Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Royala to ja mam tak blisko, że przed deszczem karmą jedzie w całej okolicy. Taką pogodynkę mamy tutaj, a w Opolu deszcz zapowiadał zapach Inki. Aż się zastanawiam, jak to psy znoszą :) No ale samym zapachem się nie najedzą, a gdybyśmy nasze maleństwo chcieli Royalem karmić, to by trza było chyba dzieci sprzedać...

Fitmin nie jest zły, bardzo mięsny jest. Na szczęście jakim cudem mój bardzo duży pies stosunkowo mało je. Zawsze ma karmę w misce i je ile chce, ale nie chce. Ona jedna w rodzinie dba o linię. Ja się dziś najadłam.. a gdzie tam, nażarłam cieciorki. Mniam...

Osia zgodnie z opisem suka 59-65 cm wysokości w kłębie;)

Wiola ja wiem czy tak dużo pół kilo karmy na dzień, jak dobrze karmę ma dobraną to dobrze trawi i wchłania więc dowody przemiany materii nie są ani bardzo duże ani w bardzo dużej ilości:)

Brazula no trzeba molosom przyznać że profil mają wybitnie genialny:lol: przebiśniegi znalazłam:lol2:

Molosy są cudowne! Mają w sobie tę szlachetność...

Znowu leje i pizga. Ale to wiosna, nawet jeśli jeszcze lekko wybrakowana! Zjadłam dzisiaj jednego pączka, a nie lubię skubańców za bardzo ...

Absolutnie cudowne :)

Dziś nie lało...

Pączka zjadłam ale bez przyjemności... domowy nie był:(

Osia zgodnie z opisem suka 59-65 cm wysokości w kłębie;)

Wiola ja wiem czy tak dużo pół kilo karmy na dzień, jak dobrze karmę ma dobraną to dobrze trawi i wchłania więc dowody przemiany materii nie są ani bardzo duże ani w bardzo dużej ilości:)

Brazula no trzeba molosom przyznać że profil mają wybitnie genialny:lol: przebiśniegi znalazłam:lol2:

No to maluszek przy Gruszce...:lol2:

Dobrze dobrana karma dokładnie tak działa :)

Przebisniegów ani inszych kfiotków niet...