pestka56 10.03.2017 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Przeglądam lampy pod kątem kinkietów a wpadłam na latarenki Może ktoraś z Was jest zainteresowana, bo cena za 3 stuki po prostu świetna. https://www.imperiumlamp.pl/13100,lanterne-orto-3x-76631-bello-interiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2017 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Dzięki za inspiracje! O kinkietach na wysięgnikach już myślałam, nawet o takich naprawdę ruchomych. Fajna ta czarna z 1. zdjęcia Agduś (duża) i ta szara od TARci. Dobra, moje drogie, wrzucam zdjęcia. Na pierwszy ogień idzie rzut I ściany w kolejności Myślcie, bo ja już wymiękłam. Nie będę się rozpisywać, zadawajcie pytania. na wszystkie odpowiem szczerze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Brazunia, zapewne masz projekt w pro 100 wez mi wyzslij to ja cos pomysle. ile jest odleglosci pomiedzy sciana a lozkiem?, stoliki bym zrobila przy lozku z lampidlami ale wzdłuzne na zamowienie, dla mnie ciut monotonnie biala jest, zrobiabym tapete za wezglowiem lozka, jakas taka odbijajaca, ciemniejsza, swiatlo inaczej sie bedzie rozkladac, w twojej klimatu brakuje, a mimo jasnych scian ona ma male okienko i dalej nie jest "swietlista", dlatego poszlabm tu raczej w klimat a nie jasnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2017 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 ale teraz dojrzalam, ty masz tapete za wezgłowiem? tak sobie mysle ze firana i zaslony tez by tu akurat pomogly, wiem nie lubisz ale kto wie moze polubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2017 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Wymiękam. Chyba bym próbowała pokochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2017 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Nie pokocham, nienawidzę jej! TARciu, projekt robię. O tapecie za łóżkiem myślę i nawet mam parę konkretów. Właśnie o nastrój mi chodzi, bo go tutaj qurna w ogóle nie ma! Roletę można wymienić, spoko! Chcę też położyc panele i tylko pod łóżko dać dywan, psy wygrały z wykładzina w przedbiegach! Myślcie dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 pierwsze co mi przyszło na myśl to wybić znacznie szersze a niższe okno;) ale wiem że mało realne więc ja bym ją rozweseliła, żeby była radosna, kolorowa i energetyczna, jakieś kolorowe pasy może na ścianie, w wesołym kolorze roleta i jeśli ona nie wisi na ramie to bym ją obniżyła do ramy bo jakoś mi tak niepotrzebnie okno wydłuża i podkreśla że wąskie i jak TAR-cia bym dała wąskie szafeczki i lampki na stoliczku to ociepli klimat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 i ja bym przy psach nie dawała dywanu tylko małe łatwe w utrzymaniu dywaniczki żeby stopki postawić jak z łóżeczka wstaniesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2017 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 nie wusia, radosna nie, ona powinna byc klimatczna, zachecac, radosnie niech sobie jest w salonie. w sypialni ma byc sypialniano , to nie pokoj dla dzieci tapeta , stoliki, lampki, koniecznie zaslony i nie tylko nad oknem ale na cala sciane (cos jak ja mam w saloonie i innych pokojach - mega super rozwiazanie) dywan pod lozko mija sie z celem, lepiej dac fajne dywaniki / chodniczki obowiazkowo narzute na wyrko i poduchy albo w desen zaslon jesli bylyby kolorowe, stoliki bym wyrownała ze scianka, bedzie jedna plaszczyzna (te juz niestety na zamowienie) zrobilabym je w jakims konkretnym kolorze, moze morsko-turkusowym albo sloneczno-żółtym.i dopiero na koniec kombinerkowalabym ze scianami, nie wiem czy obrazki, czy plakaty a moze jakis przestrzenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2017 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Tam jest ciasno, ściany blisko, te tapety i obrazki trzeba bardzo przemyśleć, żeby nie dobiły tego pokoju na amen. W kwestii okna zgadzam się z Wusia, ale nie chciałam tego pisać - okno to podstawa. Na razie jakoby go nie było, bo nie dość, że małe, to jeszcze głęboko w ścianie. Tylko że ja bym dała szersze i wyżej, bo tak przy podłodze, to ono wcale nie daje światła na sufit. Zasłona na całą ścianę mnie by przytłoczyła.A co do nastroju, to najpierw trza by go zdefiniować, a potem szukać środków do osiągnięcia. Bo nastroje różne bywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2017 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 dla mnie ciężko by było o klimat bo mi ciemno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2017 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 No to żeście mi, kufa pomogły...:D Robię sobie coś w pro100. Za łóżkiem chcę fototapetę, nawet mi wpadła w oko taka jedna i to (o zgrozo) z widokiem! Zasłony na całą ścianę odpadają, po pierwsze primo - zadusiłabym się, po drugie primo: grzejnik elektryczny. Miałam juz roletę zamontowaną niżej i odnosiłam wrażenie, że to okno jest jeszcze mniejsze, niż mi się wydaje. Co do dywaników macie rację, też to zauważyłam. Planuję jeszcze komodę, na zamówienie niestety, bo wymiary będą baaaardzoooo niestandardowe. Przy łóżku pomyślałam o półkach - tylko. Takie grubsze, jak blaty z 5 cm. więcej mi nie trzeba. Lampki się na nich za diabła nie zmieszczą więc musze kombinowac z kinkietami. Gniazdka i włącznik są, trzeba je będzie znowu przesunąć (p. Andrzej mnie przeklnie!) Co do nastroju - to ma być nastrój na relaks, wyciszenie, bez szaleństw. Ściany w większości muszą pozostać jasne, sypialnia jest od wschodu, okna przebijać nie będę więc nie ma bata. Mam trzy punkty świetlne nad szafą i nic z nimi nie zrobię poza może wymianą na białe. Ten pojedynczy punkt po drugiej stronie korci mnie do powieszenia jakiejś lampy - nie dużej, niezbyt widowiskowej ale jednak takiej lekko zwisającej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2017 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 (edytowane) Brazka a to lozko masz z pojemnikiem na posciel? jak nie to szkoda, bo odpadlby ci problem chowania poscieli Szanownego. mam z pojemniorem i bardzo sobie chwale. co za widoczek?zamiast lampek stawianych, mozesz podwiesic na sciane np. na wysiegniku. albo z sufitu długie lampy na kablu, chociaz ja wole kinkiety. te co pokazala Agdus to tylko ten duzy, te male sa za bardzo punktowe, nie dadza rozproszonego ladnego swiatla. Edytowane 10 Marca 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 na tych zdjeciach ta sypialnia nie wyglada na ciemna, nie jest zle moze tylko za bardzo sterylnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 dlatego mnie ten kolor tam pasuje nie mówię że żarówy ale żeby ożywić trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2017 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Prawdziwe wyzwanie. Ale może być przytulnie. Nie ma znaczenia czy ciemno, czy jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2017 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 TARciu, gdybym ja miała łóżko z pojemnikiem to nie wpadłabym na pomysł komody. Jest bez pojemnika do tego ma dość niskie zawieszenie. Komoda sie i tak przyda, one zawsze się przydają. Nie chcę niczego wielkiego, coś tak do metra wysokości, za to będzie dłuższa, jakieś 130cm. O widoczku na razie nic nie powiem...niespodzianka (ale naprawdę mi sie spodobał). Mam nawet dwa jeno nie wiem, jak na ten drugi Szanowny by zareagował bo mnie cholernie rozbawił... Pesteczko Kochana, może być tylko jak to qurna zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Braza a zamiast komody moze skrzynie? Pamietam jak kupowalam swoje lozko, chwile po Tobie i doszlam do wniosku ze pojemnik to jednak dobry wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2017 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 (edytowane) Bez pojemnika bryndza. My postanowiliśmy nasze podwyższyć i zrobić szuflady pod nim. Też mamy niewielką sypialnię. Braza, czy Ty jesteś bardzo nowoczesna jeśli chodzi o wystrój sypialni? Podaj wielkość szafy, wysokość ścian i wysokość od podłogi, na której zaczyna się okno. Mam szatański pomysł i pewnie mnie pogonisz, ale spróbuję Ci go wcisnąć Edytowane 11 Marca 2017 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.03.2017 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 No właśnie, łóżku dodałabym nóżki i dała pod spód nawet taki pojemnik z ikei. Na ścianie z oknem bym dała jakieś półki, na nich trochę książek, jakieś wazoniki a z przodu duże stojące oddzielnie lustro. I masz klimat bez tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts