EZS 14.06.2019 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 EZS Mnie interesuje tylko wersja KŻW. Miłego wieczoru i słusznie, życzę zrealizowania zamierzeń. Kpt.ż.w. to takie...... romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.06.2019 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 "Po pozytywnym zdaniu rzeczonych egzaminów mój pełny tytuł brzmiałby następująco Kapitan Żeglugi Wielkiej w skrócie Kpt. ż.w ." - skąd ten tryb przypuszczający? Wystarczy zwykły czas przyszły. Nawet gdybym miała czas i leżaki, bujane fotele, hamaki, huśtawki i Dadźbóg wie, co jeszcze, to i tak komary by mi nie dały z nich korzystać. Takoż nie żal mi, ze nie posiadam tych sprzętów. Dzięki komarom mi nie żal. Jak widać i z komara może być pożytek. W przeciwieństwie do kleszcza, z którego nie ma żadnego pożytku (właśnie wyciągnęłam jednego ze stopy, która BYŁA popryskana czymś, kiedy poszłam do ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2019 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 W ciągu dnia komarów nie ma, jeszcze nie lubią słońca, więc korzystam ile wlezie. Kpt.ż.w. ... psia krew, w jakieś kompleksy wpadnę jak nic, będzieta mnie wydobywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.06.2019 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 U nas są Draństwo nie da ogrodować bez jakiegoś smarowidła na skórze. Myślę, że Szanowny Pan powinien teraz ksywkę zmodyfikować. Może na Szanowny Chief Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.06.2019 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Braza, ja też korzystam ale ok 19 zaczynają szaleć i spacer z Grubym jest koszmarem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2019 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Kiedy zatrzaskuję za sobą drzwi tarasowe, widzę, jak rozbijają się o szybę te, które usiłowały mnie dopaść i nie zdążyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2019 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Wiem Osia, dzisiaj siedziałam na tarasie, ruszyć się nie mogłam bo mnie kicia przygniotła do fotela i dwa mnie dziabnęły (jeden przypłacił to życiem, drugi zwiał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.06.2019 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Ja na razie głównie czas na drabinie spędzam... ale komary mnie dręczą na spacerach:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.06.2019 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 U nas rąbią 24 godziny na dobę. Ogród leży odłogiem, bo upał i oddychanie komarami to dla mnie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2019 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Właśnie staram się nabrać chęci na wyjście do ogrodu. Porzeczki dojrzewają, agrest trza zbierać zanim zmięknie, a te wampiry siedzą właśnie w krzakach... Przerąbane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2019 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Po cholerę naturze komary i kleszcze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.06.2019 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 no to u mnie jakoś lajtowo. Owszem, wieczorem posiedzieć się nie da, ale w dzień nawet truskawki mogłam zebrać, ledwie jeden się trafił. Co prawda dziś deszcz padał i jutro może już być inaczej Braza zapadła decyzja, jedziemy w tym roku w okolice Gąsek. A Gąski są w szeroko rozumianej okolicy Kołobrzegu. Więc masz, jak w banku, że cię odwiedzimy w jakiś sposób, może w ciągu tego gąskowania Podoba mi się nazwa, głównie dlatego tam chcę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2019 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Komary potrzebne, bo ptaki je jedzą, a ryby larwami się żywią, ale kleszcze to już kompletna pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2019 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Ale tygrysiego bym bezwzględnie skasowała, Są takie ptaszki, które naprawdę mordują komary, ale wymagają specjalnych budek i na odpowiedniej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdzisiek78 21.06.2019 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Teoretycznie kleszcze też są pożywieniem dla zwierząt, tak jak komary. Jednakże prawdą jest, że mogłoby nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2019 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Szanowny Panie życzę więc Kpt.ż.w. U nas komary są, huśtawki żadnej nie mam, czas jak chcę to mam, albo i nie.... Gąski powiadasz... Ewa a w jakim terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2019 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Ewa, dawaj czy przed, w czasie czy po gąskowaniu (może być we wszystkich trzech gąskowaniach)! Już się cieszę! Fotel sprawdza się rano, gdy słońca jeszcze nie ma na tarasie - później to już jest umartwianie się Luuudzieee! po 10 latach nabyliśmy drabinę - victoria! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2019 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Drabina jest to niezwykle ważny sprzęt użyteczności domowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2019 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Otóż to Osia! Teraz czas na dwukołową taczkę bo jednokołowa doprowadza mnie do szału swoją niestabilnością emocjonalną i fizyczną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2019 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Nasza jednokołowa jest dziwnie stabilna emocjonalnie. Fizyczną stabilność zapewnia jej powożący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts