Agduś 07.05.2019 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 No ślicznie, ale w to chyba nikt na serio nie wierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.05.2019 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 ale żółwia oni chociaż widzieli a ściany z lodu nie A poza tym na równiku jest za ciepło na lód. Jakoś to też tłumaczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2019 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 A co trzeba zrobić, żeby znaleźć się po tej prawidłowej stronie ściany lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2019 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 No bo równik jest w środku płaskiej Ziemi, a bieguny ze ścianą lodu dookoła. Oznacza to, że ci żyjący wewnątrz raczej nie boją się upadku z krawędzi, co stawia pod znakiem zapytania powodzenie przedsięwzięcia pani W. Jak przejść przez mur lodu? No przecież wiesz! Smoka trza mieć. Ja mam, ale małego i na razie ogniem nie zieje. W sumie chyba dobrze, bo ten smok to trochę kot jest, a wiesz jak u kotów z reagowaniem na polecenia. Gdyby tak mój smoczek ział ogniem bez polecenia, kiedy jej do łebka wpadnie, to byśmy już chałupy nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2019 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Może to chociaż kotolotek jest. Ursula LeGuin twierdzi, że takie istnieją. Na takim można by przelecieć tam gdzie trzeba Kot wprawdzie mały jest, ale potężny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2019 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Ja chcę smoka! Gdzie jest mój smok?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2019 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Ja mam smokota! A te kotolotki u Le Guin to gdzie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.05.2019 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Książki napisała o Kotolotkach i tytuł taki właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2019 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Muszę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.05.2019 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 http://lubimyczytac.pl/cykl/4/kotolotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2019 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Nakład wyczerpany. Nawet na Allegro nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2019 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Też nie znam. Może wznowią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.05.2019 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Papierową mam jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2019 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Ściany w granacie b fajne Poczekam na tapetę... już miała być i jej nie ma... jak następnym razem wpadnę to może będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2019 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Tapety jeszcze nie ma bo Szanownemu bark znowu wysiadł, tym razem dla odmiany prawy, i czekam na znajomych. Popadało, pogrzmiało i ok. Niestety, GoT się skończyła i jak tu teraz żyć...? Aaaa, jakoś jednak dam radę, 6 czerwca "Opowieść podręcznej" 3 sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2019 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Nie cierpię tego serialu, tzn, podręcznej. Tak mnie dołuje, że spać potem nie mogę. Zamiennie z GoT oglądaliśmy https://www.filmweb.pl/serial/Templariusze-2017-765492 2 sezony i koniec. A oglądałaś „Grace i Frankie”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2019 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 "Podręczna" jest świetna! Połowę drugiego sezonu oglądałyśmy z dziećmi przez cała noc, bo się nie mogłyśmy oderwać! U nas leje jak z cebra od dłuższego czasu. I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2019 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 "Podręczna" i mnie dołuję. Gdy oglądałam pierwszy raz musiałam przerwy robić a klęłam jak szewc! Widziałam zwiastun - chyba będzie się działo! "Templariuszy" zaczęłam i mnie kurcze znudzili...może spróbuję jeszcze raz. "Grace i Frankie" nie widziałam. Ale mnie wzięło! Od wczoraj skosiłąm połowę działki, dzisiaj drugą połowę skosił sąsiad. Nadgarstków nie czuję bo ta nasza podkaszarka akumulatorowa niby lekka jeno nie na długie trzymanie a paska nie ma. Jutro bez bólu palcem pewnie nie kiwnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.05.2019 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 A Dolinę Krzemową kocham za dowcip i postacie. Podkaszarkę nabyłam w tym roku nową – Ryobi i wreszcie jestem zadowolona, bo ma regulacje uchwytów, taką że mogę obie ręce mieć wyprostowane w łokciach. A poza tym tnie jak sam diabeł, bo można jej założyć żyłkę z wkładką w postaci stalowej linki. No, i można jej zmieniać nachylenie głowicy, co wielce sprzyja trymowaniu krawędzi trawnika. Udało mi się nawet rowek wokół rabaty wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2019 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 My mamy akumulatorową Husqvarny. Jest ok ma jedną wadę: nie ma paska. Niby lekka ale na dłuższą metę nie wyrabiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts