownemu Panu to się spodoba i bedzie ciągle Brazę wypychał na wojaże po Polsce A co masz jeszcze do tego schabowego? Jakaś taka głodna sie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A co masz jeszcze do tego schabowego? Jakaś taka głodna sie zrobiłam Ziemniaczki i surowke z czerwonej bede robila , bo dzisaj Kulka do mnie zajedzie Chce zeby pomyslala , ze nam sie powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 13.02.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 U mnie dzisaj flaki i schabowe na obiad Moze byc ? A jak tam sucz , teskni pewnie ? Rewelacja,zaczynam sie przyzwyczajać do dobrobytu. Sucz tak tęskni, że zapominam o jej obecności.Cicha i spokojna leży pod drzwiami i tęskni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts