Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Ewa, Sabaton jeszcze w Gdańsku, Wrocławiu i Warszawie ;)

U nas też biało. Dzieci się cieszą, ja w sumie też. Wprawdzie nie można na rowerze jeździć, bo nie mam opon zimowych, ale powinno być biało w zimie! Na razie ledwie trochę tego śniegu, ale jest! No to chodzę na piechotę, a rower w garażu czeka na wiosnę.

Te święta lubię, bo spędzamy je po naszemu. Są dekoracje, choinka, kolacja wigilijna, tysiąc pierogów, prezenty, mnóstwo prezentów, a później błogie nieróbstwo. Totalne! Absolutne! I czas do Nowego roku na nicnierobienie! Tylko powinno być biało, żeby było całkiem dobrze.

Prezenty w dużej części już mamy. Jeszcze coś tam trzeba dokupić, ale już niewiele. A zwierzakom to najłatwiej, one wdzięcznie przyjmą wszystko, co jadalne.

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wrzuć linka do tego sklepu. Ja zamawiam w Zooexpresie, są szybcy (co dla mnie bardzo ważne) i cenowo też nie powalają. Maja jednak niezbyt bogaty wybór żujów.

problem w tym, ze on stacjonarny ale białasy wczoraj byly w 7 niebie, bo testowaly rozne przysmaki. moze w koncu szanowny witold nie bedzie wpierniczal ziemi, mimo tego ze dostaje mikroelementy i witaminy wpiernicza ziemie, mysle ze po prostu brak mu miecha, niestety jedza tylko karme dla alergikow a tam raczej miesa brak.

z internetowych robie zakupy w zooplus akarme w zooart - tylko tam maja te ktora jadaja bialaski, kastus prawie nie posiada dolnej szczeki i zebów stałych musza byc mikro pastylki, bo tych wiekszych krokietow nie ma szans progryźć.

Edytowane przez TAR

Okey, dzięki za odpowiedź. Moje wyciągają próchnice z ziemi, szczególnie Tarya uwielbia to ciamkać. Nie bronię jej, korę z buka do kominka też potrafi międlić z błoga miną.

Wyszłam na taras otulić donice agrowłókniną. Zmarzłam jak bezdomny pies. Wieje, sypie śniegiem, a teraz leje deszcz. No bosko po prostu!

Agduś, moja rodzina tylko jęczy, ale żeby się ruszyć i sprawdzić te koncerty, to nie. No to ja im życia nie będę ułatwiać.

U nas zimno. Ucho mnie boli. Niestety, baseny mają to do siebie, że o różne grzybki łatwo. Taki lajf.

Sorry Osia ale takie całodobowe lanie deszczem po twarzy to do mnie nie przemawia, śnieg jednak mniej upierdliwy jest. Chociaż nasza brama jakaś taka kapryśna ...

Widze przez okno, że gnidy rabatę podmodrzewiową mi przekopują ... nie chce mi się na nie wrzeszczeć!

Zdecydowanie przyłączam się do admiratorów śniegu!!! Deszcz niech sobie pada w cieplejszych porach roku. Teraz ma być śnieg. Najlepiej taki suchy, który kurtki nie przemacza. A poza tym przy +4 i deszczu marznę, a przy -4 i śniegu jest mi dobrze.

To trzeba jeszcze w ciepłych krajach pracę znaleźć. Złotówka słaba, nic się w ciepłych krajach z naszą kasą nie zwojuje. Za to TAM zarabiać a TU wydawać się opłaca. Czyli po staremu.