Moose 03.12.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Na zewnątrz powiesiłam szmatę do wycierania psich stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Portugalia ciepła jest, ale biedna, stamtąd uciekają, z pracą kiepsko. Co prawda, jak ciepło to i ogrzewanie taniej i ciuchów mniej potrzeba... Tam są kolonie emerytów angielskich, jak ich po brexicie wygonią, to się zrobi miejsce dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Chyba że wcześniej będzie polxit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.12.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Wypluj to 3 razy przez lewe ramię i najlepiej na rozstaju w księżycową noc. Jakoś mi się nie chce na stare lata szukać nowego kraju do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2016 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Agduś, pluj, cholera jasna! Z pracą w Portugalii ciężko ale mój Szanowny to z każdego miejsca na ziemi może swoja pracę wykonywać a ja i tak jestem luksusowym dodatkiem do jego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.12.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Ty jesteś w tej luxusowej sytuacji, Luxusowy Dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 My, niestety, musimy szukać kraju, w którym da się za polską emeryturę żyć. Oboje mamy takie nieprzeprowadzalne zawody. Szlag! Żeby to człowiek wiedział, zanim studia wybrał... No chyba, że do fizycznej pracy się weźmiemy - w tym wykształcenie nie przeszkadza. W sumie to nie jest taki zły pomysł chyba, tylko trza się zdecydować, póki siły są.Pluć mogę do całkowitego odwodnienia, ale nie wiem, czy to jakoś wpłynie na naszego naczelnika. A co on wymyśli, to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2016 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Gadam i gadam ale wiecie, co mnie przeraża? Ostatni raz o wyjeździe z kraju myślałam dokładnie 35 lat temu. Qrwa, jakieś dejavue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2016 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Powtórka z rozrywki Chyba po to, żeby łatwiej było dzieciom objaśniać nasze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2016 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Ręce i nogi się uginają Piękne słoneczko mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 A u mnie wstrętne śnieżysko pada... mokre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Mokrego nie lubię. Coś u nas prószyło po zmroku, a że mrozik jest, to może jutro rzeczywistość będzie wyglądała jak pączki z cukrem pudrem u skąpej ciotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2016 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Właśnie tak wygląda u mnie dzisiaj rzeczywistość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2016 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 U mnie śnieg mokry ubity i śliski... kanara wyrżnęłam dziś w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Znaczy na dziob??? U nas sniegu sladowe ilosci ale tez na minusie. Za to pizga wiatrem porzadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2016 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Skoro kanar to pewnie na dziób... Dlaczego zginął mi kursor? Strasznie głupio się bez niego pisze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Kanara na rzyć... i słowo daję, że kursora tam nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.12.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 nie ma śniegu, jest mokra breja z leciutkim dodatkiem mrozu w nocy. Czyli rankiem szklanka na drogach. Pomna doświadczeń z ABSem już hamuję daaaleko przed skrzyżowaniem i dziś jechałam filozoficznie- noga na hamulcu na maxa, samochód robi tur tur i jeedzie sobie a jedzie. Na szczęście odległość miałam bezpieczną, więc stąd filozoficzne podejście. Mówcie, co chcecie, ale ABS nie zawsze ułatwia jazdę. Bez tego czegoś bym wyhamowała lepiej. Może bokiem, ale szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Hmmmmm... abs czasami ułatwia czasami utrudnia hamowanie.... Dobrze , że masz filozoficzne nastawienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 U nas dzisiaj jeszcze było pięknie - lekki mrozik i słoneczko, tylko śniegu brakuje. Coby sprawiedliwości stało się zadość, od jutra ma się ocieplić, zachmurzyć i czasami deszczem rzucić. Błe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts