Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dwa lata... Matko, jak ja ich nie znoszę! Mam wrażenie, że to banda ignorantów i nieuków. Zaczęłam robić zrzuty ekranu żeby mieć jakieś poparcie w faktach. W każdym miejscu w domu na dole nie ma zasięgu. Wychodzi na to, że powinnam przemeblować cały dom, całe życie wg zasięgu Orange... Czy to jest kufa normalne?!

Reklamacji nie uwzględniają, na zapotrzebowanie na Neostradę w ogóle nie odpowiedzieli a na reklamację o braku odpowiedzi napisali, że nie przyjmują reklamacji.... Kurwa!! Że tak już dobitnie powiem...

Dwa lata... Matko, jak ja ich nie znoszę! Mam wrażenie, że to banda ignorantów i nieuków. Zaczęłam robić zrzuty ekranu żeby mieć jakieś poparcie w faktach. W każdym miejscu w domu na dole nie ma zasięgu. Wychodzi na to, że powinnam przemeblować cały dom, całe życie wg zasięgu Orange... Czy to jest kufa normalne?!

Reklamacji nie uwzględniają, na zapotrzebowanie na Neostradę w ogóle nie odpowiedzieli a na reklamację o braku odpowiedzi napisali, że nie przyjmują reklamacji.... Kurwa!! Że tak już dobitnie powiem...

to policz sobie ile przez dwa lata kosztuje cie abonament plus ogolny wkurw a ile ewentualna kara za wczesniejsze zerwanie umowy. moze nie oplaca sie miec tej umowy jeszcze 2 lata. ja tak zrobilam ze swoim fonem :)

Policzę! Szlag mnie na nich trafia totalny a dzisiaj już wyjątkowo. Córcia w Lublinie pojechała na oddział szpitalny z bólem w dole brzucha. Cały dzień tam spędziła na badaniach a ja mogłam się z nią dogadać tylko przez stacjonarny albo siedząc na tarasie. No cholery można dostać!

Za to wylazłam trochę z domu i w przerwach pomiędzy deszczem zrobiłam trochę rabaty przed tarasem i tulipany wsadziłam, chociaż nie wszystkie jeszcze. Może jutro znowu będzie w miarę fajnie to też wylezę, a co!

Mam! Jakiś czas temu chciałam z niego zrezygnować ale dobrze, że tego nie zrobiłam. To byłaby porażka absolutna!

Znowu mie poniosło na rabatę przed taras i kolejne kilka metrów zrobione. Później zaczęło padać co przyjęłam z ulgą bo już mi się nie chciało :no:

Nam stacjonarnego odmówili. Mieszkamy 1 km od rynku, a nie na polanie w puszczy, ale to było za daleko. No ale u nas z zasięgiem nie ma kłopotów.

Mieliśmy przepiękną słoneczną pogodę! Cieplutko tak, że biegałam po puszczy w krótkim rękawie! (że Andrzej też, nie wspomnę, bo jemu zawsze ciepło i jest niemiarodajny). Powinnam była coś w ogrodzie zrobić, ale pod wpływem pogody (i leśników, którzy z powodu ścinki zamknęli jedną drogę) zrobiliśmy więcej niż zwykle kilometrów, więc już mi się nic nie chciało. No to skończyłam szyć kolejne trzy poduszki świąteczne. Tym razem na aukcje Frania.

Ano właśnie! "Brak możliwości technicznych" cokolwiek by to nie znaczyło w rozumieniu Orange!

Ożeszty... no kurde miszczostwo świata :lol2:

Nam stacjonarnego odmówili. Mieszkamy 1 km od rynku, a nie na polanie w puszczy, ale to było za daleko. No ale u nas z zasięgiem nie ma kłopotów.

Mieliśmy przepiękną słoneczną pogodę! Cieplutko tak, że biegałam po puszczy w krótkim rękawie! (że Andrzej też, nie wspomnę, bo jemu zawsze ciepło i jest niemiarodajny). Powinnam była coś w ogrodzie zrobić, ale pod wpływem pogody (i leśników, którzy z powodu ścinki zamknęli jedną drogę) zrobiliśmy więcej niż zwykle kilometrów, więc już mi się nic nie chciało. No to skończyłam szyć kolejne trzy poduszki świąteczne. Tym razem na aukcje Frania.

Najbliższa puszka jest od nas ok 300m... NIE OPŁACA SIĘ... :mad:

Agduś, zazdraszczam pogody i mobilności z mężem, bo samej mię się nie kce a poza tym się boję...:rolleyes:

Najbliższy stelefonizowany dom jest ze 100 metrów od naszego, ale w sumie to nam nie zależało aż tak bardzo.

U nas po lesie tylu ludzi chodzi z kijkami, biega, spaceruje, że nie bałam się biegać sama. Jednakowoż w towarzystwie jakoś lepiej.

U nas stacjonarny jest dwa domy wcześniej czyli jakieś 60-70 metrów i dla nas stacjonarnego nie będzie bo jest brak możliwości technicznych..

Z pomarańczowymi szudrałam się długo... jak na którąś z reklamacji odpisali mi, że mamy mobilny internet, to możemy się przenieść gdzieś z nim ,,, doprowadzili nas do szaleństwa..

Specjalnie wybierałam zawsze ruter taki duży podłączany do prądu.. skąd mam wziąć prąd np w samochodzie na parkingu supermarketu...

Toteż pożegnałam się z pomarańczowymi raz na zawsze...

Teraz mam neta z plusa... nawet śmiga, choć dupy nie urywa... bo miał być LTE , ale ja w lesie mieszkam, choć do miasta mam rzut beretem...

Braza, ale jak masz stacjonarny, to może netia cię podłączy? Co prawda oni jadą na istniejącej infrastrukturze i jak nie można neostrady, to moze nie być można i ich, ael warto spróbować. Ja sobie netię chwalę.

ja wczoraj troche posadzilam cebulek a dzis jakos zapalu nie bylo i gosci mielismy. i juz wiem na 100% ze czerwone wino mi nie sluzy, chocby i najlepsze:rolleyes:

za to czerwone mieso na grilku upichcilo sie genialnie. dzis steki z poledwicy wolowej byly przepyszne :D