Szanowny Pan 17.03.2017 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Dzień dobry Wczoraj rano śnieg, a teraz pada deszcz. Popieram projekt z czarownicą i proszę uwzględnić mój głos podczas podejmowania ostatecznej decyzji Miłego słonecznego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2017 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Chwała Swarogu, śniegiem mnie nie pokarało ale, wieje i chyba będzie lało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 U nas deszcz i wiosenna burza. Koty pozwijały się w kłębki, w kominku ogień - fajnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 u nas też przeszła potężna burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2017 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Wczoraj padało ale i tak wyprawę zrobiliśmy a dziś wieje jak złe... nie mam ochoty wyjść z chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.03.2017 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 I co? Wyszłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2017 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2017 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Ja też, musiałam, chociaż śnieg mi szybę przednią w aucie zasypał do imentu! Wrzucę czwartą wersję sypialni, a co, posłuchałam Was i wyszło mi takie cuś. Wyżywajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2017 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Wrzucam bo mnie też, jak Agdus, szlag trafia na tych syfiarzy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.03.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Podpisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2017 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Mnie się podoba Jeszcze jakaś kolorowa pościel/narzuta i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2017 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Pesteczko, jasne, że podpisałam! Gdybym tylko mogła i wiedziała, że wyrzuty sumienia mnie nie zeżrą, wystrzelałabym wszystkich tych sku.... Osica, kocham Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2017 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 popieram Osia;) kolor na łóżko i super:lol: te półeczki koło okna poprawiły jego wygląd nie ma takiej kichy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2017 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Już podpisałam. Braza, jakbyś miała możliwość i doszła do wniosku, że z sumieniem sobie poradzisz, to ja się przyłączę. A na razie u siebie proponuję pomoc dla naszych rudych dzikich koteczków. Sypialnia bardzo mi się podoba. Wcale nie będę się nad nią znęcała. Też uważam, że półeczki przy oknie to strzał w dziesiątkę. Książki robią klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.03.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Też podpisałam. Za to ja się jeszcze znęcam . Strasznie wolno mi to idzie, bo mi pracy dołożyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2017 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Pesteczko, jasne, że podpisałam! Gdybym tylko mogła i wiedziała, że wyrzuty sumienia mnie nie zeżrą, wystrzelałabym wszystkich tych sku.... Osica, kocham Cię popieram Osia;) kolor na łóżko i super:lol: te półeczki koło okna poprawiły jego wygląd nie ma takiej kichy;) Co za zgodność Już podpisałam. Braza, jakbyś miała możliwość i doszła do wniosku, że z sumieniem sobie poradzisz, to ja się przyłączę. Też na chwilę obecną mam dość, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2017 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 No i wreszcie ładnie. I szanownego zdanie zostało uwzględnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2017 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 że wyrzuty sumienia mnie nie zeżrą, wystrzelałabym wszystkich tych sku.... Braza a te wyrzuty to jakas waluta? W tym temacie bym ich ani ciutka nie miala:cool: W sypialni brakuje mi chabazia jakiegos zielonego. Ponoć skrzydlokwiaty "robia" dobrą atmosfere choc nie wszyscy je lubia, mnie sie podobaja:cool:, ściagniete z netu: Skrzydłokwiat ma zdolność do oczyszczania powietrza z substancji toksycznych wydzielanych m.in. przez meble, wykładziny oraz plastikowe obudowy sprzętów domowych. Tworzy więc w mieszkaniu dobry klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2017 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Ooooo, no to jestem w domu, kochane panie! Szanowny tez będzie zadowolony! Pesteczko, znecaj się, ja poczekam aż się "odrobisz" bo i tak na obecną chwilę środków płatniczych brak więc no wiesz... TARcia, w kwestii chabazi ... nie wiem, nie przepadam. Mam jednego zamiokulkasa i o mało go nie zamordowałam ... Agduś, próbowałam wrzucić zdjęcie i wesprzeć nasze rude kotecki ale coś mi nie wyszło ... Spróbuje jeszcze raz! Trochę tych zwierzaków chętnych do wspierania u nas się nagromadziło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2017 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Trzeba wspierać, póki ich Szyszko z kolegami nie powystrzela wszystkich. Widziałam, że Ci się jednak udało. Kfiotek jest dobry na atmosferę, ale w tak małym oknie dorodny skrzydłokwiat skutecznie zaciemni pokój. Jeżeli już, to ja bym niewinnego fiołka afrykańskiego tam postawiła. Subtelny, niewymagający i niski, a dobrze traktowany kwitnie na okrągło. No ale wiem, że Braza kfiotki lubi za oknem jeno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts