Reyzel 26.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No i zostałyśmy same Parę dni i znowu się przyzwaczaję... Masz nas Brazunia. Wiem, ze my to nie Szanowny ale z braku laku... Nie pozwolimy Ci się smucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Brazunia, będzie dobrze. Pomyśl o ruince, konikach, sosenkach, lesie... Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cześć kobitki Brazunia, coś się wyjaśniło? Kup se pole i sie osadź...ruina tylko bez konserwatora, chociaż z tymi w rejestrze też jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 (a tak a propos: no właśnie Agduś ) no własnie Przeraża mnie ogrom pracy... Zaległości przez tę Białoruś się porobiły... No ale postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 z Kalisza tez się w każdy zakątek Polski dojedzie....zawsze służę gościną... Gdzieś w tamtych okolicach kiedyś zgubiliśmy cały wydech wracając sobotnim późnym wieczorkiem z Kaszub do Opola. Fajnie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Wiecie co - dzięki, że jesteście A ja się zajęłam teraz kuchnią dla Monikach!! Mam azajęcie na pół nocy Jea - wyjaśniło się sporo!!! Teraz czekamy, aż banki rzucą się z ofertami kredytów dla nas Oby tylko się pospieszyły, bo ruiny czekaja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.02.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 no to ja tu niecierpliwie przebieram nóżkami... gdzie co i jak wygląda ale nie poganiam, bo wiem że łatwo można zapeszyć... z własnego doświadczenia )) tylko trzymam mocno, mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Anoleiz, ja to widziałam tylko na zdjęciach i ... wsiąkłam!!!! Głupie, no nie?? Nie wiem, co by tam musiało być w rzeczywistości, żeby mi to zauroczenie minęło Pokażę, jak już będzie blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.02.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 czekam cierpliwie zatem przyjdzie kolej i na chwalenie się jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Oby jak najszybciej!!!!!! Chyba trzeba się troche przespać, córcia do szkoły jutro idzie Dobranoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.02.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dzień Dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dzień dobry!!! Brazunia, nie spiesz się, jeszcze miałaś sprawdzić w energetyce! I nie decyduj w ciemno! Chociaż doskonale Cię rozumiem, ze zdjęć wynika, że cudnie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.02.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No i zostałyśmy same Parę dni i znowu się przyzwaczaję... Brazuniu , masz nas także nie smuć się za bardzo .Wiem ,ze my to nie to samo co Szanowny ale zawsze jestesmy chetni do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dzień dobry wszystkim Brazunia, Ty mi się tutaj nie roklejaj tylko weź się w garść Szanowny szybko wróci i ani się nie obejrzysz, zapracowana na forum , i 5 miesięcy szybko minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Cześć Miłęgo dnia życzę i mam nadzieję, że u Was pogoda trochę lepsza. Za moim oknem sztormicho, jak diabli - wiatr mało głowy nie urwie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 U nas wieje, ale chwilami słonko wygląda, nie jest najgorzej. Mam nadzieję, że od nas przejdzie na Was to słonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja też mam taką nadzieję o to słonko!!! Na moim niebie to ono szans za wielkich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 U nas chwilami ciapie, chwilami dmucha, ale jest ciepło. Czyli ogólnie nieźle. Braza, kiedy się wybierzesz, żeby oglądnąć te cuda? Jakoś mi kupowanie na podstawie zdjęć mało rozsądnie wygląda... Jedź tam teraz, kiedy jeszcze widoczki szare i zimowe, w końcu nie tylko latem będziesz tam mieszkała. Czy takie widoczki za oknem też Cię zachwycą? Spróbuj dojechać teraz, po rozmiękłej drodze i zastanów się, czy klienci będą chcieli po niej jeździć. Zobacz, czy śliczna na zdjęciach łączka czy polanka nie są teraz jeziorkiem. A może lubisz wiosenne jeziorka? Czy jest w miarę płaskie i równe miejsce na padok? Że już nie wspomnę o stanie budynków (piwnice!!!) Czy da się je sensownie wyremontować taniej niż zburzyć i wybudować od nowa?Że malkontencę? Ktoś powinien.Jeżeli na te wszystkie pytania odpowiesz jak na ślubie, to kupuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Myślałam dokłądnie jak Ty Agdusiu Dlatego właśnie zaraz będę dzwonić do owego funfla, może w końcy znajdzie czas. Bardzo odpowiedni moment, bo wczoraj lało jak z cebra a dzisiaj szaro i buro. Zobaczę, co się da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No ja pęknę z ciekawości! Braza, tylko KONIECZNIE kup zapasowe baterie do aparatu. Jeżeli Ci życie miłe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts