TAR 08.02.2017 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 moj niezbyt posluszny pogoniłby za zwierzem i tyle bym go widziala. do lasu mus na smyczy. po ogrodzie tylko przed praca bym go z powrotem do domu mogla zaciagnac a nie ganiac jak za myszka to nie kwestia lenistwa a zwyklego pragmatyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2017 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 U mnie pragmatyzm zawsze z lenistwem przegra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Wyobraźnia mi zadziałała i zobaczyłam białasa ciągnącego zagryzionego dzika z lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.02.2017 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 :D:D raczej bialy stracilby orientacje i slepakowi potem by trudno bylo do domu wrocic. wole tego nie przezywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2017 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Wyobraźnia mi zadziałała i zobaczyłam białasa ciągnącego zagryzionego dzika z lasu... Biedny dzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.02.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 wy sie kurna smiejecie a u nas dziki strasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Mnie nie zaimponujesz - u nas dziki pod samym płotem buchtowały jesienią co noc. Kiedyś w świetle latarni przed domem zobaczyliśmy ich kilkanaście na ulicy, a drugie tyle, sądząc po odgłosach, ciamkało rozkosznie w krzakach za płotem. One raczej boją się ludzi, locha może zaatakować, kiedy uzna, że dzieciom zagrażasz. Ciekawe, czy ujadającego psa wielkości swojego ucha uznałaby za zagrożenie. No ale sądzę, że wolisz nie zaspokajać mojej ciekawości... Teraz dzieci już podrośnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.02.2017 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 nie no dzikow pelno dookola, ostatnio cala rodzinka przez siodemke na szage szla od makro. mojemu kumplowi w nocy zryly caly trawnik, bo córa zle ogrodzenie zamknela. cala rodzika sie posilala. ale to w srodku miasta. te dziki sa "miastowe" oswojone i dokarmine. te nasze to dzikie dziki, nie wiem jak by sie zachowaly na szczekajacego kurdupla, bo ten na pewno by sie na nie z paszcza rzucil. obronca od siedmiu bolesci bardziej boje sie nie tego, ze dzik zaatakuje a tego, ze bialy sie wyrwie i poleci. on wtedy jest gluchy i nie reaguje na zadne komendy. a potem sie nie odnajdzie, bo toto slepe i zdezorientowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2017 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 takie małe to zjadliwe bardzo, podobnie, jak ludzie TARcia, czy ta rasa ma jakieś myśliwskie korzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 No ja też bym wolała się w to stadko nie wpakować, kiedy wracam wieczorem na rowerze... Zwłaszcza, że one wtedy z dziećmi były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.02.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 takie małe to zjadliwe bardzo, podobnie, jak ludzie TARcia, czy ta rasa ma jakieś myśliwskie korzenie? w sumie to nie wiem, sa tacy ktorzy twierdza ze maja jakies geny terierow. Wicio nie ma takich zapędów, choc jest typem "pilnusia" Kasti typem "obroncy" ale pieknie potrafi wystawiac, sylwetka rasowego mysliwskiego. on w ogole jest dziwak No ja też bym wolała się w to stadko nie wpakować, kiedy wracam wieczorem na rowerze... Zwłaszcza, że one wtedy z dziećmi były. Agdus z okazji zblizajacej sie wiosny awatara zmienilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Bez okazji. Chciałam mieć swojego kota w awatarze. Oto Gerda-smok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 09.02.2017 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 U nas locha stała za płotem Tyrion szalał z drugiej strony Odległość może pół metra a ona miała go gdzieś Dopiero po paru minutach odwróciła się z godnością i powoli odeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2017 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2017 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Ciekawe, co by było, gdyby nie ten płot między nimi. Czy oboje taką odwagą by się wykazywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 11.02.2017 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Tyrion miał moźe 3 miesiące kiedy wybraliśmy się na spacer. Nagle zobaczyliśmy stado dzików wygrzewających się w słońcu. Tyrion zaczął szczekać.Dziki zaczęły uciekać w jedną stronę a Tyrion w przeciwną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2017 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Agduś, jak rany, aleś się zmieniła!!!! U fryzjera byłaś jak nic ale żeby tak od razy na drzewo wskakiwać, żeby wszyscy widzieli.... Siemanko Kochane Towarzystwo! Z córcią sobie miło czas spędzałyśmy, leniąc się niemożebnie więc i sił na wejście po schodach zabrakło! Krajobraz mam arktyczny zna zewnątrz, zmarzlina nie odpuszcza, gnidy wolno chodzą nadal - no już mogłoby odpuścić, jak pragnę ... Zwierzaki przyłażą na pewno, słychać to w głosach naszych gnid drących się koncertowo pod płotem w różnych miejscach posesji. Do lasu nie chodzimy, bo jak nic nie wróciłabym - jest tak zaje...cie ślisko, że tylko łyżwy albo kolce dadzą radę. Ani jednych, ani drugich nie mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 13.02.2017 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Dzień dobry o poranku A u nas wiatrodzień, ale za to nie ma śniegu Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Zimno i ogólnie do bani... choram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2017 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 nie choraj teraz, bo wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts