pestka56 07.11.2021 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Odzywaj się, bo jakoś słabo z pisaniem na wątkach autorów, jeśli sami nie piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2021 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Żyjemy. Mamy się świetnie. Piękna zima nas dopadła, ze śniegiem i głodnymi ptakami. Mamy 2 raane koty, oba młode się tłuką niemożebnie no i obaj zostali ofiarami, jeden ma kołnierz hańby, bo pysk rozwalonyz drugi przecięty ogon. Nie pytajcie, jak to zrobiły. Najzdrowsza jest najgrubsza kicia (pomyślę o przytyciu), tak wynika z badań.Psy też mają się dobrze. Trzymajcie się cieplutko, oby ten następny rok nie był przynajmniej gorszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.12.2021 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Zdrowia wszystkim i ludziom i zwierzakom Braza, uważaj z tą najzdrowszością kocicy. Mojej córki 9-cio letnia kotka zeszła na cukrzycę, która jej się przyplątała wraz przytyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2022 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Jakoś tak... Tęsknię za Wami! ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2022 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 no co Wy nie powiecie szkoda ze Was tak tu mało:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2022 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Matko jedyna, Perunie miłościwy, jak mnie tu dawno nie było! Wstyd i hańba! Nie mam wytłumaczenia. Idę do innych... Mam nadzieję, że drzwi otwarte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.09.2022 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Mnie też nie było, choć jestem, bo czytam. Ale nie piszę, bo i dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts