Moose 08.04.2018 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.04.2018 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Moose, jakie cudeńko z bursztynowymi ślepkami Braza, ja mam niezłą wprawę, bo ten od zimnych łapeczek jest ze mną od 2002 roku Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.04.2018 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Święto, Braza się odezwała! Wiem, przyganiał kocioł garnkowi, ale ostatnio czytałam tylko , a w zasadzie nie miałam co czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2018 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Wiatr ino hula po forumie, z rzadka ktoś wpadnie pozamiatać... Smutek, żal i sromota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.04.2018 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Brak czasu... nadmiar zajęć i niespodziewanych nieprzyjemności... wiosna... Ewentualnie zmęczenie materiału i ogólna niechęć... Macham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2018 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Siema Kochani! Żyję, pogoda mnie rozpieszczała to i jakoś zeszło! Właśnie testuję T-Mobila internotowo. Jeśli się jakoś w końcu zmobilizuję to wpadnę na dłużej... Ale kocham Was cały czas tak samo mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.04.2018 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Mam Timobajla od jakiegoś czasu... bez specjalnych problemów a w porównaniu z pomarańczko to super extra świetnie Filmik bez przeszkód obejrzę na yt, foty lezo szybciej... na razie od roku chyba same ++++ Pozdrawiam i ajlowjucigodom tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2018 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 tyż mom różowych i bardzo ich lubię i w telefonie i internetach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2018 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) moj fonik tez od rozowych, ale jak mi sie skonczy niedlugo umowa nie zamierzam przedluzac , bo...............nie zamierzam miec fonika. gdybym zamierzala to bylby rowniez od rozowych. przetestowalam chyba juz wszystkie firmy i u nich obsluga jest najlepsza, tak bylo kiedy byli jeszcze niebiescy a nie rozowi. neta wciaz radiowka i mobilny od +. u mnie na wiosce dziala najlepiej i kosztowo jest najtaniej Edytowane 9 Maja 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2018 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Pomacham na przywitanie po powrocie z majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Ja również... właśnie przybilim do swego brzegu... :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2018 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Jestem, żyję choć z przygodami! Szanowny wyjechał ale zanim to zrobił odwaliliśmy kawał roboty (czy potrzebnej to jeszcze nie wiem; muszę przemyśleć). W tzw. "międzyczasie" byłam uprzejma spitolić się z leżakiem z tarasu wykonując widokowiskowego fikołka, zakończonego spektakularnym walnieciem łepetyną w kamienie leżące pod tymże tarasem (kufa, kto i na jaką cholerę je tam ułożył?)Upały takie, że moja wewnętrzna salamandra zdycha z gorąca - czyli dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2018 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 No to jak zwykle będzie co oglądać latem. Doczekać się nie mogę! Jak my znowu sobie pogadamy..., jak pięknie urządzimy ten świat..., jak inteligentnie pomilczymy czasem... Oj, byle do wakacji!Co do kamieni, to chyba wiem, ale nie będę skarżyła.U nas też gorąco. Najgorzej było w długi weekend, więc bez wyrzutów sumienia spędziłam go na DAL-owaniu. Jeżu kolczasty, jak mi dobrze było!!! Jak ja dawno nie DAL-owałam tak absolutnie i wspaniale!!! Za to jak ciężko było wrócić w poniedziałek do pracy...A my mamy nowy taras. Poddaliśmy się i Andrzej właśnie skończył układanie desek kompozytowych. Może nie jest to tak piękne i szlachetne jak drewno, ale za to nie ugina się pod nogami grożąc załamaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.06.2018 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Braza, ale nie połamałaś się i główki nie stłukłaś? Gorąco jest nadal, porzuciłam samochód dla roweru. Nie miałam czasu DALować, bo mnie życie goni i reformy Gowina. Reformy? O, to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.06.2018 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Ja się dzięki DAL-owaniu odbiłam od dna i ciągnę dzielnie do wakacji jak koń do stajni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2018 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 reformy Gowina. ale ze co? Gowin w takich ciepłych gaciach w tych upalach chodzi??? ooo, to juz wiem czemu tak bredzi, dupsko sobie przegrzal:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2018 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 Ciepłe gacie w taki upał??? Taż to samobójstwo!!!U nas dzisiaj nie do zniesienia było. Właśnie zlałam do butelek ostatnią porcję syropu z kwiatów bzu. Tym razem z hibiskusem. Piękny czerwony kolor ma i jest bardziej kwaśny w smaku (polizałam). Ciekawe, jak będzie smakował z wodą. W czwartek koleżanka poskarżyła się, że jej czereśnie na drzewach gniją, bo nie ma kto zbierać. W piątek pojechaliśmy z Andrzejem, żeby ją uwolnić od kłopotu. W efekcie przywieźliśmy 9 łubianek czereśni. Na obiad jadłam czereśnie. Większość zamroziliśmy. Będą pyszne zimą! Jeżeli nikt oprócz nas nie pojedzie do tej koleżanki, to pewnie jeszcze raz się wybierzemy, bo czereśni na drzewach zostało jeszcze mnóstwo. Na tych później dojrzewających, bo te wcześniejsze opędzlowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2018 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 mam urodzaj truskawkowy, nie ma kto zbierac, w zamrazarce juz sie nie miesci a sasiadka tez juz nie chce jutro wcisne ludziom w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2018 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Zeżarliśmy resztę niezamrożonych czereśni i...mogę więcej. Burza jest, podlewa ogródek i może trochę ochłodzi atmosferę, bo znowu dzisiaj było nie do życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2018 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Nie połamałam, z głową i tak mam nieteges więc mi już nic nie zaszkodzi! Agduś, naprawimy ten świat, ja Ci mówię! To o kamieniach to było pytanie retoryczne! Teraz czekam na speca od bojlera bo się franca wyłamuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts