Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marjuszek, na górze okna wiadomości są obrazki. 6 od prawej ma drzewko. Kliknij na nie i dalej rób, co Ci każą:bye:

Niby jest fajnie, niby krokusy kwitną a mi się nic nieeee chceeee! Przytulcie mnie!

Osica, spoks. Ja też dziękuję!

Wydawałoby się, że już wszystko napisano i wymyślono. Czasem można rzeczywiście odnieść takie wrażenie.

Dzisiaj i ja „dołączam” do grona mężczyzn „pamiętających” o kobietach raz do roku.

Był już 14 lutego „ dzień miłości, uwielbienia i słodkości”, dzień który jest bardziej sztuczny niż kawałek plastiku.

Dzisiaj mamy 8 marca i dobrze ,że on istnieje w kalendarzu ponieważ niektórzy panowie zapewne by zapomnieli , że warto cokolwiek z siebie wykrzesać i pokazać jacy to my jesteśmy męscy.

Oczywiście trochę sobie kpię, ale wiemy, że dzisiaj interes się kręci.

Tak, właśnie interes.

8 marca.

I coś trzeba z tym problemem zrobić.

Kupić vouchera do kosmetyczki lub SPA, może jakieś czekoladki lub kwiaty, być może coś bardziej ekskluzywnego jak spotkanie z motywatorem

Otóż... hm....:wiggle: Jutro Dzień Mężczyzn, więc zamiast dziękować życzę Szanowny Panie,

aby zawsze towarzyszyły Ci pomyślne wiatry, a fale jedynie łagodnie kołysały.

A jeśli już jakaś morska lub życiowa burza się trafi, byś zawsze szczęśliwie wracał do domu

U nas testów w szpitalach brak...

W Górniczym szpitalu specjalnie sprowadzali testy i sprawdzali czy personel , na SOR i na 2 oddziałach, i pacjenci się nie zarazili...

My razie zdrowi. I oby tak zostało.

Do sklepu wpuszczali dzisiaj po 4 osoby, wczoraj do apteki po 2 osoby.. ciekawe co będzie z LIDL czy Biedronką...

Chmielewska na drogę za śliską...:cool:

A tak poważnie to jest taki trochę armagedon... małż był dziś w mieście powiatowym ( terminy) i mówi tak... ulice wymarłe w okolicach sklepów z alko żulia aligancko tworzy skupiska, plując na siebie, smarcząc i kaszląc towarzysko:bash: w jednym miejscu mordobicie...:bash:

Jutro muszę jechać do pracy na chwilę i kupić chleb... poza tym z lasu nie wychodzę...:rolleyes:

Mamy kilka nowych książek do przeczytania: Najnowsza Hermana, Sieci widma od razu wylądowała na mojej szafeczce przy łóżku. Jesli nie czytałyście poprzednich to też polecam. Szczególnie Sedinium dla ciebie, Braza, bo to o Szczecinie.