pestka56 28.02.2020 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Moose, jak psisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.02.2020 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Marjucha, przypomnij sobie! Ten obrazek z drzewkiem! Jakie drzewko? Czy u Was też jest tak,że nie dostajecie powiadomień z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2020 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Braza dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2020 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Marjuszek, na górze okna wiadomości są obrazki. 6 od prawej ma drzewko. Kliknij na nie i dalej rób, co Ci każą Niby jest fajnie, niby krokusy kwitną a mi się nic nieeee chceeee! Przytulcie mnie! Osica, spoks. Ja też dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2020 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Braza mi sie niby chce, niby nie chce. pare drzew i kwiatow juz zakupilam ale i tak nie posadze docelowo, zabiore je na nowe wlosci. w tym roku planuje lajtowe ogrodowanie, musze sil nabrac przed Wielkim Planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 08.03.2020 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Wydawałoby się, że już wszystko napisano i wymyślono. Czasem można rzeczywiście odnieść takie wrażenie.Dzisiaj i ja „dołączam” do grona mężczyzn „pamiętających” o kobietach raz do roku. Był już 14 lutego „ dzień miłości, uwielbienia i słodkości”, dzień który jest bardziej sztuczny niż kawałek plastiku.Dzisiaj mamy 8 marca i dobrze ,że on istnieje w kalendarzu ponieważ niektórzy panowie zapewne by zapomnieli , że warto cokolwiek z siebie wykrzesać i pokazać jacy to my jesteśmy męscy.Oczywiście trochę sobie kpię, ale wiemy, że dzisiaj interes się kręci.Tak, właśnie interes.8 marca.I coś trzeba z tym problemem zrobić.Kupić vouchera do kosmetyczki lub SPA, może jakieś czekoladki lub kwiaty, być może coś bardziej ekskluzywnego jak spotkanie z motywatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2020 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Wielce Szanownemu Panu dziękuję Wykonałabym nawet na ową okoliczność dygnięcie aliści mnie w krzyżu łupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2020 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Otóż... hm.... Jutro Dzień Mężczyzn, więc zamiast dziękować życzę Szanowny Panie, aby zawsze towarzyszyły Ci pomyślne wiatry, a fale jedynie łagodnie kołysały. A jeśli już jakaś morska lub życiowa burza się trafi, byś zawsze szczęśliwie wracał do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2020 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 dziękuję Szanownemu Panu i niechaj dzień miłości i dbałości damsko-męskiej trwa cały rok niezależnie czy ma 365 czy 366 dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2020 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Podróże mojemu Szanownemu służą... Kochani, napiszcie, czy u Was w porządku.W moim lesie ten koronowany wirus wielkich szans nie ma ale u Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2020 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 U nas też daleko od drogi, choć w piaseczyński m 1 przypadek jest. Moja Kaśka zdecydowała się przyjechać. Żeby tak można testy w naszym wiejskim ośrodku zdrowia zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2020 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 U nas testów w szpitalach brak... W Górniczym szpitalu specjalnie sprowadzali testy i sprawdzali czy personel , na SOR i na 2 oddziałach, i pacjenci się nie zarazili...My razie zdrowi. I oby tak zostało.Do sklepu wpuszczali dzisiaj po 4 osoby, wczoraj do apteki po 2 osoby.. ciekawe co będzie z LIDL czy Biedronką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2020 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Braza, żyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2020 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Trzymajcie się wszyscy, nie dajcie się! Nie takie plagi już przeżywaliśmy dzięki zdrowemu rozsądkowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2020 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 nas zamknęli dla petentów to może jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.03.2020 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 a dla panikarzy polecam przeczytanie Dzikiego Bialka lub Lesia. Moze niektorym pomoze. A i posmiac sie mozna :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2020 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Chmielewska jest dobra na wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2020 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Chmielewska na drogę za śliską... A tak poważnie to jest taki trochę armagedon... małż był dziś w mieście powiatowym ( terminy) i mówi tak... ulice wymarłe w okolicach sklepów z alko żulia aligancko tworzy skupiska, plując na siebie, smarcząc i kaszląc towarzysko:bash: w jednym miejscu mordobicie... Jutro muszę jechać do pracy na chwilę i kupić chleb... poza tym z lasu nie wychodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2020 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Mamy kilka nowych książek do przeczytania: Najnowsza Hermana, Sieci widma od razu wylądowała na mojej szafeczce przy łóżku. Jesli nie czytałyście poprzednich to też polecam. Szczególnie Sedinium dla ciebie, Braza, bo to o Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.03.2020 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 ja jeszcze jestem w robocie ale juz szefo mnie wygania bom smarkata, za chwile sie ewakuuje na moj wiosko-las. przejezdzajac po naszych wiochach nawet żulia schowana drży o swe cenne dupiszcza:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts