Agduś 01.12.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Mogę być nawet wielozncznikiem, a co mi tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2017 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Siemeczka moje Kochane dwu..i wieloznaczniki! A tak sobie już zamieniam zwykły dom w dom kiczowato-świąteczny i jest fajnie. Przymierzamy się z Szanownym do podłogi w sypialni - bez dwuznaczności tym razem, bo chodzi o panele podłogowe i ich położenie! Szanowny jednocześnie mysli, jakby tu się wymigać od zalania betonem piachu, robiącego za podłogę w piwnicy, którym to piachem rączo wchodzą myszy wszelkiej maści i radośnie tuptają po suficie ale ja nie pozwolę Mu wyjechać bez zrobienia tej brudnej roboty! I pokazik: Parę rzeczy doszło, nie zdążyłam zrobić zdjęć, będzie następną razą... I obrazek obyczajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Ten akcent świąteczny mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2017 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Cieszę się Arni, bo pomimo kiczu, jakim charakteryzują się u mnie święta też mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Dla mnie święta to pełen dom rodziny, synowie w dobrych humorach, my jako rodzina razem, wigilia u mnie.... W domu kominek (jak dla mnie to taki kaflowy ), tykający zegar.., i ozdoby świąteczne... pełno ozdób świątecznych, mogą być kiczowate, kolorowe... ale i ceramiczne białe... i całe mnóstwo światełek.. i w domu i na zewnątrz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2017 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 No właśnie, nie mogę się doprosić o włączenie światełek na zewnątrz. Ja jeszcze do środy jestem uziemniona pracowniczo a potem zaczynam myślenie o świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2017 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Ja myślę o świętach, ale na myśleniu się na razie kończy. Może w przyszłym tygodniu znajdę trochę czasu, bo zeszły był całkiem szalony, a weekend kinowy nam wyszedł i plany poszły się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.12.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 dzis udekorowalismy ogrod, pieknie nam wyszlo:wiggle: w domu tez ozdobki powykladalam. za tydzien choinke juz ustawimy, wczoraj kupilimy taka doniczkowana przynajmniej unikniemy szału w centrach handlowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.12.2017 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 KOCHANI FORUMOWICZE, już dwunasty raz dzieci z Ogniska Marymont przygotowały prace na aukcję. Są w tym roku też prace Tajemniczej Forumowiczki, które przesłała kartki do Ogniska. Zapraszamy do licytowania. Dzieci wiedzą, że my nie zawodzimy. Mieć pod choinkę prace dziecka - to podnosi na sercu, to radość, to prawdziwe święto... Aukcja trwa do 17 grudnia do godziny 22. A w poniedziałek wysyłamy prace. http://forum.muratordom.pl/showthrea...-dzieci-zobacz http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2017 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Powoli wyciągam ozdóbki maści wszelakiej, dzisiaj też coś tam dodałam... Ooops...to nie wszystko, ale tylko temu zdjęcia zrobiłam.... Następną razą! Zresztą i tak to są najpiękniejsze "ozdoby": I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2017 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 P.S. W dzienniku coś o sypialni, choć mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2017 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 zdecydowanie za mało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.12.2017 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Czekam na rozwinięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.12.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 rozumiem, że masz już panele. Słusznie. Wygodniej i ładnie. A reszta? Będzie i reszta, kiedyś. Ja patrzę na swoją podłogę i od 10 lat zamierzam zmienić na górze panele położone "na tymczasem" na parkiet, który jest poupychany w łazience. Pewnie kiedyś zmienię A, jeszcze mam w planach wylanie żywicy w tejże łazience. Też może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.12.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Nie mam planów... mam wywalone na wszystko... muszę odpocząć i pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2017 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Wiem, że za mało ale w tej chwili na nic więcej nie wystarczy środków finansowych. Plany są, o czym pisałam. Dzisiaj zaistniały światełka na zewnątrz ale zdjęcia jeszcze w telefonie polegują. Zostaliśmy też zerwani przed 8. bo ekipa Porty przyjechała drzwi sypialnianie skrócić - niestety, panele wraz z przyległościami pod nimi z lekka podniosły poziom a drzwi za wzrostem nie nadążyły. Było nawet trochę śniegu....teraz to trochę zamienia się w jeszcze mniej niż trochę. Mogłaby się w końcu ta Matka Natura zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2017 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 matka natura nam rankiem podsypała a już w południe był deszcz, błeeeJutro jadę z psem taty na sterylizację. Z suką, znaczy. Boję się, to znaczy mam nadzieję, że wszystko będzie OK ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2017 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Ewa i co z psunią? Dni jakoś tak mijają bez sensu...trochę się pałętam przy dekoracjach ale sama widzę, że na pokaz to one nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2017 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pewnie przesadzasz... Pokaż i my ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.12.2017 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 JAki pokaz?? Najważniejsze, żeby się samemu dobrze czuć. Ja mam w domu niedosyt światełek, ale zamówiłam w selgrosie i chyba idą pieszo. Co do suni, biedna bardzo, ale chyba ok. Niestety, wetka znalazła jej guzka w piersi. Zobaczymy, co histopato powie... Mam nadzieję, że łagodny i że po sterylizacji nie będzie już stymulacji hormonów, więc może więcej nie urośnie. mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts