braza 21.02.2017 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Wusia, a ta Twoja nie cuchnie rybami po tym łososiu? Moje koty kiedyś tak dawały po karmie p łososiem i psom trochę sie obawiam dawać. Idę jakąś komedię obejrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 nie w ogóle nie czuć ani specjalnie karmy ani tym bardziej psa:) a sierść to ma jak polerowany brąz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2017 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Mokro i wietrznie... nie lubienielubienielubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Royala to ja mam tak blisko, że przed deszczem karmą jedzie w całej okolicy. Taką pogodynkę mamy tutaj, a w Opolu deszcz zapowiadał zapach Inki. Aż się zastanawiam, jak to psy znoszą No ale samym zapachem się nie najedzą, a gdybyśmy nasze maleństwo chcieli Royalem karmić, to by trza było chyba dzieci sprzedać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2017 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2017 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Oj tak, Royal ceną powala! My na tym Fitminie jedziemy juz od 3 lat i jest naprawdę dobrze a cenowo wychodzi chyba niewiele drożej niz Britt. Leje, wieje, buro i szaro ale żurawia słyszałam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2017 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Nic nie słyszałam oprócz wiatru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2017 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Agduś zaraz tam dzieci, jakąś nereczkę starczy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2017 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 No nie wiem, chyba jesteśmy bardzo przywiązani do swoich nerek. Do dzieci też, więc Emi zadowala się Britem albo ostatnio Arionem. I nie narzeka, na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2017 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Unia w pewnym momencie strajk ogłosiła i tylko chappi jadła:bash: mała czarna zaraza wchłania wsio jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2017 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Fitmin nie jest zły, bardzo mięsny jest. Na szczęście jakim cudem mój bardzo duży pies stosunkowo mało je. Zawsze ma karmę w misce i je ile chce, ale nie chce. Ona jedna w rodzinie dba o linię. Ja się dziś najadłam.. a gdzie tam, nażarłam cieciorki. Mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2017 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 WUsia Ty konia masz? sądząc po rozmiarach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2017 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Wiolu nie konia tylko molosa czyli wymiary ma w normie:rotfl: chociaż jeszcze 8 miesięcy nie skończyła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Pewnie, że w normie... a ile te dorosłe niedźwiadki mają w kłębie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2017 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 No to małych maskotek nie należy.. dużo je... i nie tylko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2017 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Molosy są cudowne! Mają w sobie tę szlachetność... Znowu leje i pizga. Ale to wiosna, nawet jeśli jeszcze lekko wybrakowana! Zjadłam dzisiaj jednego pączka, a nie lubię skubańców za bardzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Osia zgodnie z opisem suka 59-65 cm wysokości w kłębie;) Wiola ja wiem czy tak dużo pół kilo karmy na dzień, jak dobrze karmę ma dobraną to dobrze trawi i wchłania więc dowody przemiany materii nie są ani bardzo duże ani w bardzo dużej ilości:) Brazula no trzeba molosom przyznać że profil mają wybitnie genialny:lol: przebiśniegi znalazłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2017 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Molosy są cudowne! Mają w sobie tę szlachetność... Znowu leje i pizga. Ale to wiosna, nawet jeśli jeszcze lekko wybrakowana! Zjadłam dzisiaj jednego pączka, a nie lubię skubańców za bardzo ... Absolutnie cudowne Dziś nie lało... Pączka zjadłam ale bez przyjemności... domowy nie był Osia zgodnie z opisem suka 59-65 cm wysokości w kłębie;) Wiola ja wiem czy tak dużo pół kilo karmy na dzień, jak dobrze karmę ma dobraną to dobrze trawi i wchłania więc dowody przemiany materii nie są ani bardzo duże ani w bardzo dużej ilości:) Brazula no trzeba molosom przyznać że profil mają wybitnie genialny:lol: przebiśniegi znalazłam:lol2: No to maluszek przy Gruszce... Dobrze dobrana karma dokładnie tak działa Przebisniegów ani inszych kfiotków niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 23.02.2017 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Dzień dobry o poranku Molosy, jest co podziwiać. Doris przeleciała nad nami z prędkością huraganu i pognała dalej na wschód Miłego dnia i słoneczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2017 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 To ona chyba do nas wpadał.... i zagościła kilka godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts