Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Niezmiernie się cieszę że i to com wymyśliła się podoba i że humor poprawiłam - sobie też.

Próbowałam wrzucić zdjęcie rolety w lepszy ujęciu i ni huhu, zawiesza mi się. Murator znowu coś narozrabiał?

Agduś, gdybyś przemilczała Gałgana poczułabym się osobiście dotknięta!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeskrolowałem własnie cały Twój dziennik i powiem że nostalgia mnie ominęła bo lekko 10 lat przeleciało, a dopiero co relacjonowałaś wasze poszukiwania. Dom rewelacja a nowy kot to nawet brak mi słów. Fajnie jest widzieć jak ktoś spełnia własne marzenia i do tego ma bardzo dobry gust.

PS Mam pytanie jak tam sprawują się PV po roku bo obiecałaś podzielić się wynikami po roku. :cool:

Cześć Gawle dawno nie widziany:D Spieszę: grzejniki sprawują się super! Szybko działają, od włączenia do uzyskania nastawionej temperatury to tak cirkaebaut 20min. Wyłączają się po zrobieniu swojego - to oczywiście zasługa regulatorów. To był dobry zakup!

Ewcia, to są drewniane żaluzje jeno nie w kolorze drewna a białe, u Młodej z fakturą drewna. Są bossskie! No tynk ma ten kolor, co widać. Pozostało jeszcze domalować ozdabiacze.

Racja Gawle, jakaś pomroczność jasna... Otóż rachunki spadły na łeb. Ostatnie 4 miesiące (rozliczenie co 2 miesiące) dwa rachunki po 51 zł Wcześniejsze, wiosna - po 150zł,

Opłacało się

Jak masz usytuowana polać dachową z panelami? Południe czy może jakiś południowy zachód albo wschód?

Szczerze Gawle, to ja już wcześniej większych wyrzutów nie miałam ;) a teraz to faktycznie, zupełnie się ich pozbyłam.

Marjuszek - bardziej południe choć zachodzi na zachód - usytuowanie wręcz boskie! Muszę też dodać: od późniejszej wiosny, gdy słońce wschodzi wcześniej, nawet północno wschodnia część dachu, pod samą krokwią, jest oświetlona. Zastanawiamy się, czy nie dołożyć ze czterech paneli... To tak na przyszłość.

TARciu, dzięki.

Dzisiaj się okazało, że kolor farby ma się nijak do tego, jaki miał być. No cóż, zdarza się. Zamówiłąm inną, będzie w przyszłym tygodniu. Se jeszcze poczekamy

Brazuniu długo by pisac, ktoregos dnia dryndne do ciebie i sobie pogadamy. Jakby co privki odbieram.

apropo inspiracji, trzecia chata mi chodzi po glowie :D A zeby sie nie nakrecac robie przemeblowanie w salonie. chce zalozyc shuttersy, zmienic sofy na naroznik typu "U" , przemalowac kuchnie na czarno grafitowo, poprzestawiac meble, pomysly wciaz nowe sa. Sezon ogrodowy powoli zamykam i znowu zajme sie gotowaniem i przerobkami wnetrzy. Nie moge na tylku usiedziec:cool: