braza 24.05.2017 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Coś słabo lezą te burze, ledwo delikatnie, mało odczuwalnie mży...Ale chłodno i ponuro jest to se w domu siedzę bez wyrzutów sumienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.05.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Mży, a mogłoby raz polać i byłby jakiś pożytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2017 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 u nas nawet nie mży, qrde zla jestem, bo kopac nie idzie taki kamień. popadaloby dzis i jutro i weekend znowu niech slonecznie by mozna bylo popracowac w ogrodzie. Zostalo mi juz niewele do posadzenia, pare duzych krzakow i drzewek i niestety mnostwo malych bylinek, z ktorymi jest pierdaczenia co niemiara. ale te na krzeselku wygodnie sobie moge sadzic. i potem musze pomyslec co dalej. czy koncze na ten sezon czy rzucam sie na kolejne rabaty. na pewno musze obsadzic kat przy oczku wodnym jak juz powstanie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2017 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Leje cały dzień... ponuro i zimno... jestem zniesmaczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Przed południem lało, ale było bardzo ciepło, po południu nie lało, ale zrobiło się zimno. Nawet okna zamknęliśmy. No to pojechałam na basen.W każdym bądź razie ogród podlany. Też mam w kolejce krzaczki i bylinki do sadzenia. Poczekają do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.05.2017 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 No popatrz, to tak, jak u nas. RAno poszłam do pracy w marynarce a jak wracałam z pracy, to miała ogrzewanie w samochodzie właczone a z samochodu biegłam, tak było zimo. I lało, jakby chmurę oberwało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2017 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 u nas nawet kropa nie spadla i patelnia, dzis to samo. musielismy podlewanie uruchomic:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.05.2017 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Agdusia o okadzaniu mnie przypomnij!!! Jak to się robiło...? Bo ja pilnie muszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2017 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Nie wiem, czy w nocy padało czy tak sie ochłodziło, że mi taras zamókł...? Jeśli tak pójdzie dalej, to jak nic będę musiała znowu podlewać No nienawidzę tego robić! Prace wyburzeniowe skończone. Teraz wywózka efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.05.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Mów zar(Br)azo cos popsuła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2017 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Braza potęguje napięcie. Mam nadzieję, żeś chałupy nie wyburzyła, chciałabym w wakacje wpaść do Ciebie. Namiot mamy, ale kibelek to bym jednak ywentualnie wolała pod dachem i ze ścianami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2017 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 (edytowane) I chałupa i kibelek (co oczywiste) zostają na miejscu w stanie nienaruszonym. Z ziemią zrównane zostało to A Wy o czym myslałyście?! Edytowane 26 Maja 2017 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2017 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Psuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2017 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 No o tym myślałam, ale nie chciałam Ci psuć zabawy. No to teraz będziesz miała pole do popisu! Co tam będzie? Taras grillowy, czy coś zupełnie innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2017 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 A tam na scianie można było zrobić piękne ciurkadełko z basenikiem na roślinki wodne Zobacz u Mani1220 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181294-Domek-z-dziecinstwa/page327 Post 13078. Szczególnie, gdy mur był nie dokońca zburzony (3 i 4 zdjęcie). Na reszcie wyszedł by fajny tarasik okolony np. hortensjami Oj, szkoda takiego stylowego murka Ale skoro go już wyrąbałaś, to może zrób z tych cegieł z odzysku murowane ognisko okolone ławą z oparciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2017 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Pesteczko, nie "płakuniaj". Ani on stylowy nie był (ten mur) ani ładny. Ledwo to stało, chłopakowi ze zdjęcia wystarczyło 6 godzin, żeby to rozwalić, to sobie wyobraź... Docelowo, w planach jest tam "biesiadowisko" - z zadaszeniem połowy (mniej więcej) tej części. Do wysokości ok. 180-190cm będzie mur z cegiel tych niestety nie da się wykorzystać, zwietrzałe, kruszą się w rękach) a wyżej drewno. Na podłodze też drewno a w drugiej części cegły lub płyty i miejsce na ognisko z trójnogiem. Kiedy to zrobimy - Swaróg raczy wiedzieć ale plany są! Agduś, no ja wiedziałam, że Ty wiesz... Gorąc jak cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.05.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Na zdjęciach wyglądał całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.05.2017 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 plany masz wielkie. Wygrałaś w totka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Piknie byndzie... kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2017 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 O, i Agduś powiedziała wszystko: kiedyś Kolejny dzień z 27 stopniami...zwariowała ta pogoda! Ale chyba właśnie pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts