TAR 08.02.2019 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Jeśli ta kaczyńsko-mafijna banda sczeźnie to ja się chyba szampana napiję! Też mam myśliwych znajomych i mówią to samo: to jest rzeź i mord. A ilu psychopatów ma broń i śmie się nazywać myśliwymi...? Braza to ja napije sie z toba i nawet kupie prawdziwego szampana a nie szczyno-popluczyny za 5 zeta:lol2: bo najgorzej jak durnie, matoły i glupki do wladzy sie dorwa:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2019 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Dołączę się z dziką radością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2019 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Pesteczko moja znajoma, które ma całe stada róż - już dawno temu miała ponad 300 sztuk - mówi że róże tnie się jak w Twojej okolicy forsycje zakwitną wtedy jest bezpiecznie i widać dokładnie dokąd ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2019 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 To o forsycjach wiem Dziękuję, Wuśku. Elfir mi przypomniała, że czeka się na pękające pąki, bo wtedy widać co zmarzło. To równo z forsycjami wychodzi. Ale ja chcę ciapnąć ostro, wyrównać wysokości. Dlatego myślałam o cięciu wcześniejszym, bo i tak będzie radykalnie, a mniej żal tych pąków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2019 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niezłą biba nam się szykuje:D Teraz mus tę bandę wysiudać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2019 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jeśli ta kaczyńsko-mafijna banda sczeźnie to ja się chyba szampana napiję! Ja nie "chyba" i nie jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2019 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niech się boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 10.02.2019 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Dzień dobry Ciepłe niedzielne popołudnie w Trójmieście. Tydzień w Brazoczysku z rodziną i wracam do szkoły. Od córci pożyczyłem piórnik, od żony teczkę na dokumenty .....i do nauki To miłego popołudnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2019 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Szanowny Panie za co ta kara:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 10.02.2019 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Chyba się źle wyraziłem....i do szkoły.To bardziej pasuje do tego co będę robił przez następne kilka miesięcy.A kara będzie jak obleję egzaminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2019 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 mnie chodziło że do szkoły za karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.02.2019 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Kółka łowieckie są przymuszane do wybijania dzików. . Biedni myśliwi. jeden idzie i trzyma na muszce drugiego, który będzie strzelał do dzików? A może bata używa? Postuluję, żeby w ramach protestu złamali strzelby i zawieźli do Warszawy. Nie bedą mieli czym strzelać, to się ich nie przymusi. Hipokryzja najwyższej próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 10.02.2019 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Wu Nie za karę. Kiedyś nie chciałem się uczyć to nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2019 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Są myśliwi i psychopaci, nie uogólniam. Ci, których ja znam są przerażeni skalą tej rzezi. Szanownemu nie chciało się nosić teczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2019 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 to się kara słusznie należy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2019 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Szanowny, życzę powodzenia w szkole. Jakbyś chciał ponarzekać na szkołę, to podpowiem Ci, kto chętnie się przyłączy. Ewa, to samo miałam napisać - hipokryzja najwyższej próby. Już widzę, jak strzelają do dzików lejąc krokodyle łzy i szlochając, jak to im przykro. Nie chcę - nie strzelam. Na muszce nikt ich nie trzyma, umowy nie podpisywali. Zawsze mogą powiedzieć, że się źle czują i nie pójdą do lasu. Do biby się przyłączam! Urąbię się w drobny mak z radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2019 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Szanownemu współczuję szkoły... a nam wszystkim życzę wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 14.02.2019 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Dziękuję za dobre rady i współczucie, ale jest dobrze:)Baza szkoleniowa AMW, wykładowcy i organizacja na wysokim poziomie.Laboratorium meteorologii wygląda jak mostek słynnego ENTERPISE. 10 godzin dziennie od poniedziałku do soboty przez najbliższe 3,5 miesiąca, a na koniec 3 dni egzaminów i 14 przedmiotów do zdania w tym 2 symulatory i 2 egzaminy pisemne.Oczywiście komisji państwowej trzeba słono zapłacić, żeby te egzaminy przyjęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2019 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 aż się gorzej poczułam Szanowny Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2019 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Brzmi mocno odmładzająco, Szanowny Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts