braza 27.04.2017 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Siemeczka! Byliśmy w Perle i...wróciły z nami 4 Clematisy i 1 wiciokrzew. Aktualnie mam parcie na znalezienie dla nich: a) miejsca; b) podpór. Irytujące zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Podpory możesz zrobić sama. Bardzo eleganckie wieże. Np. tyczki bambusowe rozstawione po trójkacie i na szczycie związane razem. A jak nie ma tyczek, to proste gałęzie leszczynowe lub jakiekolwiek inne. Pomalować też można. A jak już będziesz mieć podpory, to miejsce znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Ja mam odwrotny problem - muszę clematisy kupić. Czas się rozejrzeć, bo inaczej nabędę pierwsze lepsze, które się pod rękę nawiną.Tym razem nietypowo zaczęliśmy od nabycia miejsca - znaczy podpory. Będzie wejście do warzywniaka. Nie mogę się doczekać, aż nam kanalizację zrobią. Mam zamrożony kawałek trawy. Nie można tam niczego sadzić, bo rozwalą robiąc przyłącze. Pomysły na zagospodarowanie mam co chwilę inne i czas któryś zrealizować, zanim zniknie, a tymczasem kanalizacji ani widu, ani słychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2017 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Ha! Majówka widzę w pełni! My dość pracowicie za to w efekcie powstał kolejny murek...no dobra, mini mumer! Fajnego odpoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2017 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.05.2017 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Przychylam się do prośby przedmówczyni. Pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2017 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 I ja i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2017 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 no i zaraza podpuściła i sobie poszła:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.05.2017 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Majówka u mnie nie była pracowita ale nerwowa. Pogoda pod psem, humor do bani, jak żyć. Pokaż choć ten murek, może będzie jakiś pozytywny element egzystencji. A, rzodkiewki mi rosną, to też pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.05.2017 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 I gdzie te zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2017 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Majówka u mnie nie była pracowita ale nerwowa. Pogoda pod psem, humor do bani, jak żyć. Pokaż choć ten murek, może będzie jakiś pozytywny element egzystencji. A, rzodkiewki mi rosną, to też pozytyw. u mnie tez rzodkiewki wylazly jak warzywa uda sie mi wyhodowac to super a jak nie, to wszystke skrzynie beda przeznaczone na truskawki. posialam buraki, marchew, fasolke szparagowa, szczypior, groszek, rukole, koper, rzodkiewki. sama jestem ciekawa co z tego wylezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2017 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Obiecuję, że będą! Na razie próbuję przyzwyczaić się do faktu, ze drugi murek musi poczekać 3 miesiące na realizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2017 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Przyzwyczajaj się szybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 ale w ramach przyzwyczajania sie pokaz to co zrobione:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 To dobry sposób na przyzwyczajanie – opatrzone = pokazane = przyzwyczajone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2017 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Chyba za bardzo rozbudziłam Waszą wyobraźnie. Tak w ogóle to jest malutki murek, ciąg dalszy dużego... a zresztą, same zobaczcie Fundamenty zaczynają jakoś wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.05.2017 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Może i malutki ale całkowicie zaspokaja moje potrzeby estetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.05.2017 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Alr to jest bardzo ładny murek, czemu narzekasz u TARci?? Naprawdę bardzo fajnie to wygląda.Jedno co, to trochę łyso. Jakby za mało obsadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2017 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 mnie tez sie podoba, nie rozumiem tego narzekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2017 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Brazula jeszcze narzekania nie widziała i zakręconam strasznie tak, że w pierwszym rzucie myślałam że to makieta jakiegoś zameczku i szukałam gdzie mały zameczek zanim dotarło do mnie że to Twój murek piękne stworzyliście dzieło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts