Moose 13.02.2017 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Nie wiem gdzie... u nas -5 i śniegu mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2017 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 u nas tez i -7 ale od jutra ma sie odwilzac a na weekend zapowiedzieli +9 (u nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2017 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Zazdraszczam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2017 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 eee nie ma czego bo wczoraj na gugelach tak bylo a dzis ledwo +4 na weekend pokazuja. nic to, wazne ze na plus idzie i ten cholerny snieg w pi..du sobie pojdzie. tylko kiedy to stopnieje, szacuje ze najwczesniej w marcu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Też się nacieszyliśmy towarzystwem dziecka pierworodnego, ale już pojechało. Wróci na koncert dopiero.U nas dawno stopniało, a zimno jak szlag. NO taka zima, to mi się wogle nie podobuje! Jeżeli zimno, to ze śniegiem, inaczej nie chcę! U nas też ma być cieplej i wcale mnie to nie martwi. Dzisiaj już ruszyłam rower, bo drogi czyste, ale ręce marzną.Braza, kup sobie kolce na Allegro, to naprawdę dobry pomysł i działa. My się czaimy na ogrzewacze, bo w naszym Decathlonie zabrakło! Kupię paczkę 30 sztuk na zapas. Te, których użyliśmy ostatnio, leżały ze dwa lata w szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2017 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Jeśli tak mają wyglądać nastepne zimy to nabycie kolców będzie ze wszech miar wskazane! Ruszyc się nie można, bo cholera wie, czy wrócisz!Jeśli znowu zacznę zdjęcia pieknej zimy wstawiać to mnie kopnijcie w tyłek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2017 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 A one, te ogrzewacze, jednorazowe są? U nas śnieg jest ale ziiimno. No, zima jest, ale od kilku lat taka mroźna nie była. Patrzę tęsknie na ogródek, w piątek spotkałam kolegę z sąsiedniego pokoju (wiecie, jak to w przychodni, każdy siedzi we własnej dziupli) i nagle się okazało, że mamy tyle wspólnych tematów. O przesadzaniu, przycinaniu, wyciąganiu perzu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2017 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) Ewa to chyba wszyscy tak maja, bylam dzis rano w zaprzyjaznione firmie i chlopaki nastroje minorowe mieli. zima w tym roku za dluga i za ponura mimo sniegu, slonecznych dni tyle co splunal. Brazunia ja po prosbie do ciebie, czy uszczknelabys dla mnie wiosennie jeden lub dwa korzonki parzydla? to co kiedys dostalam zostalo w starym domku Edytowane 14 Lutego 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2017 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Śnieg leży i ma się znakomicie, my z Grubym też leżymy z tym, że ja się nie mam najlepiej Kolce są absolutnie rewelacyjnym wynalazkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2017 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Te ogrzewacze są jednorazowe. Sztuka kosztuje 1,80, jeżeli się kupi 30 sztuk w paczce. Kiedyś mieliśmy takie wielorazowe, które się gotowało po użyciu, ale one też po jakimś czasie się psuły, a droższe były i za duże, żeby do buta narciarskiego włożyć wygodnie.O, nawet wiem, jak działają: "Wykonane są jako porowate torebki, zwierające rozdrobnione żelazo z celulozą (stanowiącą nośnik) i wodę (katalizator). Jako katalizatory używane są także węgiel aktywny i sól kuchenna. Wermikulit jest stosowany jako substancja uwalniająca wodę w trakcie reakcji. Aktywują się po kontakcie z powietrzem, dlatego są przechowywane w szczelnych foliowych workach. Są stosowane również jako sprzęt medyczny. Działają do 12 godzin." Ja na razie nawet nie myślę o przesadzaniu, przycinaniu, a już zupełnie o wyciąganiu perzu. No dobra, przyznam, że myśl o wyczochraniu trawnika przemknęła mi przez głowę, ale to na razie w perspektywie raczej dłuższej niż krótszej. Na razie stanowczo za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 śnieg, mróz, trawnika nie widać i 38 gorączki pitolę taki biznes:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 U nas jakiś mendowaty wirus dwa w jednym się szlajał. Przeziębienie plus rzyganie. Zaliczyliśmy go we czwórkę wybierając różne natężenie objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2017 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 ja raczej grypsko obstawiam z racji połamanych stawów i szybkości rozkładania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Nie strzymałam... polazłam na 5 do lasa Mam się tak samo jak przed wyleźnięciem... gdzie haczyk...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2017 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Jeżeli to grypa, to się pięknie rozwinie. Wirusy lubią zimno. No ale przecież nie od razu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Trzymaj się ciepło Wusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.02.2017 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 16.02.2017 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Dzień dobryMam sprawdzone lekarstwo na grypę lub podobne przypadłości.Duuuuzzzzzooooo morskiego jodu, nieregularne posiłki, mało snu, albo odpoczynku,bardzo dużo czasu na świeżym powietrzu i na dokładkę walniętego szefa w pracy co by adrenalina wypędzała wszelkie choróbska.ZartowałemMiłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2017 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Szanowny Panie brakuje mi tylko duuuuuuuuuużo jodu bo resztę z przepisu mam;) L4 też mam bo się zaczęła grypka do oskrzeli obierać świnia jedna:mad: dzięki Dziewczyny siedzę pod kołderką znaczy ciepło i choruję uczciwie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.02.2017 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 a ja nieuczciwie... słoneczko świeci i do lasu mnie ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts