Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

no, z d... mam tak samo. Ale Braza lekka, zazdroszczę ;) Za to brak prądu przy elektrycznej bramie znam i rozumiem, mam już teraz akumulator, taki stary samochodowy, zawsze na kilka otwierań/zamykań wystarczy.

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Osica, wygrałaś :lol2:

Ewa, a jakieś szczegóły w związku z tym akumulatorem? Przydałoby się takie cuś.

Niedziela minęła, troszkę śnieżek poprószył to zachciało mi się ozdoby z czeluści przepastnych wyciągnąć. Jak dotąd żadna nie wykazuje cech destrukcyjnych :wiggle:

P.S, I dupy by Wam by nie przeszkadzały gdybyście nie mogły wyjść i nie miały papierosów :lol2:

Też ustępuję pola, Moose :lol2: Nie mów, że byłaś obecna w pomieszczeniu podczas kataklizmu i stąd te tymczasowe uszczerbki w urodzie. Jeśli byłaś, to kłaniam się głęboko jako Królowej Farta :yes:

Co do d..., to mnie ona nie wadzi, co ostatnio stwierdzam ściągając koty, a to z drabiny, a to z wierzby wzrostu mojego domu. Ale po papierosy bym nie ruszyła, nawet gdybym paliła.

Wusia, Pestka - nałóg to straszna rzecz :rolleyes:

Osica, wymiatasz!

Właśnie se byłam zdziałałam stroki świąteczne...wiem, że kicz straszliwy bo ja artystycznej wizji ni talentu nie posiadam ale co tam! Zanabyłam chojaka, jutro będę walczyć. Siekierę wezmę do ręki, wstawcie się za mną do bóstw wszelakich!

W tym roku wycinamy jedną własną ogrodową sosnę. Za blisko posadziłam. Zołza złośliwie zarosła przejście i zasłoniła widok na bordowolistnego klona. Postoi u nas w salonie. Sosny wyglądają bardzo ładnie w świątecznych błyskotkach.

Kolejno możesz dodać 5 fotek do tego samego posta. Upierdliwe, ale da się. Już im kilka razy o tym mówiłam i zero reakcji.

Drzewko ładnie wygląda, ale nie boisz się ze panel je raz dwa wysuszy?