wu 16.02.2017 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Osia cobyś Ty wiedziała jak mnie ciągnie:( słonko pięknie świeci, przygrzewa przez okno, śnieg powoli topnieje, sikorki dzioby drą na całego a ja muszę garować w domu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.02.2017 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Nie wytrzymałam i polazłam... śniegu nadal mnóstwo ale ptaszydła już pyski drą wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2017 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Mój sposób na uchronienie się przed choróbskiem...jak najmniej kontaktów z ludźmi, co ostatnio świetnie mi wychodzi (tfu...coby nie zapeszyć!) Zlodowacenie na podwórku i w ogrodzie mam nadal ale ptaszyska dzioby drą, chyba wiedzą coś więcej, niż ja! Widzę, że Szanowny Pan ciężko pracuje o barbarzyńskiej porze... Aż mnie rąsia świerzbi, żeby tak ciężko zarobione pieniądze godnie wydać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.02.2017 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.02.2017 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś... czy jak tam to było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2017 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 U nas też słoneczko, ptaszki i te sprawy, ale do kompletu mamy Airmagedon i radę, coby z domu nie wychodzić. No i mamy do wyboru - albo truć się smogiem, albo prowadzić zdrowy tryb życia nie wychylając nosa za próg (mam nadzieję, że dzięki filtrom w wentylacji w domu jest ciut lepiej niż na polu). Wyszłam dzisiaj z Inspiro po zajęciach i smród dobywający się z komina sąsiedniego domu mnie powalił. Powietrze pod latarnią było widać i to nie była mgła... A straż miejska "udziela upomnień". Szlag by ich trafił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2017 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 U nas czysto i smoka niet... Za to mamy deszcz i śliskość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 u nas też przedwiośnie deszczowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 U nas też. W Krakowie nie ma maseczek przeciwsmogowych. Zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2017 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Jestem zniesmaczona pogodą i chorobą w dalszym ciągu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2017 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 No to zgłoś truciciela. Może to coś da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Myślę, że ludzie z Inspiro go zgłaszali, bo działają w sprawie czystego powietrza w ich wsi. Tylko że oni palą syfem wieczorem, kiedy dzielni strażnicy mają już wolne. I można trucicielom skoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2017 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 bo upomnieniem to sobie tyłek wytrze:mad: jakby z 500 zł mandatu na dzień dobry dostał to by od razu zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2017 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 No ale wiesz, strażnicy są tutejsi, to jak mogą sąsiadowi, kumplowi z klasy, szwagrowi kolegi itp. mandat walnąć? Jakby obcy, to co innego - spróbuj źle zaparkować u nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2017 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 to jak tacy dobrzy dla kolegów to niech im dzieci chorują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.02.2017 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 19.02.2017 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Dobry wieczór.Co by poprawić nastrój u nas dzisiaj pochmurno, ale za to 15 C na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2017 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Mamy mieć lepszy nastrój z zazdrości (bo u nas jednak chłodniej) czy złośliwości (bo u nas trochę słoneczka było)? Ja mam całkiem dobry bez porównań, bo nie zmarzłam, na słońce popatrzyłam, na dobrym filmie w kinie byłam i nie mamy strasznego smogu. Szkoda tylko, że jutro poniedziałek... Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.02.2017 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Ja mam jutro wolne, nie zmarzłam, połaziłam po Puszczy 15 km i jestem całkiem kontenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2017 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 W kinie nie byłam, za to z córcią nadrobiłyśmy całą masę zaległości filmowych. I były to same komedie w rożnych odmianach: o duchach, o bajkowych świętach, o spotkaniach pomiędzy czasem i przestrzenią ... Lodowisko mam nadal jednak dzięki właśnie trwającemu deszczowi jest szansa, że wszystko w siną dal odpłynie. Jutro czeka mnie podróż z gnidami do weta a przeżycie to ekstremalne jest ze wszech miar ze względu na totalne odpały starszej gnidy. Będzie cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts