Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Jeśli ta kaczyńsko-mafijna banda sczeźnie to ja się chyba szampana napiję! Też mam myśliwych znajomych i mówią to samo: to jest rzeź i mord. A ilu psychopatów ma broń i śmie się nazywać myśliwymi...?

Braza to ja napije sie z toba i nawet kupie prawdziwego szampana a nie szczyno-popluczyny za 5 zeta:lol2: bo najgorzej jak durnie, matoły i glupki do wladzy sie dorwa:cool:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To o forsycjach wiem :) Dziękuję, Wuśku. Elfir mi przypomniała, że czeka się na pękające pąki, bo wtedy widać co zmarzło. To równo z forsycjami wychodzi. Ale ja chcę ciapnąć ostro, wyrównać wysokości. Dlatego myślałam o cięciu wcześniejszym, bo i tak będzie radykalnie, a mniej żal tych pąków.

Kółka łowieckie są przymuszane do wybijania dzików. .

Biedni myśliwi. jeden idzie i trzyma na muszce drugiego, który będzie strzelał do dzików? A może bata używa?

Postuluję, żeby w ramach protestu złamali strzelby i zawieźli do Warszawy. Nie bedą mieli czym strzelać, to się ich nie przymusi.

Hipokryzja najwyższej próby

Szanowny, życzę powodzenia w szkole. Jakbyś chciał ponarzekać na szkołę, to podpowiem Ci, kto chętnie się przyłączy.

Ewa, to samo miałam napisać - hipokryzja najwyższej próby. Już widzę, jak strzelają do dzików lejąc krokodyle łzy i szlochając, jak to im przykro. Nie chcę - nie strzelam. Na muszce nikt ich nie trzyma, umowy nie podpisywali. Zawsze mogą powiedzieć, że się źle czują i nie pójdą do lasu.

Do biby się przyłączam! Urąbię się w drobny mak z radości.

Dziękuję za dobre rady i współczucie, ale jest dobrze:)

Baza szkoleniowa AMW, wykładowcy i organizacja na wysokim poziomie.

Laboratorium meteorologii wygląda jak mostek słynnego ENTERPISE.

10 godzin dziennie od poniedziałku do soboty przez najbliższe 3,5 miesiąca, a na koniec 3 dni egzaminów i 14 przedmiotów

do zdania w tym 2 symulatory i 2 egzaminy pisemne.

Oczywiście komisji państwowej trzeba słono zapłacić, żeby te egzaminy przyjęła.