Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niedawno była afera, bo myśliwi wypatroszyli zwierzynę na uczęszczanej drodze. No i luz - takie zwyczaje mamy, tradycja i te sprawy. Można im naskoczyć, bo wedle prawa niczego złego nie zrobili. Kufffa, nie polubię myśliwych, no nie potrafię za cholerę. Dobra, przyznam, że nawet się nie staram. Dla mnie każdy, kto zabija dla przyjemności, to zboczeniec jest i patologia.

Niedawno była afera, bo myśliwi wypatroszyli zwierzynę na uczęszczanej drodze. No i luz - takie zwyczaje mamy, tradycja i te sprawy. Można im naskoczyć, bo wedle prawa niczego złego nie zrobili. Kufffa, nie polubię myśliwych, no nie potrafię za cholerę. Dobra, przyznam, że nawet się nie staram. Dla mnie każdy, kto zabija dla przyjemności, to zboczeniec jest i patologia.

podpisuje sie pod tym. i u nas pelno, kazdy weekend slychac strzaly, w soboty kilka samochodow przyjezdza. mimo, ze sie klaniaja dzien dobry i inne wersale i w towarzystwie lesniczego to zawsze patrze jak na mordercow - niechec wychodzi z kazdego kawalka mnie. boje sie tez z bialasami po lesie spacerowac choc nie strzelaja w najblizszej okolicy te ich wiezyczki sa kawalek dalej ale z takimi to nie wiadomo czy akurat nie przywala psu czy przez pomylke czlowiekowi. takie przypadki juz sie zdarzaly. coz o tym nie myslalam przeprowadzajac sie pod las.

Osia masz ten samwredny charakterek jak ja, robie tak samo ale jak debilni kladowcy szaleja. Jeden od sasiadow jesienia w dzioba oberwal, zlapali gnoja ktory specjalnie wirazowal i dzieciaki z psem prawie przejechal. Policja ma to w dupie to ludzie sami go nauczyli zasad kultury jazdy :cool:

Kładowcy na szlakach w górach to jest coś (no bo nie "ktoś"), co budzi we mnie najgorsze instynkty. Widzę oczyma wyobraźni strunę przeciągniętą pomiędzy drzewami i durny łeb toczący się po lesie i... cholera, wcale mi nie żal. Gdybym mieszkała bliżej, włożyłabym mnóstwo energii w uprzykrzenie im życia.