Moose 16.11.2016 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 A z plusa nie możesz telefonu wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2016 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Mogę, oczywiście! I pewnie wezmę gdy mi się umowa skończy! Chyba że Orange coś poprawi....tak sobie marzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.11.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Marzenia trzeba spełniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Coś czuję, że prędzej się ta umowa skończy.Długo jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2016 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Dwa lata... Matko, jak ja ich nie znoszę! Mam wrażenie, że to banda ignorantów i nieuków. Zaczęłam robić zrzuty ekranu żeby mieć jakieś poparcie w faktach. W każdym miejscu w domu na dole nie ma zasięgu. Wychodzi na to, że powinnam przemeblować cały dom, całe życie wg zasięgu Orange... Czy to jest kufa normalne?!Reklamacji nie uwzględniają, na zapotrzebowanie na Neostradę w ogóle nie odpowiedzieli a na reklamację o braku odpowiedzi napisali, że nie przyjmują reklamacji.... Kurwa!! Że tak już dobitnie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.11.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 U nas też neostrada się nie opłaca... znaczy im się nie opłaca, żeby nam założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Dwa lata... Matko, jak ja ich nie znoszę! Mam wrażenie, że to banda ignorantów i nieuków. Zaczęłam robić zrzuty ekranu żeby mieć jakieś poparcie w faktach. W każdym miejscu w domu na dole nie ma zasięgu. Wychodzi na to, że powinnam przemeblować cały dom, całe życie wg zasięgu Orange... Czy to jest kufa normalne?! Reklamacji nie uwzględniają, na zapotrzebowanie na Neostradę w ogóle nie odpowiedzieli a na reklamację o braku odpowiedzi napisali, że nie przyjmują reklamacji.... Kurwa!! Że tak już dobitnie powiem... to policz sobie ile przez dwa lata kosztuje cie abonament plus ogolny wkurw a ile ewentualna kara za wczesniejsze zerwanie umowy. moze nie oplaca sie miec tej umowy jeszcze 2 lata. ja tak zrobilam ze swoim fonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2016 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Policzę! Szlag mnie na nich trafia totalny a dzisiaj już wyjątkowo. Córcia w Lublinie pojechała na oddział szpitalny z bólem w dole brzucha. Cały dzień tam spędziła na badaniach a ja mogłam się z nią dogadać tylko przez stacjonarny albo siedząc na tarasie. No cholery można dostać! Za to wylazłam trochę z domu i w przerwach pomiędzy deszczem zrobiłam trochę rabaty przed tarasem i tulipany wsadziłam, chociaż nie wszystkie jeszcze. Może jutro znowu będzie w miarę fajnie to też wylezę, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.11.2016 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Ty Ty masz stacjonarny...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2016 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Mam! Jakiś czas temu chciałam z niego zrezygnować ale dobrze, że tego nie zrobiłam. To byłaby porażka absolutna! Znowu mie poniosło na rabatę przed taras i kolejne kilka metrów zrobione. Później zaczęło padać co przyjęłam z ulgą bo już mi się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2016 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Masz stacjonarny i nie masz neostrady...?????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2016 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Ano właśnie! "Brak możliwości technicznych" cokolwiek by to nie znaczyło w rozumieniu Orange! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Nam stacjonarnego odmówili. Mieszkamy 1 km od rynku, a nie na polanie w puszczy, ale to było za daleko. No ale u nas z zasięgiem nie ma kłopotów. Mieliśmy przepiękną słoneczną pogodę! Cieplutko tak, że biegałam po puszczy w krótkim rękawie! (że Andrzej też, nie wspomnę, bo jemu zawsze ciepło i jest niemiarodajny). Powinnam była coś w ogrodzie zrobić, ale pod wpływem pogody (i leśników, którzy z powodu ścinki zamknęli jedną drogę) zrobiliśmy więcej niż zwykle kilometrów, więc już mi się nic nie chciało. No to skończyłam szyć kolejne trzy poduszki świąteczne. Tym razem na aukcje Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.11.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Ano właśnie! "Brak możliwości technicznych" cokolwiek by to nie znaczyło w rozumieniu Orange! Problemy z centrala telefoniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2016 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Ano właśnie! "Brak możliwości technicznych" cokolwiek by to nie znaczyło w rozumieniu Orange! Ożeszty... no kurde miszczostwo świata Nam stacjonarnego odmówili. Mieszkamy 1 km od rynku, a nie na polanie w puszczy, ale to było za daleko. No ale u nas z zasięgiem nie ma kłopotów. Mieliśmy przepiękną słoneczną pogodę! Cieplutko tak, że biegałam po puszczy w krótkim rękawie! (że Andrzej też, nie wspomnę, bo jemu zawsze ciepło i jest niemiarodajny). Powinnam była coś w ogrodzie zrobić, ale pod wpływem pogody (i leśników, którzy z powodu ścinki zamknęli jedną drogę) zrobiliśmy więcej niż zwykle kilometrów, więc już mi się nic nie chciało. No to skończyłam szyć kolejne trzy poduszki świąteczne. Tym razem na aukcje Frania. Najbliższa puszka jest od nas ok 300m... NIE OPŁACA SIĘ... Agduś, zazdraszczam pogody i mobilności z mężem, bo samej mię się nie kce a poza tym się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.11.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Najbliższy stelefonizowany dom jest ze 100 metrów od naszego, ale w sumie to nam nie zależało aż tak bardzo. U nas po lesie tylu ludzi chodzi z kijkami, biega, spaceruje, że nie bałam się biegać sama. Jednakowoż w towarzystwie jakoś lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 U nas stacjonarny jest dwa domy wcześniej czyli jakieś 60-70 metrów i dla nas stacjonarnego nie będzie bo jest brak możliwości technicznych..Z pomarańczowymi szudrałam się długo... jak na którąś z reklamacji odpisali mi, że mamy mobilny internet, to możemy się przenieść gdzieś z nim ,,, doprowadzili nas do szaleństwa..Specjalnie wybierałam zawsze ruter taki duży podłączany do prądu.. skąd mam wziąć prąd np w samochodzie na parkingu supermarketu...Toteż pożegnałam się z pomarańczowymi raz na zawsze... Teraz mam neta z plusa... nawet śmiga, choć dupy nie urywa... bo miał być LTE , ale ja w lesie mieszkam, choć do miasta mam rzut beretem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Braza, ale jak masz stacjonarny, to może netia cię podłączy? Co prawda oni jadą na istniejącej infrastrukturze i jak nie można neostrady, to moze nie być można i ich, ael warto spróbować. Ja sobie netię chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2016 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Netia też wysiada!Popracowałam sobie dzisiaj znowu trochę przy rabacie. A starsza kota prezent mi przyniosła...i żebym prezentu nie przeoczyła położyła na samym progu drzwi wejściowych! No jak jej nie kochać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2016 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 ja wczoraj troche posadzilam cebulek a dzis jakos zapalu nie bylo i gosci mielismy. i juz wiem na 100% ze czerwone wino mi nie sluzy, chocby i najlepsze:rolleyes: za to czerwone mieso na grilku upichcilo sie genialnie. dzis steki z poledwicy wolowej byly przepyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts