Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podpory możesz zrobić sama. Bardzo eleganckie wieże. Np. tyczki bambusowe rozstawione po trójkacie i na szczycie związane razem. A jak nie ma tyczek, to proste gałęzie leszczynowe lub jakiekolwiek inne. Pomalować też można.

A jak już będziesz mieć podpory, to miejsce znajdziesz :)

Ja mam odwrotny problem - muszę clematisy kupić. Czas się rozejrzeć, bo inaczej nabędę pierwsze lepsze, które się pod rękę nawiną.

Tym razem nietypowo zaczęliśmy od nabycia miejsca - znaczy podpory. Będzie wejście do warzywniaka. Nie mogę się doczekać, aż nam kanalizację zrobią. Mam zamrożony kawałek trawy. Nie można tam niczego sadzić, bo rozwalą robiąc przyłącze. Pomysły na zagospodarowanie mam co chwilę inne i czas któryś zrealizować, zanim zniknie, a tymczasem kanalizacji ani widu, ani słychu.

Majówka u mnie nie była pracowita ale nerwowa. Pogoda pod psem, humor do bani, jak żyć. Pokaż choć ten murek, może będzie jakiś pozytywny element egzystencji.

A, rzodkiewki mi rosną, to też pozytyw.

Majówka u mnie nie była pracowita ale nerwowa. Pogoda pod psem, humor do bani, jak żyć. Pokaż choć ten murek, może będzie jakiś pozytywny element egzystencji.

A, rzodkiewki mi rosną, to też pozytyw.

u mnie tez rzodkiewki wylazly :) jak warzywa uda sie mi wyhodowac to super a jak nie, to wszystke skrzynie beda przeznaczone na truskawki. posialam buraki, marchew, fasolke szparagowa, szczypior, groszek, rukole, koper, rzodkiewki. sama jestem ciekawa co z tego wylezie ;)

Brazula jeszcze narzekania nie widziała i zakręconam strasznie tak, że w pierwszym rzucie myślałam że to makieta jakiegoś zameczku i szukałam gdzie mały zameczek zanim dotarło do mnie że to Twój murek :lol2: piękne stworzyliście dzieło:)