braza 22.10.2019 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Niezmiernie się cieszę że i to com wymyśliła się podoba i że humor poprawiłam - sobie też. Próbowałam wrzucić zdjęcie rolety w lepszy ujęciu i ni huhu, zawiesza mi się. Murator znowu coś narozrabiał? Agduś, gdybyś przemilczała Gałgana poczułabym się osobiście dotknięta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2019 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Udało się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.10.2019 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Jest pięknie... jak mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.10.2019 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Przeskrolowałem własnie cały Twój dziennik i powiem że nostalgia mnie ominęła bo lekko 10 lat przeleciało, a dopiero co relacjonowałaś wasze poszukiwania. Dom rewelacja a nowy kot to nawet brak mi słów. Fajnie jest widzieć jak ktoś spełnia własne marzenia i do tego ma bardzo dobry gust. PS Mam pytanie jak tam sprawują się PV po roku bo obiecałaś podzielić się wynikami po roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.10.2019 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Szaleństwo żaluzji na ciebie spadło Owszem, dobrze wygląda. Ja osobiście lubię drewniane, ale nie wiem, czy u ciebie by pasowały. A kolor ten tynk już ma? Czy będzie miał dopiero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2019 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Cześć Gawle dawno nie widziany:D Spieszę: grzejniki sprawują się super! Szybko działają, od włączenia do uzyskania nastawionej temperatury to tak cirkaebaut 20min. Wyłączają się po zrobieniu swojego - to oczywiście zasługa regulatorów. To był dobry zakup! Ewcia, to są drewniane żaluzje jeno nie w kolorze drewna a białe, u Młodej z fakturą drewna. Są bossskie! No tynk ma ten kolor, co widać. Pozostało jeszcze domalować ozdabiacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.10.2019 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Ok ale mnie nie chodziło o ogrzewanie tylko panele fotowoltaiczne na dachu , mija rok i obiecałaś podzielić się informacją jak to wyszło w rozrachunku ekonomicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2019 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Racja Gawle, jakaś pomroczność jasna... Otóż rachunki spadły na łeb. Ostatnie 4 miesiące (rozliczenie co 2 miesiące) dwa rachunki po 51 zł Wcześniejsze, wiosna - po 150zł,Opłacało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.10.2019 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 O to gratuluję bardzo , podejrzewam że komfort też większy bo korzysta się z elektryki bez wyrzutów sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.10.2019 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Racja Gawle, jakaś pomroczność jasna... Otóż rachunki spadły na łeb. Ostatnie 4 miesiące (rozliczenie co 2 miesiące) dwa rachunki po 51 zł Wcześniejsze, wiosna - po 150zł, Opłacało się Jak masz usytuowana polać dachową z panelami? Południe czy może jakiś południowy zachód albo wschód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2019 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Brazunia, jak to mowil moj stary sasiad - wery najs :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.10.2019 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Jak drewniane, to super. Ten biały mnie zmylił, na zdjęciu w srebro wpadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2019 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Szczerze Gawle, to ja już wcześniej większych wyrzutów nie miałam a teraz to faktycznie, zupełnie się ich pozbyłam. Marjuszek - bardziej południe choć zachodzi na zachód - usytuowanie wręcz boskie! Muszę też dodać: od późniejszej wiosny, gdy słońce wschodzi wcześniej, nawet północno wschodnia część dachu, pod samą krokwią, jest oświetlona. Zastanawiamy się, czy nie dołożyć ze czterech paneli... To tak na przyszłość. TARciu, dzięki. Dzisiaj się okazało, że kolor farby ma się nijak do tego, jaki miał być. No cóż, zdarza się. Zamówiłąm inną, będzie w przyszłym tygodniu. Se jeszcze poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2019 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 TARcia, gdzie Twoje komenty?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2019 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Jakiej farby? Tej do ozdób na tynku czy coś jeszcze zamiarujesz malować? Napisało mi się "na tylku"... co by na to Freud powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.10.2019 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2019 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2019 TARcia, gdzie Twoje komenty?! nie ma, poprosilam o usuniecie dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2019 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Freud by się załamał... Czemu, TARciu? Zawsze, gdy wchodziłam wychodziłąm z inspiracjami... P.S. Farba do "smaczków" - jest już do odebrania więc może jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2019 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Brazuniu długo by pisac, ktoregos dnia dryndne do ciebie i sobie pogadamy. Jakby co privki odbieram. apropo inspiracji, trzecia chata mi chodzi po glowie A zeby sie nie nakrecac robie przemeblowanie w salonie. chce zalozyc shuttersy, zmienic sofy na naroznik typu "U" , przemalowac kuchnie na czarno grafitowo, poprzestawiac meble, pomysly wciaz nowe sa. Sezon ogrodowy powoli zamykam i znowu zajme sie gotowaniem i przerobkami wnetrzy. Nie moge na tylku usiedziec:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2019 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Z trzecią chata poszłaś po bandzie:D Dryndnij, zawsze do usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts