EZS 13.01.2017 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 piękny śnieg.. dlaczego pies gryzie garnek? Żyrafa byłaby choć oryginalna. Dziki mamy naturalne, żywe. Sarenki kiedyś były i się zmyły gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2017 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 To pytanie dręczy mnie juz od długiego czasu ... Saren nie widziałam ale chyba przychodzą bo wieczorami psy szału dostają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 U nas są i dziki i sarenki, a najwięcej to bażantów jest. Tylko zające sobie poszły dokądś i nie wróciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2017 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 "Pługowy" znowu mi wyjazd na drogę zasypał... Kiedyś się na niego zaczaję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 U nas zwierzyny pod dostatkiem i to wszelakiej maści... Dziś niestety w lesie natknęliśmy się na rzeźnię prawdziwą Krew i pozostałości po 8 sztukach zabitych Chyba nie lubię morderców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2017 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ale że w sensie, że myśliwi czy drapieżniki - te naturalne, nie na dwóch nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Myśliwi - obstawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ja też obstawiam.... niestety... żaden drapieżnik nie wlecze zwierza i nie patroszy go na dróżce leśnej.... fot nie robiłam, bo się nieco zniesmaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2017 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 A trzeba zrobić i wysłać do jakiejś gazety. Tak dla uzmysłowienia ludziom, jakie to piękne widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2017 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Niedawno była afera, bo myśliwi wypatroszyli zwierzynę na uczęszczanej drodze. No i luz - takie zwyczaje mamy, tradycja i te sprawy. Można im naskoczyć, bo wedle prawa niczego złego nie zrobili. Kufffa, nie polubię myśliwych, no nie potrafię za cholerę. Dobra, przyznam, że nawet się nie staram. Dla mnie każdy, kto zabija dla przyjemności, to zboczeniec jest i patologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2017 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) I dlatego się nie podniecam... miłe to nie było, aliści Gruby daje się odwołać a my wiemy, że nasze protesty gówno pomogą Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2017 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Niedawno była afera, bo myśliwi wypatroszyli zwierzynę na uczęszczanej drodze. No i luz - takie zwyczaje mamy, tradycja i te sprawy. Można im naskoczyć, bo wedle prawa niczego złego nie zrobili. Kufffa, nie polubię myśliwych, no nie potrafię za cholerę. Dobra, przyznam, że nawet się nie staram. Dla mnie każdy, kto zabija dla przyjemności, to zboczeniec jest i patologia. podpisuje sie pod tym. i u nas pelno, kazdy weekend slychac strzaly, w soboty kilka samochodow przyjezdza. mimo, ze sie klaniaja dzien dobry i inne wersale i w towarzystwie lesniczego to zawsze patrze jak na mordercow - niechec wychodzi z kazdego kawalka mnie. boje sie tez z bialasami po lesie spacerowac choc nie strzelaja w najblizszej okolicy te ich wiezyczki sa kawalek dalej ale z takimi to nie wiadomo czy akurat nie przywala psu czy przez pomylke czlowiekowi. takie przypadki juz sie zdarzaly. coz o tym nie myslalam przeprowadzajac sie pod las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2017 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Też mam mieszane uczucia. Znam wielu myśliwych, na patologię nie wygladają a jednak pewien niesmak czuję w kontakcie z nimi. Mroźno i śniegu dużo ... ciekawe jak długo bedzie mnie ten krajobraz jeszcze zachwycał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2017 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 ci moi tez na patologie nie wygladaja, zadne wypasne fury, nie ma nowobogacich, ktorzy dla mody zostaja mysliwymi. towarzystwo zawsze jest z lesniczym, wiec pewnie strzelanki kontrolowane. jednak nie przemoge sie, nie lubie i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Nowobogaccy są najgorsi, zasad ZERO!!! Po lesie zapierdalają z taką szybkością, że czekam aż im się te kalapity na jakimś wyboju rozpadną Wychodzę na drogę i staję na samym środku coby taki dureń wyhamować musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2017 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Osia masz ten samwredny charakterek jak ja, robie tak samo ale jak debilni kladowcy szaleja. Jeden od sasiadow jesienia w dzioba oberwal, zlapali gnoja ktory specjalnie wirazowal i dzieciaki z psem prawie przejechal. Policja ma to w dupie to ludzie sami go nauczyli zasad kultury jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Noo tez w szoku bylam, to jeszcze przed przeprowadzka bylo. Tu ludzie sie nie partola z gnojami. Kazdy chce zyc w spokoju i w bezpiecznej okolicy. Podoba mi sie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2017 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Kładowcy na szlakach w górach to jest coś (no bo nie "ktoś"), co budzi we mnie najgorsze instynkty. Widzę oczyma wyobraźni strunę przeciągniętą pomiędzy drzewami i durny łeb toczący się po lesie i... cholera, wcale mi nie żal. Gdybym mieszkała bliżej, włożyłabym mnóstwo energii w uprzykrzenie im życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2017 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 W zeszły roku wprowadził się nowobogacki kładowo/crosowy... w tym roku Sołtys powiadomił go, że Policja będzie robiła naloty i że, pytali kto ma kłada/krosa na wsi, bo skargi były... jakoś mniej ryczą... ciekawe jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts