EZS 15.12.2018 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 no, z d... mam tak samo. Ale Braza lekka, zazdroszczę Za to brak prądu przy elektrycznej bramie znam i rozumiem, mam już teraz akumulator, taki stary samochodowy, zawsze na kilka otwierań/zamykań wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2018 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Braza, no to miałaś bal... Z limem łączę się w bólu ( też posiadam ), poza tym popsuty 2 tygodnie piec i wybuchnięty bojler też mi rozweselił grudniowy czas...:rotfl:, a jeszczę ząb złamany... ( wiedziałam, że mi coś umknęło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2018 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Osica, wygrałaś Ewa, a jakieś szczegóły w związku z tym akumulatorem? Przydałoby się takie cuś. Niedziela minęła, troszkę śnieżek poprószył to zachciało mi się ozdoby z czeluści przepastnych wyciągnąć. Jak dotąd żadna nie wykazuje cech destrukcyjnych P.S, I dupy by Wam by nie przeszkadzały gdybyście nie mogły wyjść i nie miały papierosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2018 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Osica, wygrałaś Wiedziałam P.S, I dupy by Wam by nie przeszkadzały gdybyście nie mogły wyjść i nie miały papierosów Dupa w niczym nie wadzi, trza mieć imperatyw kategoryczny do przejścia przez ony płot... zazwyczaj miewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2018 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Też ustępuję pola, Moose Nie mów, że byłaś obecna w pomieszczeniu podczas kataklizmu i stąd te tymczasowe uszczerbki w urodzie. Jeśli byłaś, to kłaniam się głęboko jako Królowej Farta Co do d..., to mnie ona nie wadzi, co ostatnio stwierdzam ściągając koty, a to z drabiny, a to z wierzby wzrostu mojego domu. Ale po papierosy bym nie ruszyła, nawet gdybym paliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2018 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Brazula żadna siła by mnie za fajkami przez płot nie pognała:lol: co inszego jakby tam za płotem jaka zarąbista roślinka stała:lol2: Osia normalnie u Ciebie to nieszczęścia nie parami ale stadami chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2018 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Ano Wusiu... taki mi się grudzień trafił... :mad:mam nadzieję, że może sobie to stado już przemknęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2018 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 oby bo ile można:( niby mówią że człowiek nie kura wszystko zniesie ale bez przesady:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2018 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Ponoć człowiek nie sznurek... wszyćko wytrzymie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2018 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Wusia, Pestka - nałóg to straszna rzecz Osica, wymiatasz! Właśnie se byłam zdziałałam stroki świąteczne...wiem, że kicz straszliwy bo ja artystycznej wizji ni talentu nie posiadam ale co tam! Zanabyłam chojaka, jutro będę walczyć. Siekierę wezmę do ręki, wstawcie się za mną do bóstw wszelakich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2018 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 W tym roku wycinamy jedną własną ogrodową sosnę. Za blisko posadziłam. Zołza złośliwie zarosła przejście i zasłoniła widok na bordowolistnego klona. Postoi u nas w salonie. Sosny wyglądają bardzo ładnie w świątecznych błyskotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2018 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Z gałązek sosny zrobiłam stroik. Fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2018 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 pokazuj:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2018 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Dobra, zaraz ale nie drzyjcie łacha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2018 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Sosna Sztuczności I guzik. Więcej nie mogę bo mi forum wrzeszczy, że założenie grupy nie powiodło się... Preca ja żadnej grupy nie zakładam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2018 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 całkiem niezłe zwłaszcza super wygląda kot w cylindrze jakby na gałązce siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2018 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Piknie! Ja już nawet nie próbuję zdjęć na foruma wrzucać. Zawsze mi coś o grupie marudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2018 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Ooooo, Agduś się wyrwałą z kieratu! Próbuję: No się kurna forum na jedno zdjęcie zaparło! Choinka już swoje odpracowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.12.2018 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Kolejno możesz dodać 5 fotek do tego samego posta. Upierdliwe, ale da się. Już im kilka razy o tym mówiłam i zero reakcji. Drzewko ładnie wygląda, ale nie boisz się ze panel je raz dwa wysuszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts