TAR 25.04.2017 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 byle nie choroba ale i mnie pogoda doprowadza do szalu, jedyny plus ze musze cos pilnie zrobic i tak mnie do ogrodu nie ciąga. u nas sezon wegetacyjny pozniej wiec strat nie bedzie az takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2017 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 U mnie też zimno i mokro. Tulipany zamarły w rozkwitaniu ale to dobrze! Osica, zdrówka życzę! A jeśli mi T-Mobile działać nie będzie, to przyda Ci sie to zdrówko jak znalazł.... bo to przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2017 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 U nas dzisiaj jakby cieplej było, więc się tulipany pootwierały. Oby nie pożałowały... Już pada, jutro ma padać, pojutrze ma padać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.04.2017 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 A zasięg sprawdziłaś??? Bo każdy nadawca ma inny zasięg LTE:rolleyes: Plus i Orendź u nas nie ma a Timobajl MA!!! korzystam z radochą wielką, filmiki z jutuba mi śmigają a z pomarańczką było to absolutnie wykluczone... Ogólnie rzecz biorąc, jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2017 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Ciekawe jest to co piszesz, bo Orange i T-Mobile nadaja z tych samych nadajników... Dzisiaj karty przyszły, od jutra sprawdzamy. Zimno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2017 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Czyżbyś wreszcie zaczęła być normalnie dostępna bez sztuk z bieganiem po schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.04.2017 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Ciekawe jest to co piszesz, bo Orange i T-Mobile nadaja z tych samych nadajników... Dzisiaj karty przyszły, od jutra sprawdzamy. Zimno! Tak jak piszesz. Mają wspólne stacje bazowe ze względu na oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 A ja się pewnie pomyliłam się... może to Era nie ma... W każdym razie z Orendżem rozstałam się ostatecznie bo mnie tak wcurwili, że bardziej się nie da... Jeszcze wycofam od nich 4 firmowe telefony i tym samym przetnę ten węzeł do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2017 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Leje znów... napieprza od rana równiutko... a gdzie mój spacerek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2017 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 na bieżni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2017 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 No taki właśnie był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2017 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Masz bieżnię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Mam od ponad 3 lat... używam w drastyczne pogodowo dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Podziwiam! Nic mnie tak nie nudziło, jak bieganie po bieżni, a chodzenie to dopiero musi być hardkor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2017 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 No nudne jak fix... ale co zrobić jak się do lasu nie da iść... Myślę, że od początku posiadanie z 1000 alibo i lepiej zrobiłam na niej... sprawdziłam 1553 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2017 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Marjuszek, jak to miło znowu Cie czytać Właśnie działam na karcie T-Mobilia... Speed test pokazuje, że jest szybszy ale ja muszę mu się jeszcze poprzyglądać... Ewa, telefony mamy jeszcze w Orange, Szanowny ma tam świetną ofertę a ja ... no nie wiem, gdy w końcu uda im się tak mnie wkur.. jak Osicę im się udało to ich oleję! Rano przymrozek miałam, delikatny i owszem ale jednak. Moje tulipany "zamarły" od kilku dni na tym samym etapie rozkwitania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2017 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 A my rowerek stawiamy na środku salonu i dobry film, albo lepiej serial leci sobie na ekranie. Nieźle się pedałuje w kinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2017 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 mnie moj stacjonarny juz nudzi, ile mozna pedalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2017 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Z fajnym filmem przed oczami ? To do oporu. A jak ładna pogoda jeździmy w teren. Na stacjonarnym można też książki czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2017 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Właśnie działam na karcie T-Mobilia... Speed test pokazuje, że jest szybszy ale ja muszę mu się jeszcze poprzyglądać... Ewa, telefony mamy jeszcze w Orange, Szanowny ma tam świetną ofertę a ja ... no nie wiem, gdy w końcu uda im się tak mnie wkur.. jak Osicę im się udało to ich oleję! Rano przymrozek miałam, delikatny i owszem ale jednak. Moje tulipany "zamarły" od kilku dni na tym samym etapie rozkwitania. No ja też mam w orendż ale już niedługo... nowa firma nowe telefony w nowej sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts