EZS 30.12.2016 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 AAA, to stąd się wzięło ojojanie pacjenta? Z koleżanką rozmawiałyśmy, że jak jeszcze kilka reform służby zdrowia wprowadzą, to będziemy już tylko mogły ojojać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2016 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Dziękuję za ojojanie, na duszy mi lżej nie wiem jednak, jak podejdzie do tego palec. Sosna sobie poszła! Dziewczyny robią właśnie faworki... Daaawno nie jadłam! Ja udaję, że szukam przepisu na zupę dyniową, udaję, bo już dawno go znalazłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2016 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Dobrego i spokojnego roku życzę Wam wszystkim! http://cdn4.thumbs.common.smcloud.net/common/2/0/s/2076366ouWD.jpg/ru-1-r-640,0-n-2076366ouWD.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.12.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Zdrowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.12.2016 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Brazula no musiałaś z tymi faworkami:bash: najlepszego w Nowym Roku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 A myśmy mieli chrusty. Tradycyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 a my jajka w sosie tatarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Tyz piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2017 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Jeśli jutro uda mi się doprowadzić je do jako takiej przytomności umysłu przed 14. to też będę miała chrusty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No to powodzenia życzę. Śniegu można użyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2017 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Spadło białe...wieje jak szlag... zaczynam się czuć przerośnięta rzeczywistością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2017 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Chrustów nie było ale dzięki pracy zespołowej powstały krokiety i łazanki! Tylko dzięki mojej upierdliwości udało się nabyć drogą kupna potrzebne składniki i jako tako odnowić zapasy, bo gdybyśmy wyjechały godzinę później nie wiem, czy udałoby się nam wrócić do wieczora. Pizgało, ślisko i mokro! Za to krajobraz wkoło - bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2017 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Nie przekonasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2017 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Eeeee, nie mam zamiaru przekonywać Jeśli ów krajobraz miałby zostać w takiej formie do np. kwietnia to też przestanie mi się podobać! Popracowałam sobie! Pogoda cudo! Słoneczko, biel śniegu i skrzypienie tegoż pod nogami do tego gnidy pozbawione nawet tych resztek okrzesania, jakie jeszcze w nich chwilami się budzą - cudo! Teraz odpoczywam, odśnieżać będą księżniczki, jeśli podniosą tyłki przed zmierzchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Hmmm... u nas woła się pijoków ewentualnie siłę roboczą młodzieżową a u Ciebie księżniczki... hmmmm,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2017 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Hmmm... U mnie nie ma księżniczek, pijoków też nie ma... a chłopaków ciągle brak.... pomyślności w Nowym Roku ps. a faworki u mnie to to samo co chrust... chyba, że chodzi o ten chrust z lasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2017 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 No mam księżniczki i ... mam nieodśnieżone Ale jutro im nie daruję, chociaż mi kawę zrobiły Siemka Wiola, również dobrego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2017 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 No, chrust i faworki to to samo. U mnie odśnieża mąż bardzo przy tym marudząc. No to dziś ja się wzięłam i ... był zawiedziony. Poszedł i pyłki zmiatał CZyli on po prostu lubi odśnieżać i marudzić. Jak lubi, niech ma, co mu będę żałować. Marudzenia mogę nie słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2017 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Ja też lubię odśnieżać... chyba nie daję szans chłopakom... Mam odśnieżone do zola...Dałam im tylko szansę wczoraj, jak tony śniegu spadły z dachów z przodu i na taras... Mąż ze starszakiem odśnieżyli taras, a Emil przód... ale tylko to co z dachu spadło...Dziś już mam mróz -10*C i ma być więcej.. Super skrzypi pod butami...Ja lubię bardzo mroźną zimę i śnieżną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 co to jest zola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts