EZS 20.12.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Dlatego ja kupuję tylko trochę PŁATÓW z karpia. Jakoś te płaty są odczłowieczone, tfu, odrybione. Ale i tak ich nie jem. Mamy z Zuzą po kawałku łososia. też ryba i też biedna. Pierniki robię i będzie to jedyne ciasto u nas w tym roku. Ale piernik to piernik- litr miodu, 20 jajek, masa korzeni i miesiąc leżakowania. Dobry jest.. choć fakt, po jakimś czasie. Za to jakby miał nogi, to by i rok wytrzymał. Bez nóg gorzej- moczymy go w herbacie i zwykle zjadamy zanim całkowicie zmięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 karpia zamowilam tuz obok w stawach rybnych, juz sprawionego (karpia jem tylko ja w wersji gotowanej) dla reszty beda smazone filety z pstraga, na przystawke tatar z pstraga, domowilam tez lososia wedzonego i maja garmaz to wzielam 2 polmiski rybki w galarecie. bigos mam swoj, tesciowa przywozi barszczyk, pierogi i paszteciki. ja zrobie tez salatke jarzynowa i sledziki no i dodatki: groszek z marchewka, buraczki od mamy i cos tam jeszcze. no i ugotuje zupe grzybowa. na deser piernik swiezy i sernik i tez styknie, wiecej nie robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Nie lubię piernika. Ani takiego dużego, ani pierniczków. Piekę pierniczki na choinkę, coby dziecka je ozdobiły i powiesiły. Później jakoś te pierniczki znikają, więc najwyraźniej ktoś je lubi. A twarde są niezmiennie bez względu na to, czy ciasto robię na czas, czy za późno i na to, jak długo wiszą, zanim zostaną zjedzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2016 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Może jednak nabędę jakiegos pstrąga albo ososia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.12.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Kup to co lubisz... proste:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.12.2016 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Co tam ryba, choinka ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2016 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Osoś czeka Dlaczego miałoby być normalnie? Akumulator zdechł. A dlaczego? Bo coś się sknociło na styku zamknięcia drzwi i chociaż były zamknięte to kontrolka i tak się paliła no i ... nie zdzierżył. Nienawidzę cokolwiek robić przy aucie, przegląd techniczny czy wymiana opon to dla mnie koszmar, nie znoszę tego a tu qrna przyszło mi prostownik podłączać i do tego klemę jedną odpiąć żeby naładowanie miało jakiś sens. Zaraz po świętach szykuje mi się wizyta u ulubionego mechanika. Dlaczego miałoby być normalnie, pytam jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2016 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Pozwólcie, że nie będę kolędować a tutaj, u siebie złożę Wam wszystkim cudownym, fantastycznym ludziom życzenia. Najprostsze ale i najszczersze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.12.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Brazka wzajemnie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.12.2016 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Jestem pełna podziwu, że ty o tych klemach tak ze swadą..... A nie obrażasz nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.12.2016 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Nie obrażam, teraz już wiem. Bardzo uważnie słuchałam mojego p. Demolki (bo on to w osobie własnej przyjechał i podłączał) i zapamiętałam Pogoda wredna! Nie lubię narzekać na coś, na co nie mam wpływu ale to co za oknem to przegięło, naprawdę przegięło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.12.2016 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 U nas ciepło + 4. I bez ciapania deszczowego... jestem wielce zadowolona z pogody wczorajszo-dzisiejszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.12.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Pogody chwalić nie należy No ale są też pozytywy +12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2016 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 A u mnie duje! Duje jak cholera do tego leje! I właśnie chyba złamałam sobie małego palca u prawej stopy, bo przygrzmociłam tak, że mi sie ciemność ukazała a w tej chwili spuchł i boli jak cholera! Jest mi strasznie przykro z powodu śmierci George'a Michael'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.12.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 A wiesz, ze mnie tez. Smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.12.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Przykro... chociaż nie był moim najulubieńszym wykonawcą...Chóru też żałuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2016 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Smutno. Chór Aleksandra bardzo lubię, mam nadzieję, że się podniosą... Ależ mnie ten palec boli ... no niech mnie ktoś przyyyytuuuliiii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2016 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 biedactwo http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2016 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dziękuję! Sosna zawalidroga leży sobie i pachnie (jeszcze) na mojej drodze. Nie ma tego złego...palec nie pozwolił jechać do mechanika więc dałam spokój a tu się okazuje, że i tak bym nie wyjechała. Ciekawe, czy jutro też będzie tam leżała czy jej się znudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts