braza 20.12.2018 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Pesteczko, no właśnie nie mogę dać pięciu bo mi przy trzecim wrzeszczało, że nie udało się założyć grupy. Nie boję się, panel rzadko się włącza poza tym drzewko ma non stop wodę...przynajmniej tak sobie wmawiam Próbowałam wrzucić zdjęcie...wrzeszczy o grupie! Znowu ktoś coś mieszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.12.2018 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Wciska ci, że chcesz grupę zakładać, bo masz pewnie za duże zdjęcie. Teraz nawet te z telefonu są duże. Murator nie toleruje fotek cięższych nich 2 MB Wklejasz zdjęcia przez zaawansowaną edycję? Tak jak pojawi się okno z tym co już na forum nawrzucałaś. Można powturzyć operację 5 razy i dopiero zaakceptować. „Zawansowana edycja / Zarządzaj załącznikami / Dodaj pliki ? Browse / Dodaj” – pojawi się na dole okna, więc 4 razy powtarzasz „Dodaj pliki ? Browse / Dodaj” i jak już widzisz miniaturki wybranych 5 sztuk, klikasz „Insert” i koniecznie „Done”. Gotowe przy okazji sprawdziłam, że działa choć ciągle to upierdliwe Edytowane 20 Grudnia 2018 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2018 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Braza, piknie Mnie się nic nie chce, więc nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2018 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Dzięki Pesteczko. Faktycznie, to zdjęcie którego czepia się forum ma 2,20 MB. Osica, ja to od tygodnia robię...tak po jednej, dwie rzeczy. A ponieważ postanowiłam też trochę sprzątnąć to...bajzel mam straszliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2018 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Nie sprzątam... weny nie mam... Za to mam kolejnego siniaka na pysku ale w zamian pięknie naprawiony ząb :lol2: Pójdę jeszcze kilka razy do dentysty i będę mogła sobie niebieską kartę założyć... ( ciekawe czy można na dentystę ) BTW Świetny fachowiec, pięknie robi i bezboleśnie ale ja mam jakiś defekt, bo po każdym znieczuleniu mam siniaka i obrzęk Już żre i vit K i C dodatkowo a siniaki po znieczuleniu to norma... ale zawsze tak miałam, że lekko gdzieś uderzyłam ręką czy nogą i zaraz siniak... chyba marna krzepliwość i to po Mamuni Dobrze, że zima i człek poowijany w szmaty różne to i tak bardzo się facjata w oczy innym nie rzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2018 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 znaczy Osia musisz leczyć na "żywca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2018 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Na żywca nie dam sie dotknąć... nołej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.12.2018 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 A w dawnych czasach moją mamę kroili na żywca, bo ona miała poważne problemy z sercem. Nigdy nie zrozumiałam jak ona to wytrzymała. Operacja w znieczuleniu miejscowym . Ja jak Osia nie dam się preparować bez znieczulenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2018 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Ja na widok igły i strzykawki w ręku dentysty mam w momencie szczękościsk:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2018 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Nie rozmawiajcie do mnie o dentyście! Fioletowe coś mam jeszcze pod okiem. Mam nadzieję, że postrzegane to jest jako głupi pomysł miastowej wariatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.12.2018 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Braza, to zaraźliwe jest Właśnie podfanorzyłam sobie oczko wciągając wielką pakę przez drzwi wejściowe. Zanic nie chciała inaczej jak postawiona na narożniku i akurat jak ją przez próg pchałam poleciała na bok i dziabnęła mnie samym rogiem pod prawe oko. Nawet trochę krwi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2018 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Łooo matko, epidemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.12.2018 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 fajny stroik niebieski. I ta szafa z pralkami wklejona przez pestkę. Żebym ja mogła takie coś, niestety, mam pralkę pod skosem. Że też sobie poddasze użytkowe musiałam wybudować, teraz bez wahania bym zrobiła pełne piętro. Ale wtedy plan nie pozwalał. Teraz też nie pozwala, ale jakoś piętra przechodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.12.2018 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 U nas jest poddasze użytkowe, ale ścianka kolankowa ma jakieś 170 cmwysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2018 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Otóż tak: życzę Wam wszystkim spokojnych i miłych świąt. Takich świąt, po których usiądziecie zadowoleni i powiecie: "Tak! To były naprawdę FAJNE święta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.12.2018 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Brazuniu dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.12.2018 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Fajne święta, to jak się jest dzieckiem. A dorosły najpierw pada, żeby je przygotować a potem pada z przeżarcia, choć starałam się jeść rozsądnie. Nie-dało-się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2018 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 U nas się dało, było mnóstwo łażenia i niezbyt dużo żarcia, dużo czytania i oglądania filmów i NIC nie musieliśmy:yes: To były FAJNE święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2018 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 To były FAJNE święta u nas też. Coś jak u Osicy jeno mniej łażenia bo leje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2018 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Łaziliśmy i w deszcz... ale my to dziwni jesteśmy...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts