Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może niezupełnie, ale to moje miejsce do którego wracam z radością.

Ale żeby za bardzo nie zalatywało nostalgią dla przeciwwagi jest Edynburg.

O tej porze pewnie deszczowy i chłodny nie mniej jednak atrakcyjny niż jego południowa siostra.

Ale mi się napisało

Miłego wieczoru

Dobry wieczór wszystkim.

Odpowiedź brzmi: Za dnia Braza odsypia nocne szczekanie Onków / chyba pewna znajoma lisica odwiedza nasz taras /, zastanawia się jak ma wyglądać sypialnia ( część zakupów już zrobiona).

Pogoda nie nastraja do spacerów to ogrzewa się przy kominku, a wieczorkiem nerduje.

W tzw międzyczasie informuje Szanownego o swoich pomysłach co zazwyczaj zajmuje sporo czasu

To tak w skrócie.

Jestem, żyję, nic się nie dzieje poza tym, co napisał już mój kochany Szanowny! Nocne szczekanie gnid doprowadza mnie do rozstroju nerwowego i coraz bliżej jestem wywalenia ich na dwór i zostawienia tam na pastwę losu....

Kombinuję z sypialnią, za miesiąc nasz pan Demolka chyba ruszy do boju...

Przez dwa dni towarzyszył nam niejaki cyklon o słodkim imieniu Grzegorz (;)). Duło nieźle ale oszczędził nam zatarasowania jedynej w okolicy drogi dojazdowej do cywilizacji powalonymi drzewami, co jest bardzo miłe z jego strony, oczywiście. Studentkę mam w domu od piątku, delektujemy się swoim towarzystwem, jak to się kurna punkt widzenia zmienia wraz z puntem siedzenia ;)

O i tyle... Aaaa i jeszcze przymrozek zawitał dzisiaj rano, dalie padły więc cza będzie je wykopać a mi się nie chce jak diabli.... I grzejniki musiałam włączyć bo cholerne zimno!!

No strasznie ciekawa jestem, bo o planach dewastacji sypialni niczego nie słyszałam. Powiększasz kosztem salonu? Wyburzasz ścianę zewnętrzną i dobudowujesz? To by mnie nie zdziwiło, gdyby nie pora roku.

Czy są zatyczki do uszu dla psów? Może by pomogły. Ywentualnie skorzystaj z tych dla ludzi. Pomagają.

Ściany zostają, uprosiły. Wykładzina już nie dała rady mnie przekonać, idzie wek. Jak już zrobię te największe roboty to wrzucę zdjęcia, sama jeszcze nie wiem, co chcę, tak naprawdę!

Pogoda jesienna, doop z sof ruszać się nie chce ale jutro muszę wymienić koła. Nie będę czekała na chwilę, gdy trzeba się trzy tygodnie wcześniej umawiać!