Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

U nas rok się zaczął od śmierci PepePanaKrólika, później były przygody Rudego, ropień Sol, a ostatnio w niewytłumaczalny sposób odeszły obie duże króliczki. Dzień po dniu bez żadnych objawów budzących wątpliwości co do ich zdrowia. Dziewczyny jeszcze nie wiedzą, są na obozie żeglarskim. Zdecydowanie to nie jest dobry rok.

A może ogłośmy, że to nie było dobre pół roku i już się skończyło?

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z tym pół roku znacznie lepiej. Taka odwrotność szklanki w połowie pełnej.

Na Ogrodowisku dziś kobitki opisują pogromy w ogrodach w okolicach Łodzi. Burze, gradobicie. Strasznie to wygląda. Zostały im posiekane rośliny.

Podobno mnie ominęły szkody. Podobno, bo wiem od męża. Ja sama w Londynie siedzę i jak mi tu dobrze! Pomijam, że pokój mam 2*3 m łącznie z łazienką, ale jak duzo ludzi! Kolorowo, miło, wszyscy uśmiechnięci, puby pełne, można robić, co się chce, ubrać co się chce, nikt nie ocenia, nie strofuje, a dodatkowo wszystkie problemy zostały za granicą. Szkoda tylko, że drogo dość :)

U mnie zwierzyna jakby zyskuje formę nieco lepszą. Gangster nauczył sie poruszać oszczędzając łapę. Wskakuje na kanapę i śpi całymi dniami. Tylko do miski kuśtyka do kuchni i oczywiście na spacerek. Alee, ciekawe, na noc wychodzi z domu i kibluje gdzieś w ogrodowych krzakach.

No, ja mam teraz dwa psy, to i problemy dwa :) Mam psa dziadka, biedna znajda podrzucona rodzicom. Co prawda u nich miała dobrze, ale socjalizacja i wychowanie tam kulało. Po przyjeździe do nas pies zaczął byćpsem- nauczyła się bawić!