Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Portugalia ciepła jest, ale biedna, stamtąd uciekają, z pracą kiepsko. Co prawda, jak ciepło to i ogrzewanie taniej i ciuchów mniej potrzeba... Tam są kolonie emerytów angielskich, jak ich po brexicie wygonią, to się zrobi miejsce dla nas ;)

My, niestety, musimy szukać kraju, w którym da się za polską emeryturę żyć. Oboje mamy takie nieprzeprowadzalne zawody. Szlag! Żeby to człowiek wiedział, zanim studia wybrał... No chyba, że do fizycznej pracy się weźmiemy - w tym wykształcenie nie przeszkadza. W sumie to nie jest taki zły pomysł chyba, tylko trza się zdecydować, póki siły są.

Pluć mogę do całkowitego odwodnienia, ale nie wiem, czy to jakoś wpłynie na naszego naczelnika. A co on wymyśli, to będzie...

nie ma śniegu, jest mokra breja z leciutkim dodatkiem mrozu w nocy. Czyli rankiem szklanka na drogach. Pomna doświadczeń z ABSem już hamuję daaaleko przed skrzyżowaniem i dziś jechałam filozoficznie- noga na hamulcu na maxa, samochód robi tur tur i jeedzie sobie a jedzie. Na szczęście odległość miałam bezpieczną, więc stąd filozoficzne podejście. Mówcie, co chcecie, ale ABS nie zawsze ułatwia jazdę. Bez tego czegoś bym wyhamowała lepiej. Może bokiem, ale szybciej ;)