Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję za ojojanie, na duszy mi lżej nie wiem jednak, jak podejdzie do tego palec.

Sosna sobie poszła!

Dziewczyny robią właśnie faworki... Daaawno nie jadłam! Ja udaję, że szukam przepisu na zupę dyniową, udaję, bo już dawno go znalazłam ... :yes:

Chrustów nie było ale dzięki pracy zespołowej powstały krokiety i łazanki! Tylko dzięki mojej upierdliwości udało się nabyć drogą kupna potrzebne składniki i jako tako odnowić zapasy, bo gdybyśmy wyjechały godzinę później nie wiem, czy udałoby się nam wrócić do wieczora. Pizgało, ślisko i mokro! Za to krajobraz wkoło - bajka!

Eeeee, nie mam zamiaru przekonywać :D Jeśli ów krajobraz miałby zostać w takiej formie do np. kwietnia to też przestanie mi się podobać!

Popracowałam sobie! Pogoda cudo! Słoneczko, biel śniegu i skrzypienie tegoż pod nogami do tego gnidy pozbawione nawet tych resztek okrzesania, jakie jeszcze w nich chwilami się budzą - cudo! Teraz odpoczywam, odśnieżać będą księżniczki, jeśli podniosą tyłki przed zmierzchem :D

No, chrust i faworki to to samo.

U mnie odśnieża mąż bardzo przy tym marudząc. No to dziś ja się wzięłam i ... był zawiedziony. Poszedł i pyłki zmiatał :D CZyli on po prostu lubi odśnieżać i marudzić. Jak lubi, niech ma, co mu będę żałować. Marudzenia mogę nie słuchać :cool:

Ja też lubię odśnieżać... chyba nie daję szans chłopakom...

Mam odśnieżone do zola...

Dałam im tylko szansę wczoraj, jak tony śniegu spadły z dachów z przodu i na taras... Mąż ze starszakiem odśnieżyli taras, a Emil przód... ale tylko to co z dachu spadło...

Dziś już mam mróz -10*C i ma być więcej..

Super skrzypi pod butami...

Ja lubię bardzo mroźną zimę i śnieżną...