Agduś 29.11.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Ewa, Sabaton jeszcze w Gdańsku, Wrocławiu i Warszawie U nas też biało. Dzieci się cieszą, ja w sumie też. Wprawdzie nie można na rowerze jeździć, bo nie mam opon zimowych, ale powinno być biało w zimie! Na razie ledwie trochę tego śniegu, ale jest! No to chodzę na piechotę, a rower w garażu czeka na wiosnę. Te święta lubię, bo spędzamy je po naszemu. Są dekoracje, choinka, kolacja wigilijna, tysiąc pierogów, prezenty, mnóstwo prezentów, a później błogie nieróbstwo. Totalne! Absolutne! I czas do Nowego roku na nicnierobienie! Tylko powinno być biało, żeby było całkiem dobrze. Prezenty w dużej części już mamy. Jeszcze coś tam trzeba dokupić, ale już niewiele. A zwierzakom to najłatwiej, one wdzięcznie przyjmą wszystko, co jadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2016 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 A ja nie mam jeszcze ani prezentów ani ozdóbek. Jakoś to będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 (edytowane) Wrzuć linka do tego sklepu. Ja zamawiam w Zooexpresie, są szybcy (co dla mnie bardzo ważne) i cenowo też nie powalają. Maja jednak niezbyt bogaty wybór żujów. problem w tym, ze on stacjonarny ale białasy wczoraj byly w 7 niebie, bo testowaly rozne przysmaki. moze w koncu szanowny witold nie bedzie wpierniczal ziemi, mimo tego ze dostaje mikroelementy i witaminy wpiernicza ziemie, mysle ze po prostu brak mu miecha, niestety jedza tylko karme dla alergikow a tam raczej miesa brak. z internetowych robie zakupy w zooplus akarme w zooart - tylko tam maja te ktora jadaja bialaski, kastus prawie nie posiada dolnej szczeki i zebów stałych musza byc mikro pastylki, bo tych wiekszych krokietow nie ma szans progryźć. Edytowane 30 Listopada 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2016 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Okey, dzięki za odpowiedź. Moje wyciągają próchnice z ziemi, szczególnie Tarya uwielbia to ciamkać. Nie bronię jej, korę z buka do kominka też potrafi międlić z błoga miną. Wyszłam na taras otulić donice agrowłókniną. Zmarzłam jak bezdomny pies. Wieje, sypie śniegiem, a teraz leje deszcz. No bosko po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.11.2016 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Agduś, moja rodzina tylko jęczy, ale żeby się ruszyć i sprawdzić te koncerty, to nie. No to ja im życia nie będę ułatwiać. U nas zimno. Ucho mnie boli. Niestety, baseny mają to do siebie, że o różne grzybki łatwo. Taki lajf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2016 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Współczuje bólu ucha, to cholerstwo jest tak samo upierdliwe jak ząb! W Lublinie epidemia jelitówki, córcia też się załapała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2016 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 U nas tylko epidemia głupoty. Mnie dopadła, co widać. Jutro znów będę klęła własną głupotę. Czemu ja jeszcze nie śpię???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2016 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Na głupotę tego typu, jaka Ciebie dopadła to ja też choruję. Nie wiem, czy to wyleczalne całkowicie czy tylko można zaleczyć .... Gwiżdże, deszczem pluje - w duszy! Wolę śnieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2016 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 No nareszcie zgadzamy się w kwestii śniegu. U nas też popłynął. Zdecydowanie mniej mi zimno, kiedy jest mróz, niż kiedy pada i piździ złem jak dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Ja jednak w opozycji będę... wolę sam deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 a ja tam lubie snieg, od razu na swiecie optymistyczniej i pies przeszczesliwy. same plusy. deszczu mam juz do porzygu, u nas od wrzesnie nie ustaje:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2016 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Sorry Osia ale takie całodobowe lanie deszczem po twarzy to do mnie nie przemawia, śnieg jednak mniej upierdliwy jest. Chociaż nasza brama jakaś taka kapryśna ... Widze przez okno, że gnidy rabatę podmodrzewiową mi przekopują ... nie chce mi się na nie wrzeszczeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Zdecydowanie przyłączam się do admiratorów śniegu!!! Deszcz niech sobie pada w cieplejszych porach roku. Teraz ma być śnieg. Najlepiej taki suchy, który kurtki nie przemacza. A poza tym przy +4 i deszczu marznę, a przy -4 i śniegu jest mi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Mnie jest dobrze jak nie ma śniegu, mokrego błota i wiejącego wiatru... ale to tylko w erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Ależ skąd? Załatw sobie deportację do ciepłych krajów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2016 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 To trzeba jeszcze w ciepłych krajach pracę znaleźć. Złotówka słaba, nic się w ciepłych krajach z naszą kasą nie zwojuje. Za to TAM zarabiać a TU wydawać się opłaca. Czyli po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2016 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Nie musi być gorąco... ma być przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2016 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Na szczęście bywają ciepłe kraje ze słabszą walutą. Gorzej z tymi zimnymi - one czemuś są droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2016 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Portugalia do mnie ostatnio przemawia, dalej na zachód w Europie już się nie da ... Lampki powiesiłam na zewnątrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts