braza 21.06.2017 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Uśmiałam się znowu! Samorealizujące sie marzenia chyba jednak nie zawsze są pożądane! Agduś, też mam gdzieś sam basen.... Chłodno u mnie, trawa się skosiła, pietruszka trochę oplewiła i mam zamiar na tym poprzestać przez najbliższe dwa dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2017 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Oby do jutra do 15 i będę miała połowę pełni szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Mam nadzieję, że po dzisiejszej burzy i u nas sie trochę ochłodzi, bo już się wystarczająco zagrzałam.Szukam dobrych raz w kwestii podlewania dla leniwych. Wyłuszczyłam u siebie, ale tu więcej gości bywa, więc poproszę pięknie, coby i do mnie wpadli ci, którzy w tej kwestii coś wiedzą. Ci, którzy nie wiedzą, też są mile widziani, oczywiście. Mogę nawet jakieś winko postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2017 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Agduś zapytaj forumowego M.A.G. -a. On fachowiec w tej kwestii. Nie wpuszcza mnie z linków w sygnaturze ani w Twoje komentarze, ani do dziennika. Pisze, że oba są „NOT FOUND” Edytowane 23 Czerwca 2017 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2017 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.06.2017 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Ja też byłam. Ala całkowicie to będę w piątek, na razie jestem tylko komorkowo a pisanie zkomorki to męka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2017 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Też jestem! Jamles, no cieszę się, że wróciłeś!Na temat pisania na forum z komórki to mogłabym wiele powiedzieć ale wszystkie słowa byłyby niecenzuralne... Moje dziewczyny w Perle baluja to ja sobie chwil dwie poplewiłam, zebrałam pranie i truskawki i zasiadłam na tarasie z czereśniami (kupnymi, niestety, naszych ni huhu) i serdecznie zadowolona nie robiłam więcej nic! I to kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.06.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Też się nie narobiłam ale pogoda mnie mierzi:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2017 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Mnie też! Miało się ochłodzić!!! Niby jest ciut chłodniej niż wczoraj, ale dla mnie wciąż za gorąco. A miałam szczery zamiar popracować w ogrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.06.2017 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 u nas temperaturka idealna do pracy w ogrodzie +20 bez slonca i deszczu, bez wiatru az bym sobie ponadwyrezala kregoslup ale w pracy siedze, bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2017 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Cały dzień leje, raz mocniej raz słabiej. No to siedzę w domu i nerduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.06.2017 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Jeżdżę... łażę... wreszcie pogoda mi pozwoliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2017 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Znaczy pogoda w Polsce urozmaicona bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2017 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 U nas wieje, choć mniej niż wczoraj. Trochę slońce i trochę chmury. W sumie dobrze, że wieje, bo byłoby za gorąco. Koty leżą i tak jak zdechłe. Kocica codziennie dostaje zastrzyki i jest zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.07.2017 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Agduś, byliśmy wczoraj i dziś na rowerach... słońce, deszcz, wiatr i tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.07.2017 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 U nas dzisiaj rano padało ku radości mojej i roślinek, później wyszło słońce na chwilę, teraz jest zachmurzone. Wreszcie chłodniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.07.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Ochłodziło się i u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.07.2017 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 A u nas dzień w kratkę- powiesiłam pranie i chciałam ostrzyc żywopłot ale zaczęło lać. No to schowałam pranie - przestało. To wywiesiłam pranie i poszłam do żywopłotu. Zaczęło lać. Schowałam pranie i siebie ale po 10 minutach przeszło. Tym razem pranie wywiesiłam na tarasie i poszłam do żywopłotu. Zaczęło lać. Zdegustowana pojechałam do sklepu. Tam nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.07.2017 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Tak to ja miałam wczoraj - poszłam pielić i zaczęło lać, ledwie weszłam do domu i zaczęłam coś robić, a tu słońce wyszło. Nie zaufałam mu jednak i pielenie odłożyłam na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2017 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Ewa, co to za sklep? Dobrze wiedzieć, w którym nie pada co chwila!Dylematów nie miałam, lało praktycznie cały czas! Dzisiaj pojechałyśmy z na obiad do...wszystkie miałyśmy już dość wymyślania! I mamy fasolkę szparagową na później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts