Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już podpisałam. Braza, jakbyś miała możliwość i doszła do wniosku, że z sumieniem sobie poradzisz, to ja się przyłączę. A na razie u siebie proponuję pomoc dla naszych rudych dzikich koteczków.

Sypialnia bardzo mi się podoba. Wcale nie będę się nad nią znęcała. Też uważam, że półeczki przy oknie to strzał w dziesiątkę. Książki robią klimat!

Pesteczko, jasne, że podpisałam! Gdybym tylko mogła i wiedziała, że wyrzuty sumienia mnie nie zeżrą, wystrzelałabym wszystkich tych sku.... :mad:

Osica, kocham Cię :wiggle:

:hug:

popieram Osia;) kolor na łóżko i super:lol: te półeczki koło okna poprawiły jego wygląd nie ma takiej kichy;)

Co za zgodność :cool:

Już podpisałam. Braza, jakbyś miała możliwość i doszła do wniosku, że z sumieniem sobie poradzisz, to ja się przyłączę.

Też na chwilę obecną mam dość, więc...:yes:

że wyrzuty sumienia mnie nie zeżrą, wystrzelałabym wszystkich tych sku.... :mad:

Braza a te wyrzuty to jakas waluta? W tym temacie bym ich ani ciutka nie miala:cool:

W sypialni brakuje mi chabazia jakiegos zielonego. Ponoć skrzydlokwiaty "robia" dobrą atmosfere choc nie wszyscy je lubia, mnie sie podobaja:cool:, ściagniete z netu:

Skrzydłokwiat ma zdolność do oczyszczania powietrza z substancji toksycznych wydzielanych m.in. przez meble, wykładziny oraz plastikowe obudowy sprzętów domowych. Tworzy więc w mieszkaniu dobry klimat.

Ooooo, no to jestem w domu, kochane panie! Szanowny tez będzie zadowolony! Pesteczko, znecaj się, ja poczekam aż się "odrobisz" bo i tak na obecną chwilę środków płatniczych brak więc no wiesz... TARcia, w kwestii chabazi ... nie wiem, nie przepadam. Mam jednego zamiokulkasa i o mało go nie zamordowałam ...

Agduś, próbowałam wrzucić zdjęcie i wesprzeć nasze rude kotecki ale coś mi nie wyszło ... Spróbuje jeszcze raz! Trochę tych zwierzaków chętnych do wspierania u nas się nagromadziło!

Trzeba wspierać, póki ich Szyszko z kolegami nie powystrzela wszystkich. Widziałam, że Ci się jednak udało.

Kfiotek jest dobry na atmosferę, ale w tak małym oknie dorodny skrzydłokwiat skutecznie zaciemni pokój. Jeżeli już, to ja bym niewinnego fiołka afrykańskiego tam postawiła. Subtelny, niewymagający i niski, a dobrze traktowany kwitnie na okrągło. No ale wiem, że Braza kfiotki lubi za oknem jeno.