Moose 22.08.2017 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Leje... rozumiem, że ziemi potrzebne ale ja powoli mam już dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2017 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 A u nas słońce. Kurczę, to południe Polski staje się powoi nie do życia. Ja rozumiem, że "południe", ale przecież to jeszcze nie Grecja!Tymczasem u Brazy deszczu nadmiar i drewutnia na tym cierpi, a u nas pewnie znowu susza się zacznie. Trza spadać stąd!Na szczęście upału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.08.2017 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 10 minut temu wyszło słońce, żeby teraz z uszanowaniem zajść... wrrrr... Narobiłam za to soku malinowego, bo używam w ilościach nadprogramowych zimą z herbatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2017 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Moose, a pigwowce masz może w ogrodzie? Pytam, bo u mnie herbata z kawałkami owoców pigwowca zimą leci przemysłowo. Najpierw robię z nich sok, a kawałki świetnie się przechowują i baska herbata jest.Pigwowce bezproblemowe są. Rosną, kwitną ładnie, owocują, nie chorują i nic ich nie żre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 22.08.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Dobry wieczór wszystkim zmokniętymU nas leje od rana, ale prace przy drewutni idą naprzód. W piątek powinniśmy ją " wodować" Szampan / znaczy wino musujące / się chłodzi.Fotki też będą.Jutro ma być ładna pogoda czego wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.08.2017 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Obyście nie wodowali dosłownie. Pozdrowienia z Puszczy dla Was, gnid, kiciastych i gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.08.2017 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Widziałam zdjęcia drewutni!!! Zaprawdę powiadam Wam - imponująca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2017 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.08.2017 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 no i jest sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2017 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Była sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.08.2017 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 A ja mam wolny poniedziałek! Znaczy mam co robić, ale nie muszę nigdzie iść.Rodzinka opuściła Brazoczysko i wróciła do domu. W tym roku okupowaliśmy je w różnym składzie (od pięciu do dwóch osób) od czwartego sierpnia - znaczy trzy tygodnie z haczykiem nas tam gościli iście po królewsku. W dodatku znowu kawał roślinności stamtąd porwaliśmy. Ale nam dobrze!Dziękujemy Gospodarzom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2017 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Braza, miej Ty Swaroga w sercu... urwać w takim miejscu... wiecha i co dalej...????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Co dalej, to wiadomo - drewutnia stoi, ale co wcześniej! Ja tam bym się upominała o krwistą i soczystą relację z wędrówek domku ogrodowego po podwórku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2017 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Osica, no dawaj, jest dalej! Wędrówka domku ogrodowego po posesji to opowieść mrożąca krew w żyłach ... muszę się nastawić... P.S. Psia krew, nie mam, jak sie okazuje, zdjęcia wieczornego. Jutro nadrobię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2017 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Co dalej, to wiadomo - drewutnia stoi, ale co wcześniej! Ja tam bym się upominała o krwistą i soczystą relację z wędrówek domku ogrodowego po podwórku! hmmm... Osica, no dawaj, jest dalej! Wędrówka domku ogrodowego po posesji to opowieść mrożąca krew w żyłach ... muszę się nastawić... P.S. Psia krew, nie mam, jak sie okazuje, zdjęcia wieczornego. Jutro nadrobię! Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2017 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Doczekałam... jest piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2017 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Rzuciło się na mnie! Bez najmniejszego ostrzeżenia, bez delikatnego nawet skrzypnięcia...mam zbity łokieć i guza na głowie! Spalę cholerstwo w pierwszej kolejności! I pare obrazków ogrodowych: Pierwszy plan - Andrzejowe bułeczki .... pycha! Na drugim sałatki robione przeze mnie pierwszy raz w życiu. Dzisiaj spróbowaliśmy - dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.09.2017 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 (edytowane) Ożeszty... widzę, że masz za dużo energii Ja popełniłam w tym roku jeno ogórki i soki malinowe Edytowane 3 Września 2017 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2017 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Gorzej! Wiosną posiałam ogórki i...to są nasze, własne tymi ręcami wyhodowane! Jeśli mało, to i buraki sie przypałętały i takowoż już zasłoikowane! Patrzę w lustro i pytam, kim jestem i co zrobiłam z Brazą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 A nasze buraki wciąż tkwią w ziemi i czekają. Mam nadzieję, że się jakoś ogarnę z początkiem roku i zacznę normalnie funkcjonować. Kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts