Moose 02.11.2017 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Okleiłaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2017 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Nie. Muszę dziecko wreszcie pogonić, żeby mi naklejkę zaprojektowało. O, pogonię pierworodne, bo siedzi w domu i się leni. Niech zarobi na siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2017 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 ja musze tylko kola zmienic, zrobi mi to ktorys z moich monterow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.11.2017 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Ewa, ja też tak mówiłam. Kilka lat jeździliśmy na uniwersalnych. Póki po przejechaniu 5 km nie zawrociłam w panice do domu. eee tam, jak jest lód, to każde się ślizgają. Jeżdziłam na zimowych, bo na początku miałam i jakoś różnicy nie poczułam. Lepiej mi robi, jak po pierwszym mrozośniegu jadę na parking przypomnieć sobie poślizgi. Potem to każde opony oblecą, tylko ruszać z dwójki należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2017 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Ja mam już opony wymienione w swoim autku przed świętem. Kolejki są u nas masakryczne.... Męża też zmusiłam aby wymienił.... Teraz rozglądam się za nowym kompletem opon do mojego nowego autka, bo na nisko profilowych 40tkach na 18" kołach jeździło by mi się nie najlepiej. Ewa jest różnica w zima/lato.Zawsze mam zimówki na zimę, i w zeszłym roku może nawet dwa lata temu już straciły swoje właściwości zimowe. Jedziemy w święta BN ja prowadzę, śnieg sypie jak wściekły, breja na drodze marznie, a ja jadę 30-40km/h , mąż aż się pieni.... nie wierzył, że mam tak śliskie opony. Przesiadł się i uwierzył. Szybciej nie pojechał. Wyjeżdżaliśmy w góry na narty i zamiast do Szklarskiej to do wulkanizatora wymienić opony... Po zamianie opon komfort jazdy bajka. Na starych oponach po górach nie dalibyśmy rady dojechać za nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2017 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 na szczęście jeżdzę po płaskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2017 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Wymieniłam! Pojechałam do innego, bardziej znajomego ale zapomnianego. U mojego 2 tygodnie czekania. Faktycznie Osia, przegapiłam! Wolę jednak wymieniać. Raz jeden miałam przyjemność przejechać się z sąsiadką jej autkiem na letnich ... ten samochód żył własnym życiem! Na ślizgawicy każde wymiękną ale jak trochę śniegu załapią to jednak różnicę się czuje. Brazunię dzisiaj nawiedziłyśmy, nie uciekała z obrzydzeniem ale za to gdyby nie wysokie, gumowe buty do tego dość wąskie na wysokości kostek to ja z obrzydzeniem bym wracała na boso... Błoto jak na bagnach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2017 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Brazylka się w osia zamieni jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2017 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.11.2017 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Lepiej, żeby jej na kopyta to nie zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2017 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Ciekawe, czy w przyszłym roku będzie dla odmiany susza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2017 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Ludzieeee, piszę z playstasion i strasznie upierdliwe to jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2017 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Ciekawe, czy w przyszłym roku będzie dla odmiany susza? moich bagien to raczej nie obsuszy:sick: na zewnatrz jak zwykle zgnilizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.11.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Z czego piszesz, Braza? U nas dla odmiany jest całkiem normalna jesień - ani za sucha, ani za mokra. Wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2017 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Teraz jest piękna jesień ale przez ostatnie 2 tygodnie lało...A why z plejstejszyn???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2017 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 A z playstation, Agduś! A dlatego Osiczko, że się jarałam posiadaniem dostępu do internetu z takiego cuda Teraz piszę na kompie i dlatego bez błędów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.11.2017 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 rozumiem, że siedzisz i grasz i dlatego cię tu nie ma? Uważaj z nałogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.11.2017 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Tera to ja już wszyćko panimaju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2017 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Nie gram! Nie umiem zaprzyjaźnić się z padem. Za to zaczęłam oglądać "Wikingów" na Netflixie przez miesiąc za darmo. I powiem Wam, że moim zdaniem to ten Netflix przereklamowany jest! A żeby nie było, że nie robię nic a nic, to mała restrospekcja z dwóch miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts