Agduś 03.07.2017 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 My nie gotujemy, bo nikomu się nie chce w szale przygotowań. Znaczy wczoraj dziewczyny ugotowały jakieś kurze cycki w śmietanie, ale na ogół zjadamy co się znajdzie w zamrażarce. Za to owoców żremy ile wlezie, na zapas, bo w Norwegii nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Każdy sklep ma dach, więc w nim nie pada Zwykle te większe nie mają również okien, więc nie wiadomo, co się dzieje na zewnątrz. Braza, gdzieś pisałaś o namiocie. Właśnie to mój największy problem jest. Jak będzie w 2 połowie lipca taka pogoda, jak teraz, to najwyżej się mogę w nim utopić Jakoś mi się plany urlopowe w tym roku rozłażą. Może spędzę urlop w jakiejś galerii handlowej? I pożywienie jest i dach nad głową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2017 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Skąd Wy macie taką pogodę? U nas wprawdzie chłodniej, ale nie pada. Trochę ogródek podlało, ale bez przesady - nigdy dłużej niż pół dnia nie kropiło! Dzisiaj słonecznie było. To może u nas rozbijesz namiot? Do domu bym zaprosiła, ale, jak wiesz, kotów mamy nawet więcej niż Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2017 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 normalnie zaczyna mnie skręcać pazerne kobiety oddajcie trochę deszczu:( u mnie już nie wiem odkąd nie padało jak trzeba:( jak już coś poleci to jak ksiądz kropidłem:( sucho że liście z drzew lecą jakby wrzesień był a nie początek lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2017 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 No właśnie! Znaczy u nas jeszcze nie aż tak źle, ale raczej sucho. Na szczęście jeszcze upały nie wróciły - słonecznie i ciepło jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.07.2017 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Wusia, ty nie z Łodzi? Coś mi się pomyliło? Dziś np. lało ze 4 razy ale za to obficie. Potem było trochę spokoju, zdążyłam trawę skosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.07.2017 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Ciapało... wiało... i było słonecznie... do rzyci z taką pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2017 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Ewciu nie z Łodzi nieco dalej na południe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2017 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 U nas sucho jak diabli, nie padało wcale, nawet jak ksiądz kropidłem... choć kilka km od nas, w Katowicach było kilka burz i ulew w ciągu dnia w sobotę...Pod jednym mostem koło Ikei mieliśmy po próg wody... bałam się, że tam zostaniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2017 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Od kilku dni pada! Od dwóch jest uprzejme (to padanie) robić sobie przerwy w intensywności. Ewcia, miejsca ci u mnie dostatek ale te kociambry nasze....sama wiesz... Jakby jednak co to walcie jak w dym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.07.2017 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 JAkby co, dam Zuzi Zyrtec już w drodze Na razie nic jeszcze nie wiem. Nawet daty nie wiem. Za to oglądałam temperatury na następne 2 tygodnie i nie podoba mi się również 9 stopni w nocy. Zgadzam się na deszcz (z przerwami) przy ciepłej aurze, wytrzymam zimno bez deszczu. Dwa na raz to za dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2017 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 To jesteśmy umówione, w razie gdyby! Jeden dzień nie padało! JEDEN DZIEŃ! A się kufa natura wysiliła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.07.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 A u nas właśnie dzisiaj zaczęło. Nie martwi mnie to, bo ziemia sucha strasznie. Dzisiaj Andrzej wkopywał węże, na jakieś 20, może 30 cm wgłąb kopał i ziemia sucha jak pieprz była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.07.2017 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 No właśnie, u was sucho, u nas tonie. Dziś było pół dnia ładnie, pojechałam na rowerze do pracy. Natura wytrzymała do mojego powrotu i jak lunęło!!! I tak do wieczora. Poszłam po spółce na basen i przez drogę (krótką) od samochodu do budynku cała przemokłam. Jakby mnie ktoś z wiadra polał. W zasadzie mogłam iść prosto na basen, nie zauważyłabym różnicy. Najgorsze było potem- mokre ciało po basenie a na to mokre ciuchy. Suszyłam je suszarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2017 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 popadalo przed chwila ok. 5 minut i na tym koniec, ziemia z zewnatrz lekko wilgotna, przy sztychu lopaty juz sucha. na zewnatrz ponuro ale cieplo i parno. potem ma slonce wyjsc, to teraz jakos chate szybko ogarne a potem ogrodowo sie wyzyje. choc umeczonam, bo wczoraj poimprezowalismy z lekka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2017 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Dziwne to lato, jak bony dyny! Teraz trochę słońce wygląda, ciepło i owszem jest ale za to co chwila pada! Ogrodzenie z drugiej strony domu rozpoczęte! I furtkę do lasu mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.07.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Już się doczekać nie mogę podziwiania tych bram, furtek i ogrodzeń w naturze! Pogoda naprawdę porąbana. U nas dzisiaj był upał i burza, teraz chłodno. Niby polało,ale ziemia wciąż sucha pod cienką warstwą wilgotnej. Musiało by pewnie z miesiąc siąpić powolutku bez przerwy, żeby trochę nasiąkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2017 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 U mnie susza, deszczu brak, po za 15 minutowym wczoraj pokropieniem.... Furtki w las gratuluję, jeśli nie było żadnego wyjścia od tyłu to teraz znacznie ułatwi i skróci czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Fajny łykend w doborowym towarzystwie... pogodowo - gorąco i deszczowo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.07.2017 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Pogoda zaczyna - w prognozach- wyglądać coraz lepiej. Więc może jednak namiot. Może się uda? W każdym razie jeżeli będzie to Trzęsacz, to w drodze powrotnej zahaczę o Brazoczysko. Choćby na jeden -dwa dni. Ta droga powrotna by wypadała w tygodniu przełomu lipca i sierpnia, czyli tuż przed Agdusiami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts