Szanowny Pan 26.10.2017 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Niedaleko.Sevilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.10.2017 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Dzień dobry 32 gradusy w październiku to lekka przesada. Życzę wszystkim słonecznego i z lekką przesadą dnia. Cy mnie się wydawa, cy Sanowny Pan scuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 26.10.2017 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Może niezupełnie, ale to moje miejsce do którego wracam z radością. Ale żeby za bardzo nie zalatywało nostalgią dla przeciwwagi jest Edynburg. O tej porze pewnie deszczowy i chłodny nie mniej jednak atrakcyjny niż jego południowa siostra.Ale mi się napisało Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.10.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.10.2017 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Widzę, że trzeba zapytać męża Brazy, co się dzieje u Brazy, bo ona sama nie daje znaku życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 30.10.2017 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Dobry wieczór wszystkim. Odpowiedź brzmi: Za dnia Braza odsypia nocne szczekanie Onków / chyba pewna znajoma lisica odwiedza nasz taras /, zastanawia się jak ma wyglądać sypialnia ( część zakupów już zrobiona).Pogoda nie nastraja do spacerów to ogrzewa się przy kominku, a wieczorkiem nerduje.W tzw międzyczasie informuje Szanownego o swoich pomysłach co zazwyczaj zajmuje sporo czasuTo tak w skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2017 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 (edytowane) Trudno... nie kce to nie ale ja wykonam połączenie tak dla porządku i spokojności swej Edytowane 31 Października 2017 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2017 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2017 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Jestem, żyję, nic się nie dzieje poza tym, co napisał już mój kochany Szanowny! Nocne szczekanie gnid doprowadza mnie do rozstroju nerwowego i coraz bliżej jestem wywalenia ich na dwór i zostawienia tam na pastwę losu.... Kombinuję z sypialnią, za miesiąc nasz pan Demolka chyba ruszy do boju... Przez dwa dni towarzyszył nam niejaki cyklon o słodkim imieniu Grzegorz (). Duło nieźle ale oszczędził nam zatarasowania jedynej w okolicy drogi dojazdowej do cywilizacji powalonymi drzewami, co jest bardzo miłe z jego strony, oczywiście. Studentkę mam w domu od piątku, delektujemy się swoim towarzystwem, jak to się kurna punkt widzenia zmienia wraz z puntem siedzenia O i tyle... Aaaa i jeszcze przymrozek zawitał dzisiaj rano, dalie padły więc cza będzie je wykopać a mi się nie chce jak diabli.... I grzejniki musiałam włączyć bo cholerne zimno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.10.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 To nie będę Ciebie gitary zawracać... delektujcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 oj tam Osia przeciez robia jakies przerwy od delektowania, nie szczypaj sie zawracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2017 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 No otóż to waśnie Mży cały dzień, ponuro i zimno - jesień w pełni, niestety to nie najładniejsze wydanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2017 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Ponuro ale bez deszczu... połazilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.11.2017 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Ale mimo to napisz coś czasem. Na przykład o sypialni, coś wymyśliła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2017 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 No strasznie ciekawa jestem, bo o planach dewastacji sypialni niczego nie słyszałam. Powiększasz kosztem salonu? Wyburzasz ścianę zewnętrzną i dobudowujesz? To by mnie nie zdziwiło, gdyby nie pora roku. Czy są zatyczki do uszu dla psów? Może by pomogły. Ywentualnie skorzystaj z tych dla ludzi. Pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2017 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Ściany zostają, uprosiły. Wykładzina już nie dała rady mnie przekonać, idzie wek. Jak już zrobię te największe roboty to wrzucę zdjęcia, sama jeszcze nie wiem, co chcę, tak naprawdę! Pogoda jesienna, doop z sof ruszać się nie chce ale jutro muszę wymienić koła. Nie będę czekała na chwilę, gdy trzeba się trzy tygodnie wcześniej umawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.11.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Karwa, to jużeś przegapiła tym moment... Byłam dziś i wścieklizna macicy u wymieniających... W końcu wymieniłam ale w 3 zakładach mnie kcieli w kolejce czymieć 1,5 h... nie ze mną te numery... wjechałam do kolejnego i wymieniłam ino myk... moze minę miałam już odpowiednią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.11.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 A ja mam tzw uniwersalne. Chromole, nie wymieniam. To propaganda, i tak się ślizgam, czy latem, czy zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.11.2017 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Ewa, ja też tak mówiłam. Kilka lat jeździliśmy na uniwersalnych. Póki po przejechaniu 5 km nie zawrociłam w panice do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2017 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Andrzej sam wymienia, ale w tym roku trzeba nowe opony założyć, a tego to już nie zrobi. No i mój Pegazik potrzebuje całych kół z oponami zimowymi. Już mi chyba mąż zanabył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts