Moose 25.11.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 mam lenia i niechcieja a cebulki mus posadzic. To musi być jakiś ogólnopolski wirus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2016 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 TARcia, żeyś Ty wiedziała, jakiego ja lenia mam! Zmuszałam się do wyjścia na wiele sposobów ale najbardziej przekonujące były gnidy i słońce. Słoneczko wylazło...gnidy w oczy patrzyły ... No to szłam i żeby nie zmarznąć ... Na obecną chwilę mam dość, tak że ...no wisz-rozumisz ... A farba nie zając, wiosną będzie malowanie wtedy się uczepię! Brakuje mi kolorów ale to jesień jest. Poczekam do wiosny, dam szansę bodziszkom, liatrom itp. i wtedy będę wiedziała. Red Barony mi sie marzą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Jestem pod wrażeniem! Mam powód, żeby w wakacje przyjechać. Muszę to zobaczyć na własne oczy!Mój wirus trzyma się mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2016 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Agduś, jak bony-dyny, Ty nadal powodu musisz szukać do przyjazdu? A niech Cię! Zasłuchałam się w piosenkach ABBY ... to jak emigracja wewnętrzna ... Ale mi fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.11.2016 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Co prawda nie łapię, co chcesz osiagnąć na tej rabacie, ale podziwiam za pracę. Abbę też lubię i bardzo lubię film MammaMia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 u mnie na tapecie ostatnio kiss i queen, matko alez ten Freddy mial wokal, boski. Brazunia farby mam wciaz w pamieci, tylko musze juz kartony jakies znalezc i musi mi ktos je do auta zatachac, cholernie to ciezkie. ja ci chyba dwiema paczkami to wysle, inaczej sama nie dam rady spakowac.ale najpierw musze robote ogarnac, swieta sie zblizaja, paczki trzeba robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2016 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 TARciu spoko, do wiosny jeszcze sporo czasu. Freddiego kocham miłością absolutną! Jak dla mnie to on jest (tak, jest) The Best! Film "Mamma Mia" nagrałam i gdy mam dołeczek/doła włączam - od razu mi lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 (edytowane) jakos nie zapalalam checia by obejrzec ten film, a mam go na dysku. moze dlatego ze za abba nie przepadam, kiedy bylam malym szczawiem mama mnie tym katowala i jakis uraz pozostal. Freddy oczywiscie ze the best, powrocilam po kilku latach niesluchania i z calkowita przyjemnoscia slucham kawalek po kawalku a w autku dre sie razem z Freddym "sombadyyyyy tu lowwwwwwww jeeeeeee":lol2: a potem z kissami https://www.youtube.com/watch?v=CQRYVsqVT3M Edytowane 26 Listopada 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2016 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Za Kiss nigdy nie przepadałam ale ten kawałek i owszem. Za to Queen i Freddie to było to. Moim mieli problemy ze zrozumieniem moich upodobań muzycznych: Pink Floyd, Queen, Deep Purple i... ABBA tuż obok A film jest świetny, pozytywny co dla mnie ma znaczenie najważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Z Abbą miałam jak Tarcia - też nie lubiłam i dopiero po filmie się przekonałam, ale nie żebym słuchała namiętnie. Pozostałe wymienione lubię. Ostatni weekend minął z Sabatonem, chyba pod wpływem planowanego zakupu biletów na koncert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.11.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Filmu nie widziałam... może kiedyś oblookam skoro fajny... Tak se machnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2016 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 (edytowane) ABBę lubię i za świetną muzykę i za słowa. To bardzo mądre teksty, życiowe i takie "prawdziwe". Sabatonu chętnie słucham. Ja w ogóle mam zwichrowany gust muzyczny, słucham wielu rzeczy i miewam tzw. "fazy" chociaż przyznaję, taka mocniejsza muza przemawia do mnie najbardziej! Osia, polecam naprawdę, fajnie sie ogląda! Śnieg spadł! I leży, swołocz! Do tego gwizda, jak na dworcu! Edytowane 27 Listopada 2016 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2016 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 U nas deszcz. Na hasło koncert Sabatonu usłyszałam dwa jęki w domu. Dobrze, że choć w Krakowie. Za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.11.2016 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 ABBę lubię i za świetną muzykę i za słowa. To bardzo mądre teksty, życiowe i takie "prawdziwe". Sabatonu chętnie słucham. Ja w ogóle mam zwichrowany gust muzyczny, słucham wielu rzeczy i miewam tzw. "fazy" chociaż przyznaję, taka mocniejsza muza przemawia do mnie najbardziej! Osia, polecam naprawdę, fajnie sie ogląda! Śnieg spadł! I leży, swołocz! Do tego gwizda, jak na dworcu! Spacerek się udał ale wszyscy goscie oraz moja osobista Mamunia mówili, że śnieg, grad i ogólna apokalipsa... odległość od 20 do 40 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2016 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Apokalipsa to może nie ale śnieg leży, nie ma zamiaru znikać i owszem, jest pięknie. Teraz nawet zimno... Nie mam przeciwko temu ale nich przynajmniej będzie na tyle uprzejmy, żeby i w święta poleżeć - śnieg oczywiście. No bo na jaki gwizdek on mi teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Mnie nie potrzebny ani teraz ani w święta, których to nieodmiennie nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2016 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Kocham te Święta. This is white Christmas... no, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2016 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Jakby mi kto chciał zabrać te akurat święta przegryzłabym gardło! Przepraszam za brak liter w niektórych wpisach, klawiatura coś mi szwankuje, niektóre klawisze czasami nie reagują a ja zamiast najpierw sprawdzić to oczywiście klikam "wyślij". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 nie przepadam za swietami, co roku mam nadzieje ze beda mile i przyslowiowa d...pa moze w tym roku wyjdzie w kazdym razie licze,że beda białe. no i o tyle lepiej ze juz w naszym wymarzonym domku:wiggle:kupiliscie juz mikołaje dla zwierzów? ja tak znalazlam rewelacyjny sklep zoologiczny gdzie jest spory wybor roznych żujów, śmierdzieli, paskow kabanosow, pałek itp. miesnych dla alergikow z jagnieciny, kaczki, krolika. bialasy dostana cos miesnego zdecydowałam sie adoptowac wirtualnie jednego psiaka bezdomniaka. co mi tam te 3 dychy co miesiac. przynajmniej na zbozny cel pojdzie zamiast na pierdoły wydawac a białe od tego nie zbiednieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Wrzuć linka do tego sklepu. Ja zamawiam w Zooexpresie, są szybcy (co dla mnie bardzo ważne) i cenowo też nie powalają. Maja jednak niezbyt bogaty wybór żujów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts