TAR 17.01.2017 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Crosowcy to kolejni debile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2017 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Zgadzam się z przedmówczyniami. Jest tyle fajnych sposobów spędzania wolnego czasu bez robienia krzywdy przyrodzie i wkurzania ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.01.2017 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Męskie sposoby na adrenalinę. Innym sposobem jest wojna. Wojny dawno nie było, to się wyżywają w lesie. A jakby tak jednego z drugim przesłać jakoś do Afryki, tam się biją wszędzie, mieli by atrakcje. Problem tylko, że tacy lubią tzw bezpieczną adrenalinę. A tam niebezpieczna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 No, a myśliwych to bym z dzidą na lwa posłała. Jak bohaterstwo, to na całego! No ale oni wolą ustrzelić żubra - wprawdzie pod względem ryzyka, potrzebnej wiedzy i umiejętności oraz włożonego wysiłku niczym się to nie różni od strzelania do krowy na pastwisku, ale za to jaka chwała potem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2017 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Powiem tylko tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2017 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Braza, jak tam, w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2017 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Właśnie miałam okazję podziwiać pięknego samca sarny. Stał stoicko na drodze przed naszą bramą i nad czymś dumał.... Śniegi topnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.01.2017 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 U nas też ale nie przeszkodziło nam to w dłuuugim spacerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2017 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Ewa, nawet mi się gadać nie chce .... Tych wszystkich kładowców i tym podobnych debili też chętnie do Afryki bym wysłała albo na wschód, skoro tak im brakuje adrenaliny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.01.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Brazuniu, ja jestem podobnym "debilem", bom przez kilka lat na ofrołdy jeździła... ino zawżdy na LEGALNE i organizowane nie przez idiotów :bye:A to co widzę teraz w lesie napawa mnie obrzydzeniem Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 22.01.2017 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Witam niedzielnie.Fajny dzionek dzisiaj. Słoneczko i 12c.A w temacie MĘSKIEJ ADRENALINY to proponuję 12 stopni w skali B na zachodnim Atalntyku zimą.Co niektórzy władcy kładów wróciliby do domu nieco skruszeni.Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.01.2017 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Zazdroszczę tych 12. Celsjusza oczywiście. A co do adrenaliny, to prawdziwej tacy nie lubią. Miałam kolegę w klasie, na rajdach szkolnych chodził z miną znudzoną, bo "on to po Tatrach ze sprzętem a nie takie pagórki.." a jak się zaczęła burza i walnęło koło nas, to rzucił plecak i ostatnie 10 minut do schroniska pognał w panice nie patrząc na resztę. Chłopcy musieli jego plecak targać, bo tam jedzenie klasowe było. Można się domyślać, że do matury nie dotrwał w naszej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.01.2017 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jak patrzę na tych kładowców, to z reguły takie podtatusiałe kaszaloty zwisają z obu stron siodełka. Jakoś ich nie podejrzewam o poszukiwanie prawdziwej przygody. Gdyby się tai jeden z drugim na Syberię kładem wybrał, to by już było coś. Ale oni wolą polskie góry i lasy, żeby za stromo nie było, ale błota dużo, bo to malowniczo wygląda. A na dole już żona smaży skrzydełka i żeberka na grillu i piwko się chłodzi w lodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Co niektórzy władcy kładów wróciliby do domu nieco skruszeni. Miłego popołudnia Skruszyłam się bez kłada "on to po Tatrach ze sprzętem a nie takie pagórki.." a jak się zaczęła burza i walnęło koło nas, to rzucił plecak i ostatnie 10 minut do schroniska pognał w panice nie patrząc na resztę. Chłopcy musieli jego plecak targać, bo tam jedzenie klasowe było. Można się domyślać, że do matury nie dotrwał w naszej klasie Jak patrzę na tych kładowców, to z reguły takie podtatusiałe kaszaloty zwisają z obu stron siodełka. Jakoś ich nie podejrzewam o poszukiwanie prawdziwej przygody. Gdyby się tai jeden z drugim na Syberię kładem wybrał, to by już było coś. Ale oni wolą polskie góry i lasy, żeby za stromo nie było, ale błota dużo, bo to malowniczo wygląda. A na dole już żona smaży skrzydełka i żeberka na grillu i piwko się chłodzi w lodówce. Jest jeszcze błoto w spreju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2017 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Nabyłam byłam dzisiaj droga kupna 2 nowe noże w pierdonce ... I tak, kufa SĄ CHOLERNIE OSTRE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2017 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 znaczy po palcu było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.01.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Masz komplecik paluszków, czy już nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2017 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Komplet na szczęście pozostał, naruszony jednakowoż ... Szlag! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2017 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Noże muszą być ostre... inaczej nie ma czym kroić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.01.2017 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Naprawialny jest samo... skoro nie odcięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts