Szanowny Pan 13.02.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 U mnie dzisaj flaki i schabowe na obiad Moze byc ? No nie przesadzaj rrmi, jeszcze Szanownemu Panu to się spodoba i bedzie ciągle Brazę wypychał na wojaże po Polsce A co masz jeszcze do tego schabowego? Jakaś taka głodna sie zrobiłam Już mi sie spodobało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A co masz jeszcze do tego schabowego? Jakaś taka głodna sie zrobiłam Ziemniaczki i surowke z czerwonej bede robila , bo dzisaj Kulka do mnie zajedzie Chce zeby pomyslala , ze nam sie powodzi No to masz, widzę, chytry plan. Chyba Ci się uda. Szanowny, a wiele lat ma Wasza sunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 13.02.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Depesiu, nasza sunia liczy sobie 6 latek,a zachowuje sie jakby miała 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 O rrrrany! Nie ma czasu na forum wpaść!Biegnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dziewczyny, zazdraszczam WAM Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 O rrrrany! Nie ma czasu na forum wpaść! Biegnę. Gadać mi tu zaraz, coście dzisiaj robiły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 O rrrrany! Nie ma czasu na forum wpaść! Biegnę. Gadać mi tu zaraz, coście dzisiaj robiły! ...i co piły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzień dobry, Szanowny! Bo z nimi nie ma co gadać, i tak nie odzywają się. Chyba napiły się wczoraj i leżą gdzieś w kącie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzień dobry Myślicie, ze wczoraj wleczone było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 14.02.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 dzień dobry wszystkim. wybaczcie że nie mam tłustych literek,ale dopiero się wprawiam. Braza i Agduś raczej nie nadużywały,szaleją w Krakowie i okolicach,ale zapewne przede wszystkim pilnują dziatwy co by im nie rozbiegły się po mieście. Na razie znikam, Braza zostawiła mi plan do zrealizowania. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzień dobry Myślicie, ze wczoraj wleczone było? Hi, hi, położyły dziatwę i powlokły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 dzień dobry wszystkim. wybaczcie że nie mam tłustych literek,ale dopiero się wprawiam. Braza i Agduś raczej nie nadużywały,szaleją w Krakowie i okolicach,ale zapewne przede wszystkim pilnują dziatwy co by im nie rozbiegły się po mieście. Na razie znikam, Braza zostawiła mi plan do zrealizowania. Miłego dnia Witam serdecznie Szanownego Pana Plan już zrealizowany??? Życzę wytrwałości w oczekiwaniu na Brazę i proszę ją pozdrowić ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 14.02.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 dzień dobry wszystkim. wybaczcie że nie mam tłustych literek,ale dopiero się wprawiam. Braza i Agduś raczej nie nadużywały,szaleją w Krakowie i okolicach,ale zapewne przede wszystkim pilnują dziatwy co by im nie rozbiegły się po mieście. Na razie znikam, Braza zostawiła mi plan do zrealizowania. Miłego dnia Witam serdecznie Szanownego Pana Plan już zrealizowany??? Życzę wytrwałości w oczekiwaniu na Brazę i proszę ją pozdrowić ode mnie Dzięki za powitanie dzisiejszy plan zrealizowany,jutro kontynuacja.Oczywiście pozdrowię Brazę, ale może znajdzie chwilkę i tutaj zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 dzień dobry wszystkim. wybaczcie że nie mam tłustych literek,ale dopiero się wprawiam. Braza i Agduś raczej nie nadużywały,szaleją w Krakowie i okolicach,ale zapewne przede wszystkim pilnują dziatwy co by im nie rozbiegły się po mieście. Na razie znikam, Braza zostawiła mi plan do zrealizowania. Miłego dnia Witam serdecznie Szanownego Pana Plan już zrealizowany??? Życzę wytrwałości w oczekiwaniu na Brazę i proszę ją pozdrowić ode mnie Dzięki za powitanie dzisiejszy plan zrealizowany,jutro kontynuacja.Oczywiście pozdrowię Brazę, ale może znajdzie chwilkę i tutaj zajrzy Mam taką nadzieję, że w końcu zatęskni za nami i będzie chciała poklikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzień dobry, Szanowny! Bo z nimi nie ma co gadać, i tak nie odzywają się. Chyba napiły się wczoraj i leżą gdzieś w kącie. Braza niepijąca jest (przynajmniej tak twierdzi. Zapodała, że po kielonku pada na twarz i chrapie. Nie chcąc się pozbawiać jej towarzystwa wieczorem, nie namawiałam. Dziatwę rozpuściłyśmy wczoraj w Krakowie i chodziłyśmy samopas. W efekcie Braza musi wysłać paczkę do domu, bo inaczej się nie spakuje. Dzisiaj za to poznęcałyśmy się nad Karlą zmuszając ją do podziwiania zabytków Krakowa, podczas gdyą ją interesował tylko SMOK (nie mylić ze smogiem). Jutro będą konspirowały, a ja oddam się obowiązkom. Za to weekend nasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ha - zaraz po weekendzie moja kolej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ale fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dzisiaj Braza z Karlą zeszły do podziemia, a ja własnie wróciłam z prac społecznych i mam chwilkę przy śniadaniu na przejrzenie forum. Podparłam powieki zapałkami i czytam. A tu tak spokojnie i cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i mam chwilkę przy śniadaniu na przejrzenie forum. Bidulko teraz dopiero śniadanie jesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts