Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa, ja też tak mówiłam. Kilka lat jeździliśmy na uniwersalnych. Póki po przejechaniu 5 km nie zawrociłam w panice do domu.

eee tam, jak jest lód, to każde się ślizgają. Jeżdziłam na zimowych, bo na początku miałam i jakoś różnicy nie poczułam. Lepiej mi robi, jak po pierwszym mrozośniegu jadę na parking przypomnieć sobie poślizgi. Potem to każde opony oblecą, tylko ruszać z dwójki należy :D

Ja mam już opony wymienione w swoim autku przed świętem. Kolejki są u nas masakryczne.... Męża też zmusiłam aby wymienił....

Teraz rozglądam się za nowym kompletem opon do mojego nowego autka, bo na nisko profilowych 40tkach na 18" kołach jeździło by mi się nie najlepiej.

Ewa jest różnica w zima/lato.

Zawsze mam zimówki na zimę, i w zeszłym roku może nawet dwa lata temu już straciły swoje właściwości zimowe. Jedziemy w święta BN ja prowadzę, śnieg sypie jak wściekły, breja na drodze marznie, a ja jadę 30-40km/h , mąż aż się pieni.... nie wierzył, że mam tak śliskie opony. Przesiadł się i uwierzył. Szybciej nie pojechał. Wyjeżdżaliśmy w góry na narty i zamiast do Szklarskiej to do wulkanizatora wymienić opony...

Po zamianie opon komfort jazdy bajka. Na starych oponach po górach nie dalibyśmy rady dojechać za nic.

Wymieniłam! Pojechałam do innego, bardziej znajomego ale zapomnianego. U mojego 2 tygodnie czekania. Faktycznie Osia, przegapiłam!

Wolę jednak wymieniać. Raz jeden miałam przyjemność przejechać się z sąsiadką jej autkiem na letnich ... ten samochód żył własnym życiem! Na ślizgawicy każde wymiękną ale jak trochę śniegu załapią to jednak różnicę się czuje.

Brazunię dzisiaj nawiedziłyśmy, nie uciekała z obrzydzeniem ale za to gdyby nie wysokie, gumowe buty do tego dość wąskie na wysokości kostek to ja z obrzydzeniem bym wracała na boso... Błoto jak na bagnach!

Nie gram! Nie umiem zaprzyjaźnić się z padem. Za to zaczęłam oglądać "Wikingów" na Netflixie przez miesiąc za darmo. I powiem Wam, że moim zdaniem to ten Netflix przereklamowany jest!

A żeby nie było, że nie robię nic a nic, to mała restrospekcja z dwóch miesięcy...

01-17.10 (9) (Kopiowanie).jpg

01-17.10 (119) (Kopiowanie).jpg

01-08.11 (8) (Kopiowanie).jpg

01-08.11 (21) (Kopiowanie).jpg

01-17.10 (42) (Kopiowanie).jpg